Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مبلغی؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص تاثیر عملکرد دولت‌ها بر حضور مردم در انتخابات اظهار داشت: عملکرد دولت‌ها به طور حتم تاثیرات زیادی جهت امیدبخشی به مردم و یا ناامید کردن آنها جهت حضور در انتخابات دارد، اما باید به این مسئله نیز توجه داشت  اگر ضعفی هم باشد مربوط به افراد و مدیران دستگاه‌ها به لحاظ مدیریتی است و هیچ ارتباطی به انقلاب، نظام و رهبری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر عملکرد مدیری ضعیف باشد و به خوبی نتواند از امکانات برای پیشبرد اهداف کشور استفاده کند، باید پاسخگوی عملکرد نامطلوب خود باشد چرا که باعث به وجود آمدن احساس یاس و ناامیدی در مردم و به خصوص جوانان می‌شود و گاهی این ضعف به اسم انقلاب و اسلام و نظام تمام می‌شود که ربطی به آنان هم ندارد، چرا که انقلاب آمده تا شرایط بهتر را برای مردم رقم بزند و مدیری که نتواند پرقدرت کار کند باید به صورت سیستمی حدف شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن بیان مطلب فوق افزود: مردم ما بهترین هستند و همواره لایق بهترین خدمات و مطلوبترین شرایتند، اما گاهی اوقات شرایط به گونه‌ای رقم می‌خورد که بسیاری از مسئولان با عملکرد ضعیف خود شرمنده مردم می‌شوند که باید درصدد جبران هرچه زودتر برآیند.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای رفع معضلات و موانع فرهنگی میتوان آنها را به موانع سخت افزاری و نرم افزاری تفکیک کرد، بیان داشت: هر کدام از این موانع راهکار مخصوص به خود را دارد، در راهکارهای سخت افزاری قانون باید جلو افرادی که تخلف می‌کنند، بایستد و با آنها برخورد جدی کند و در کنار آن هم باید اقدامات فرهنگی پسندیده نهادینه شود تا آن مدیر بتواند از آن به نحو احسنت بهره گیری کند.

وی تصریح کرد: هم از جهت درونی و هم بیرونی باید تلاش شود که شرایط بهتری برای مسائل فرهنگی در کشور به وجود آید و موانع فرهنگی برطرف شود چرا که مدیری که در مسیر درست گام برنمی‌دارد به طور حتم مشکل فرهنگی دارد، چون ریشه ی تمام مسائل در فرهنگ جامعه است و اگر دستگاه‌های ناظر معضلات را رصد نکنند ممکن است تبعات جبران ناپدیری را برای کشور به وجود آورد.

مبلغی مهمترین وطیفه فعالان فرهنگی در این برهه حساس را دعوت مردم به مشارکت و انتخاب فرد اصلح برای مدیریت کشور دانست و افزود: باید مانند پدری دلسوز و مهربان راهنمای افراد باشند، همان‌گونه که مقام معطم رهبری بدون نام بردن از کاندیدایی به مردم ملاک‌ها و معیارهایی را برای انتخاب اصلح معرفی می‌کنند و خصوصیات دولت مطلوب را برمی‌شمرند، ما نیز به صورت کلی از ایشان الگو خواهیم گرفت.

پایان پیام/

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1097793 برچسب‌ها مشارکت در انتخابات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مشارکت در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد

به دنبال اجرای اقدامات توسعه‌ای گسترده و تحول‌گرا در سال‌های اخیر، بانک رفاه کارگران برای دومین مرتبه پیاپی به عنوان دستگاه برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک براساس شاخص‌های دوازده‌گانه تعیین شده به منظور ارزیابی عملکرد در خصوص میزان پیشرفت برنامه‌های تحولی در سازمان‌های تابعه این وزارتخانه، با کسب بالاترین امتیاز (100 درصد) در بین 10 سازمان، بانک و صندوق زیرمجموعه، برای بار دوم حائز رتبه نخست شد.  

بر اساس این گزارش، "تدوین نظام انگیزشی کارکنان فعال در برنامه‌های تحولی"، "اجرای مرحله اول از پرداخت مزایای انگیزشی بر اساس عملکرد"، "رفع نواقص احتمالی و به‌روزآوری نظام انگیزشی برای اجرای مرحله دوم"، "شناسایی فرایندهای کلیدی متناظر با اجرای برنامه‌های تحولی"، "تعیین شاخص های کلیدی عملکرد، سامانه‌های فناوری اطلاعات و گلوگاه‌های فساد مرتبط با هر فرایند کلیدی"، "اندازه‌گیری شاخص‌های کلیدی عملکرد وضع موجود و مقدار هدف‌گذاری شده تا پایان سال 1402"، "برنامه‌ریزی و اقدام جهت اصلاح فرایندهای کلیدی"، "تهیه فهرست مهم‌ترین قوانین و مقرراتی که باید برای اصلاح فرایند مورد بازنگری قرار گیرند"، "شناسایی مسائل و چالش‌های مرتبط با برنامه‌های تحولی و تعیین موضوعات و محورهای اجرای نظام پیشنهادها"، "برگزاری فراخوان پیشنهادها برای حل مسائل مرتبط با برنامه‌های تحولی"، "ارزیابی و انتخاب پیشنهادهای برتر" و "پرداخت پاداش به نفرات برتر و تدوین برنامه‌ی عملیاتی برای اجرای پیشنهادهای منتخب"، این شاخص‌های دوازده‌گانه را تشکیل می‌دهند.

شایان ذکر است، طراحی و اجرای برنامه تحولی این وزارتخانه از ابتدای سال 1402 با الگوی متفاوت و برمبنای سه محور اصلی "طراحی و اجرای نظام انگیزشی کارکنان فعال در برنامه تحولی"، "شناسایی و بهبود فرایندهای کلیدی" و "طراحی و اجرای نظام پیشنهادها با اولویت برنامه‌های تحولی" در دستور کار قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • آریگو ساکی: دزربی می تواند در میلان مانند من عمل کند
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • ده‌روسی از تساوی مقابل ناپولی‌ راضی نیست!
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!