Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@03:16:00 GMT

قاضی زاده هاشمی: اقتصاد کشور صد درصد دولتی است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۵۲۸۱

قاضی زاده هاشمی: اقتصاد کشور صد درصد دولتی است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در کشور اقتصاد صد درصد دولتی داریم چراکه صدور مجوز، تعیین قیمت، تامین منابع، اجازه فروش و صادرات و نحوه بکارگیری نیروی انسانی همه در دست دولت است.

به گزارش مشرق، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی صبح امروز در برنامه دومین گام رادیو اقتصاد اظهار کرد: در نظام اسلامی که عدالت و رشد انسان‌ها معیار است، وقتی از  رشد اقتصادی ۸ درصدی صحبت می‌کنیم، باید همه خانواده‌های ایرانی بتوانند ۸ درصد ارزش افزوده ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: واکنش قاضی زاده به آتش سوزی جنگل های زاگرس

طبق برنامه باید یک رشد همه جانبه در میانگین‌های اقتصادی داشته باشیم. وقتی می‌گوییم اقتصاد مردمی، منظور این است که تمام مردم فعال اقتصادی باشند، ارزش افزوده ایجاد کنند و شغل مولدی داشته باشند که توان تامین امکانات معیشتی آن‌ها را داشته باشد.

اقتصاد مردمی از نظر بنده بدین معناست که افراد جامعه، توانایی پرداخت مالیات و هزینه‌های عمومی که استفاده می‌کنند و نیز توانایی مشارکت خیرانه را هم داشته باشند و به عنوان یک فعال فرهنگی و اجتماعی در جامعه مشارکت داشته باشند.
 
در کشور اقتصاد صد درصد دولتی داریم چراکه صدور مجوز، تعیین قیمت، تامین منابع و اجازه فروش و صادرات و نحوه بکارگیری نیروی انسانی دست دولت است.

باید حرکت به سمت ایجاد بخش خصوصی و تعاونی داشته باشیم  در این راستا، عملا حاکمیت دولت را حفظ می کنیم اما فعال را فعال قابل قبول در عرصه اقتصادی می کنیم و به کسی که اهلیت دارد اجازه فعالیت اقتصادی می دهیم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات 1400 سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود