Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@03:18:05 GMT

صدور ۵ فقره مجوز فرآوری سیب‌زمینی در همدان

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۶۵۳۲

صدور ۵ فقره مجوز فرآوری سیب‌زمینی در همدان

همدان- مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از صدور۵ فقره مجوز فرآوری سیب‌زمینی درهمدان خبر داد.

حسن محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار قدس آنلاین با بیان اینکه در حال حاضر می‌توان مجوز بیش از یک هزار  ۲۰۰ عنوان فعالیت را در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی صادر کرد اظهار کرد: این مجوزها از طریق سامانه الکترونیکی سماک به آدرس samak.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mach.ir صادر می‌شود.

محمدی افزود:  سامانه مدیریت صنایع تبدیلی وغذایی با سامانه ثبت احوال لینک است و افراد می‌توانند ثبت نام کنند و درخواست‌ها برای ما ارسال شود ،که یکی از راحترین فرایندهای صدورمجوز، صدورمجوز صنایع تبدیلی و غذایی به خصوص در استان همدان است.

وی ادامه داد: صدور مجوز صنایع تبدیلی در کمتر از یک روز انجام می شود،و درحال حاضر الویت همدان فراوری سیب‌زمینی است چرا که یکی از استانهای تولید سیب زمینی به شمار می‌آید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت :اهمیت ذخیره‌سازی و فرآوری سیب‌زمینی در راستای ارزش افزوده است،که کاهش ضایعات ۲۵ تا۳۰ درصد سیب‌زمینی مورد هدف است.

محمدی با بیان اینکه درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب‌زمینی مهم است خاطرنشان کرد: در این زمینه پنج فقره مجوز با ظرفیت ۷۵ هزار تن صادر شده که امیدواریم با تبلیغات و فرهنگ‌سازی از سوی رسانه‌ها بتوانیم بیشتر محصولات کشاورزی را به صورت بسته‌بندی عرضه کنیم.

 وی بسته‌بندی و قطعه‌بندی گوشت را الویت بعدی عنوان کرد و گفت: فراوری انواع میوه  و سبزی مورد توجه است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در شهرستان نهاوند ۱۲۰ هزار تن انواع محصولات باغی وجود دارد که الویت به فراوری آنهاست افزود: فراوری و بسته‌بندی سیر و گردو ، تولید اسانس و عرقیات گیاهی و انواع سالاد و غذای آماده مصرف، فراوری و بسته بندی تخم مرغ، درجه‌بندی و بسته بندی انواع میوه حائز اهمیت است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی همدان غذایی سازمان جهادکشاورزی صنایع تبدیلی و غذایی استان همدان بسته بندی سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی مزایایی مانند عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی دارد، گفت: توصیه به مصرف آب چاه به جای آبهای بسته‌بندی شده غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی انصاری؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت‌کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، افزود: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته‌بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

غذای آلوده عامل 200 بیماری/ جزئیات بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در تعطیلات نوروز

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته‌بندی شده نیست. ظروف بسته‌بندی "پت" در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس ترین روشها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می‌شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

وی در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمامی برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند. لازم به ذکر است که تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته‌بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

لازم به ذکر است که اخیراً مدیر یک آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به مصرف آبهای آشامیدنی هشدار داده و گفته بود: بطری‌های پلیمری آب معدنی شرایط خاصی برای نگهداری دارند و مغازه داران آن را در نور آفتاب یا داخل فریزر قرار می‌دهند که این موضوع مواد موجود در بطری‌ها را در آب آزاد می‌کند و اگر مردم آب چاه بخورند نهایتاً سنگ کلیه می‌گیرند اما خیلی بهتر است!

وی همچنین ادعای تولید روغن‌های زیروترانس را نادرست خوانده و توصیه کرده بود که برنج‌های غیرایرانی نیز مورد استفاده کمتری قرار بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها