Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به انتخابات و به واسطه مدیریت ضعیف دولت بر فضای مجازی، این روزها شبکه های رها شده اجتماعی به جولانگاهی برای تخلفات نامزدها و محلی جهت تبلیغات زودهنگام برخی داوطلبان انتخابات شوراهای شهر و روستا تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ این روزها که مردم همه نقاط کشور در تب و تاب انتخابات به سر می برند و علاوه بر مباحثی که در خصوص انتخاب رئیس جمهور اصلح مطرح است، آنچه در نقاط دور و نزدیک، در شهرها و روستاها نقل مجالس شده، موضوع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بدون تردید هیچ نقطه ای در کشور نیست که افرادی برای شرکت در انتخابات شوراهای آن منطقه کاندید نشده باشند، اما آنچه این روزها بیشتر خودنمایی می کند، تبلیغات زودهنگام برخی از این افراد در فضای رها شده مجازی است.
 
نامزدهایی که طبق قانون، یک هفته قبل از انتخابات فرصت تبلیغات دارند و در واقع از بیستم تا بیست و ششم خرداد ماه می توانند برنامه های تبلیغاتی شان را آغاز و اجرایی کنند، اما فرصت را غنیمت شمرده و از فضای مجازی که مدیریت درستی بر آن حاکم نیست، گام هایی را برای تبلیغات آغاز کرده اند و تصاویر تبلیغاتی و برنامه هایشان با سرعت در حال انتشار است.

اهمال کاری متولیان و نظارت ضعیف بر فضای مجازی
 
آری، شرایط کرونایی است و بیشتر مردم از این بستر برنامه هایشان را دنبال می کنند، اما قرار نیست از چنین ظرفیتی برای تخلف استفاده کرد، ولی مشاهده می شود که خیلی ها با کنار گذاشتن اخلاق ‌مداری با ایجاد کانال ها و گروه های متفاوت در شبکه های اجتماعی با عناوینی که نشان از انتخابات شورای شهر و روستا دارد، در حال تبلیغ برای نامزد مورد انتخاب خود هستند.
 
متاسفانه این ضعف مدیریت سبب شده است تا شبکه های اجتماعی به بستری برای اعلام زودهنگام توانمندی های برخی نامزدهای انتخابات از سوی خود، خانواده یا طرفدارانشان تبدیل شود، چراکه در حالی ماه هاست آن ها با قدرت در حال تلاش برای جذب بیشتر آرای مردم هستند، نه تنها از فعالیتشان کاسته نشده بلکه روز به روز این فعالیت ها شدت بیشتری می گیرد.

اما در این میان آن هایی که به قوانین پایبند هستند گلایه و البته حق دارند، چراکه به گفته شان به دلیل اهمال کاری متولیان و عدم نظارت بر فضای مجازی، رقبایشان فرصت بیشتری برای معرفی خود و اعلام برنامه هایشان دارند.
 
آن ها انتظار دارند که کاربران فضای مجازی به اخلاق مداری به عنوان یک اصل توجه ویژه داشته باشند و با زیر پا گذاشتن قوانین انتخاباتی موجب نارضایتی دیگر نامزدها و حتی شهروندان نشوند، شهروندانی که ناخواسته و هر روز در گروه هایی عضو می شوند.
 
اما در حالی تبلیغات در فضای مجازی از اینستاگرام گرفته تا واتس اپ و به ویژه تلگرام با خیالی آسوده و با جدیت در حال انجام است که طبق اعلام مسئولان امر تبلیغات زودهنگام، تخلف انتخاباتی و جرم محسوب می شود و این فقط مختص فضای حقیقی نیست و فضای مجازی را نیز شامل می شود.
 
تبلیغات زودهنگام؛ جرم و تخلف انتخاباتی

 
حجت الاسلام غلامرضا نجفی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان در این باره بیان کرد: تبلیغات در ساعات اداری یا تبلیغات زودهنگام و خارج از مهلت مقرر و تعیین شده از سوی نامزدها در زمره شایع ترین جرائم و تخلفات انتخاباتی محسوب می شود.
 
وی ادامه داد: تخریب شخصیت، تهمت، تحقیر و افشای اسرار مخفی نامزدها یا انتشار اطلاعات سری و محرمانه مرتبط با انتخابات از جرائم حائز اهمیت در حوزه انتخابات بوده و ضرورت اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه با رویکرد توجیهی و ارشادی در ادارات کل استان مقوله ای اجتناب ناپذیر است.
 
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: تبلیغات زودهنگام فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات نظارت بر انتخابات خراسان رضوی گفت: در حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دور دوم حدودا ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای داریم.

محمدکمال سرویها صبح امروز ششم اردیبهشت در حاشیه ضبط مناظره دو نامزد انتخابات مرحله دوم مشهد در صداوسیما و در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: مناظرات تلویزیونی یک فرصت بسیار ارزشمند برای مردم است تا بهتر با برنامه‌های نامزدها آشنا شوند.

وی با بیان اینکه همچنین این یک فرصت بسیار مغتنم برای نامزدهاست، افزود: اگر نامزدی بخواهد در کلانشهر مشهد تبلیغات شهری داشته باشد، باید بسیار هزینه کند. اما در مناظره تلویزیونی می‌تواند تجربیات و برنامه‌های خود را به راحتی با مردم در میان بگذارد.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات خراسان رضوی تاکید کرد: بی‌شک اگر افرادی کارآمد به مجلس راه یابند، مشکلات مردم حل می‌شود. به همین منظور صداوسیما در انتخابات مجلس دوازدهم فرصت مناظره تلویزیونی را برای نخستین بار فراهم کرد و اکنون در مرحله دوم انتخابات چون تعداد نامزدها بسیار کمتر است و در مشهد تنها دو نامزد با یکدیگر رقابت می‌کنند، مناظرات تلویزیونی از کارآمدی بسیار بالایی برای شناساندن نامزدها به مردم برخوردار است.

سرویها در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص تعداد شعب اخذ رای مرحله دوم، گفت: در حوزه انتخابیه مشهد و کلات در این دور حدودا ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای داریم که تقریبا ۶۰۰ عدد کمتر از تعداد شعب مرحله اول انتخابات است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات