Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری البرز گفت: رسیدگی به پرونده فلاحتی به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه در استان در دستور کار قرار گرفت که رای بدوی این پرونده در نظرآباد صادر شده و در مرحله تجدیدنظر قرار دارد که با تعیین شعبه ویژه در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایمنا، حسین فاضلی هریکندی در آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان نظرآباد با اشاره به اینکه نظرآباد به عنوان غربی‌ترین شهرستان استان دارای ظرفیت‌های متعدد طبیعی، صنعتی و تاریخی است گفت: داشتن اراضی مستعد کشاورزی، پیشینه تاریخی طولانی و وجود صنایع و شهرک‌های صنعتی از جمله ظرفیت‌های نظرآباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضور اتباع بیگانه، تغییر کاربری‌های غیرمجاز، آلایندگی بالا به دلیل نزدیکی با صنایع استان همجوار و کمبود آب شرب و کشاورزی را از مشکلات عدیده این شهرستان برشمرد و حل این مسائل از مطالبات جدی مردمی است.

وی با بیان اینکه دادگستری استان با درک محدودیت‌ها و رشد جمعیت این شهرستان طرح توسعه فضای فیزیکی این حوزه قضائی را پیگیری کرده گفت: در سفر آیت الله رئیسی به استان، احداث ساختمان دیگری برای این حوزه قضائی به تصویب رسید که اقدامات برای شروع این پروژه آغاز شده است.

مختومه شدن همه پرونده‌ها

عالی‌ترین مقام قضائی استان البرز تعداد پرونده‌های وارده دادسرا و دادگستری نظرآباد در سال ۱۳۹۹ را ۲۹ هزار و ۶۳۳ فقره اعلام کرد و افزود: این میزان وارده معادل هفت درصد پرونده‌های استان بود که همکاران قضائی و اداری در این شهرستان توانستند ۳۰ هزار و ۷۷۲ فقره پرونده رسیدگی کنند یعنی علاوه بر مختومه کردن کل پرونده‌های وارده بیش از هزار پرونده مانده از سال‌های قبل رسیدگی شده است.

فرصت‌های فضای مجازی برای نامزدهای انتخابات

نماینده عالی قوه قضائیه در استان البرز در ادامه به برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا اشاره کرد و گفت: هدف دادگستری استان فراهم آوردن شرایطی است که شاهد حضور حداکثری مردم باشیم که برای رسیدن به این نقطه، دستگاه قضائی استان اقدامات متعددی را انجام داده است که تشکیل ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی در استان و شهرستان‌ها و اجرای مصوبات آن از جمله این اقدامات است.

وی به محدودیت‌های متأثر از شیوع ویروس منحوس کرونا در برگزاری تجمعات انتخاباتی به دلیل مصوبات ستاد ملی کرونا اشاره کرد و ادامه داد: در این شرایط استفاده از ظرفیت فضای مجازی فرصت مناسبی را پیش روی نامزدها قرار داده است ولی ایجاب می‌کند نامزدها و هواداران آن‌ها از تخریب، تهمت و سیاه‌نمایی خودداری کنند و صرفاً برنامه‌های خود را اعلام و تبیین کنند.

صدور رأی بدوی پرونده «فلاحتی» نظرآباد

رئیس کل دادگستری استان البرز بخش دیگری از سخنان خود را به اقدامات دستگاه قضائی در خصوص پرونده موسوم به «فلاحتی» و چند پرونده دیگر اختصاص داد و تشریح کرد: رسیدگی به پرونده فلاحتی به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه در استان در دستور کار قرار گرفت که رأی بدوی این پرونده در نظرآباد صادر شده و هم اکنون در مرحله تجدیدنظر قرار دارد که با تعیین شعبه ویژه در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

۱۲ متهم در پرونده اداره برق

وی با اشاره به بازداشت برخی از مدیران شرکت توزیع برق و متهمان دیگر به اتهام دریافت وجوه غیرقانونی جهت اعطا انشعاب برق با گزارش و رصد اداره کل اطلاعات استان متذکر شد: کل مبلغ رشوه رد و بدل شده در این پرونده حدود ۲۰ میلیارد تومان است و پرونده در دادسرای کرج در حال رسیدگی است و ۱۲ نفر متهم هستند که از این تعداد، فقط سه نفر از کارکنان شرکت توزیع برق استان البرز و تهران و ۹ نفر دیگر از کارکنان شرکت برق نیستند.

روند صدور رأی ابطال مزایده واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره)

نماینده عالی قوه قضائیه در استان البرز صدور رأی قطعی مربوط به ابطال واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج را دیگر اقدام مهم مجموعه دادگستری کل استان در روزهای اخیر برشمرد و بیان کرد: برندگان مزایده واگذاری بیمارستان نتوانستند در مدیریت این مجموعه عملکرد مناسبی داشته باشند و با توجه عدم رعایت مقررات در فرایند مزایده و واگذاری بیمارستان، از طرف بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان در خصوص عدم رعایت شرایط مزایده به طرفین برندگان مزایده طرح دعوی شد که متعاقب رسیدگی و برگزاری جلسات متعدد دادگاه بدوی و تجدیدنظر، با صدور رأی از دادگاه حقوقی کرج و تأیید آن از سوی دادگاه تجدیدنظر استان، واگذاری ابطال و ضمن صدور حکم به استرداد بیمارستان از تضییع حدود ۱,۲۰۰ میلیارد تومان از بیت المال جلوگیری شد.

توافق بنیاد شهید و سازمان همیاری‌های استان البرز در مورد بیمارستان امام خمینی (ره)

رئیس کل دادگستری استان ضمن تشکر از پیگیری‌های مکرر حضرت آیت الله حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج در خصوص حل مشکل بیمارستان و نیز تعامل و همراهی استاندار البرز اظهار کرد: با پیگیری قرارگاه صیانت از بیت المال دادگستری کل استان، توافقات خوبی مابین بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و سازمان همیاری شهرداری‌های استان به عنوان مالکین بیمارستان در خصوص نحوه اداره و فعالیت بیمارستان و نیز پرداخت دیون و حقوق و معوقات پرسنلی صورت گرفته و در آینده نزدیک جزئیات این توافقات به اطلاع عموم خواهد رسید.

قاضی ویژه پرونده «فلاحتی» دادستان نظرآباد شد

فاضلی هریکندی در ادامه با اشاره به انتصاب یوسف رزقی به عنوان رئیس دادگستری فردیس، روح‌الله احمدی را به عنوان رئیس دادگستری نظرآباد و سامان قاضی زاده را به عنوان دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان معرفی و بیان داشت: یکی از دغدغه‌های جدی در استان البرز استفاده از مدیران بومی بوده که خوشبختانه غالب مدیران دادگستری استان، یا از فرزندان این منطقه بوده و یا اکثر یا تمام دوران خدمت قضائی خود را در دادگستری کل استان گذرانده‌اند.

وی به تبیین انتظارات خود از مدیران جدید پرداخت و گفت: اجرا و پیگیری برنامه‌های ابلاغی شورای تحول دادگستری استان از جمله برنامه عملیاتی شش ماهه اول سال جاری که بر اساس سند تحول قضائی و نیازهای بومی استان تدوین شده، ارتباط و تعامل با کارکنان قضائی و اداری، تکریم مراجعان و تعامل سازنده و متقابل با امام جمعه، دستگاه‌های اجرایی و انتظامی و شورای تأمین شهرستان با حفظ استقلال قضائی از انتظارات جدی است.

در پایان این مراسم از خدمات یوسف رزقی رئیس دادگستری فردیس در نظرآباد تقدیر شد و به جای وی روح الله احمدی معرفی شد که پیش از این دادستان نظرآباد بود. همچنین سامان قاضی‌زاده که معاون قضائی دادگستری نظرآباد و قاضی ویژه رسیدگی به پرونده شرکت فلاحتی بود به عنوان دادستان جدید نظرآباد معارفه شد.

منبع: ایسنا

کد خبر 497750

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری البرز حسین فاضلی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قوه قضائیه در استان واگذاری بیمارستان دادگستری استان رئیس دادگستری استان البرز پرونده ها صدور رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند

خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست هم اندیشی و تبادل نظر با قضات دادگستری استان تهران که با حضور علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران و علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران برگزار شد، عملیات «وعده صادق» را افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: اینکه موشک‌های ایرانی از فاصله بیش از هزار کیلومتری از گنبد آهنین رژیم اشغالگر قدس عبور و با موفقیت به هدف اصابت کرده، افتخاری برای هر ایرانی است و به فرموده مقام معظم رهبری ظهور قدرت اراده ملّت ایران و نیرو‌های مسلح در عرصه بین‌المللی و اثبات آن است.

خدائیان در بخش دیگری از سخنانش از فساد به عنوان پدیده‌ای بسیار پیچیده و چند بعدی یاد کرد و با اشاره به روش‌های مفسدین برای سوء استفاده از منافذ فساد، افزود: مبارزه جدی با فساد عزمی همگانی اعم از دولت و قوه قضاییه را می‌طلبد و همکاری و تعامل این دو قوه نقش اساسی در مبارزه با این پدیده خانمانسوز دارد.

وی با تبیین جایگاه سازمان بازرسی در سلامت اداری و مالی کشور به نقش پیشگیرانه این سازمان اشاره و تصریح کرد: گاهی اوقات با ورود سازمان بازرسی کل کشور در یک قرارداد، چند ده میلیون دلار از مبلغ اولیه قرارداد داده می‌شود که این موارد تبدیل به پرونده نشده و به مراجع قضایی ارسال نمی‌شود.

خدائیان با اشاره به نتیجه اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در سال ۱۴۰۲، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات واصله از ثبت اثربخشی‌های سازمان بازرسی در سال گذشته، نتیجه اقدامات این سازمان در حوزه مالی بیش از ۲۸۸ هزار میلیارد تومان بوده و منجر به وصول و استرداد وجوه؛ شناسایی، جلوگیری از فرار مالیاتی و همچنین اخذ مالیات به نفع دولت؛ تسریع در انتقال و جابجایی وجوه و جلوگیری از تضییع اموال و حقوق دولتی شده است. در حوزه اراضی نیز با پیگیری‌های سازمان بازرسی چند صد هکتار به بیت المال بازگشته است

وی در پاسخ به ادعا‌هایی مبنی بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور جرات را از مدیران گرفته است، ادامه داد: وظیفه سازمان بازرسی نظارت بر اجرای صحیح قانون و حسن جریان امور است، بنابراین این سازمان به هر موضوعی ورود می‌کند، به دلیل اجرای درست قانون است و اگر مدیری در محور قانون حرکت می‌کند نباید ترسی از سازمان بازرسی داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی با تأکید بر اینکه این سازمان در کنار مدیران شجاع، پاکدست و مردمی قرار دارد، بیان کرد: از سوی دیگر تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند تا در چارچوب قانون حرکت کرده و از وقوع جرم و تخلف جلوگیری شود.

خدائیان با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور به دنبال نظارت قبل از وقوع سوءجریان است، تصریح کرد: هدف و نیت سازمان بازرسی کل کشور این نیست که به کشف فساد‌ها افتخار کند بلکه اکثر اقدامات اثرگذار سازمان بازرسی قبل از ارتکاب جرم و سوء جریان است. به عنوان مصداق بازرسان این سازمان در اکثر قریب به اتفاق قرارداد‌ها کنار مدیران حضور داشته و راهنمایی می‌کنند تا سوء جریان و تخلفی اتفاق نیفتد.

وی در آستانه ۱۰ اردیبهشت ماه سالروز ابلاغ فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری درخصوص مبارزه همه‌جانبه و سازمان‌یافته با مفاسد مالی و اقتصادی، مروری بر بند‌های این فرمان داشت و تصریح کرد: مقام معظم رهبری قبل از هر مسئولی علم مبارزه با فساد را در کشور برداشته‌اند و در بند اول این فرمان تاکید داشته‌اند که مبارزه با فساد با مخالفت روبرو خواهد شد.

خدائیان با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید اجرای این فرمان را نصب العین خود در مبارزه با فساد قرار دهند، گفت: از فساد همه متضرر می‌شوند؛ هر شخصی حتی کسانی که در دورترین نقطه ایران در یک روستا زندگی می‌کند؛ چراکه فساد مانند موریانه‌ای است که به مرور یک ساختمان را تخریب می‌کند بدون اینکه صدایی داشته باشد و لازم است همه در اجرای فرامین مقام معظم رهبری عزم جدی داشته تا در پیشگاه خدای متعال در پرونده مدیریتی خود سربلند باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور به وظایف و اختیارات سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: طبق ماده ۲ قانون سازمان بازرسی اگر دولت یک سهم نیز در شرکتی داشته باشد یا به نحوی از انحا بر آنها نظارت یا کمک کند، سازمان بازرسی حق نظارت و ورود به آن شرکت را دارد. اما اگر شبهه ایجاد شد که آیا این دستگاه مشمول نظارت سازمان بازرسی است یا خیر، آئین نامه اجرایی قانون سازمان که به تصویب رئیس قوه قضائیه رسیده، تشخیص این موضوع را بر عهده سازمان بازرسی گذاشته است.

خدائیان با تاکید بر تصریح قانون به تسریع در رسیدگی به پرونده‌های سازمان بازرسی کل کشور، خاطرنشان کرد: در قانون تصریح شده است که پرونده‌های سازمان بازرسی در دیوان عدالت، مراجع قضایی و هیات‌های تخلف اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شود و اگر نیاز به تمدید داشت علت آن قید شود ولی گاهی در برخی مراجع قضایی این مهم مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

خدائیان ادامه داد: همچنین قانون سازمان بازرسی برای پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرایی گذاشته است و مدیر دستگاه مکلف است ظرف ۱۰ روز پیشنهاد را اجرایی کند و اگر تخطی کرد و منجر به عمل خلاف قانون شد، جرم محسوب می‌شود و مجازات انفصال برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون دستگاه‌ها مکلف هستند کلیه اسناد و مدارک را در اختیار سازمان بازرسی قرار دهند افزود: اگر دستگاه‌ها به این موضوع عمل نکنند، جرم است. بعضا ما به دستگاه ورود کرده‌ایم و دستگاه مقاومت کرده و اسناد را در اختیار سازمان قرار نمی‌دهد که منجر به تشکیل پرونده و ارسال به مراجع قضایی شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: اگر سازمان بازرسی پرونده تشکیل داده و مرجع قضایی تشخیص دهد که تضییع اموال دولتی صورت گرفته است، دادستان بایستی ضمن تعقیب کیفری متهمان، در صورت احراز خسارت و ضرر زیان راسا جبران آن را بدون پرداخت هزینه دادرسی درخواست کند.

وی ادامه داد: اگر دولت در یک شرکت غیردولتی سهم داشته باشد هر چند سهمش کم باشد و تضییع حقوق دولتی صورت گرفته باشد نیازی به شکایت مدیر آن شرکت یا سازمان بازرسی کل کشور نیست و دادستان می‌تواند مستقیما ورود کند.

خدائیان در خصوص نیاز پرونده به ارجاع به کارشناس، بیان کرد: چنانچه در پرونده‌ای نیاز به کارشناس وجود داشت، همکاران سازمان بازرسی به عنوان کارشناس بی طرف آمادگی همکاری دارند و نیازی به ارجاع به کارشناس نیست.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به روند تهیه گزارش‌های سازمان گفت: در گزارش‌های سازمان بازرسی علاوه بر بازرس، سربازرس، معاون بازرسی امور، بازرس کل امور و بازرس قضایی نظر می‌دهند و بعد از این مرحله از معاونت تخصصی به معاونت حقوقی می‌رود که کارشناسان آن اکثرا دکترای حقوق هستند؛ بنابراین در هر پرونده سازمان دو الی سه نفر از قضات باسابقه نظر می‌دهند و بعد از طی این مراحل پرونده از سازمان خارج می‌شود.

وی با اشاره به استقرار دبیرخانه موضوع ماده ۶ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد در سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، حکمی وجود دارد مبنی بر اینکه قضات مکلف هستند در اتهاماتی مانند اختلاس، ارتشاء، تبانی و امثال آن که مرتکب محکوم به دو سال حبس یا بیشتر می‌شود، مراتب را به سازمان بازرسی اعلام کنند و در سازمان بازرسی هیاتی متشکل از نماینده سازمان بازرسی، نماینده قوه قضائیه، نماینده وزارت اطلاعات، نماینده وزارت اقتصاد و دارایی، نماینده بانک مرکزی، نماینده اتاق تعاون و بازرگانی تشکیل و موضوع در این هیات بررسی می‌شود و در صورت احراز محکومیت کیفری محکوم علیه یکسری محرومیت‌ها در خصوص آنها اعمال می‌شود.

خدائیان در پایان با استقبال از برگزاری مستمر نشست‌های مشترک سازمان بازرسی با قضات دادگستری گفت: رئیس قوه قضائیه بعد از مقام معظم رهبری بیشترین دغدغه مبارزه با فساد را دارند و عملکرد ایشان نشان داده است که با هرگونه فساد داخل قوه قضائیه و خارج از قوه قضائیه بدون اغماض برخورد می‌کند و سازمان بازرسی کل کشور هم با این دید کنار دستگاه قضایی است و امید دارم با همکاری همدیگر دست معدود افرادی که به دنبال خیانت به ملت هستند، از بیت المال کوتاه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟