Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود منصور روز سه‌شنبه در نشست رونمایی از پوستر جشنواره منابع طبیعی و رسانه اطهار داشت: در ایران ۱۰ درصد بیشتر از متوسط دنیا با پدیده تبخیر مواجه هستیم.
وی با اشاره به وجود ۱۵ میلیون هکتار جنگل و ۸۳ میلیون هکتار مرتع در کشور افزود: حدود ۲ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابانی شدن قرار دارد و سالانه ۱۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ تن در هکتار فرسایش خاک در کشور اتفاق می‌افتد. 
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: ۴۵۰ شهر و هشت هزار و ۶۵۰ روستای کشور در معرض خطر سیل قرار دارند.
منصور با بیان اینکه دمای هوا نیز در کشور طی ۵۰ سال اخیر ۲ درجه سانتیگراد افزایش پیدا کرده است، افزود: ۴۰۹ دشت کشور از دشت‌های ممنوعه هستند که یکی از چالش‌هایی که کمتر در کشور مورد توجه قرار می‌گیرد، پدیده فرونشست زمین است.
وی با اشاره به اینکه درحال‌ حاضر در برخی عرصه‌های کشور از ۱۲ تا ۳۰ سانتیمتر در سال فرونشست زمین رخ می‌دهد، اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری باعث استحصال سالانه ۳۱۱ میلیون متر مکعب آب و کاهش یک تا ۲ تن فرسایش خاک می‌شود.
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور باتاکید بر اینکه توسعه پایدار باید ملاک عمل همه مدیران باشد و همه ابعاد با هم دیده شود افزود: نباید برخی منافع فدای منافع دیگری شود.
منصور با بیان اینکه طرح کاداستر در کردستان باید تا اواخر شهریور و مهر به پایان برسد تاکید کرد: رویکرد جدی سازمان جنگل‌ها در حمایت از سرمایه‌گذاری‌ها بر اساس مزیت‌های نسبی هر استان قرار دارد که مزیت کردستان توسعه کشاورزی و منابع طبیعی است.
وی پوشش سبز درختی را محوری‌ترین اولویت توسعه استان برشمرد و  یادآور شد: در مورد تفرج و گردشگری هم همین نگاه را داریم.
رییس سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری کشور گفت: سال گذشته ۴۱۰ ذخیره گاه جنگلی در کردستان شناسایی شد که به اندازه تمام سال‌های قبل از آن بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته برای آبخیزاری ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار به استان اختصاص یافته بود افزود: این میزان امسال به ۳۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است که بر اساس بررسی ها در این سفر تا ۴۰۰ میلیارد ریال اضافه خواهد شد.
منصور به وجود چهار هزار و ۸۰۰ معدن غیر فعال در کشور اشاره کرد و گفت: اولویت فعال کردن  این معادن است و نگاه ما به معادن بسته به نوع ماده معدنی، تکنولوژی مورد استفاده و پوشش گیاهی منطقه متفاوت است.
وی با بیان اینکه معادن باید نوع تکنولوژی خودر را نوسازی کنند یادآور شد: هنوز در بسیاری از معادن به شیوه انفجار عمل می‌شود که پسندیده نیست و هر جا که  معدنی امکان فعالیت تونلی و زیرزمینی داشته باشد، نباید به عنوان روکار باشد.
وی با بیان اینکه درصدد اصلاح ماده ۲۶ قانون معادن هستیم اظهار داشت: بر اساس این قانون همه عرصه به نام معدن ثبت می‌شود در حالی که محدوده معدنی باید محدود به منطقه‌ای باشد که کانی های امید بخش دارد و بقیه آن به منابع طبیعی بازگردد.
منصور با اشاره به سهم ۱۵ درصدی درآمد معادن برای منابع طبیعی گفت: سال گذشته حقوق دولتی معادن ۲۸ هزار میلیارد ریال بود که تنها ۱۷۰ میلیارد ریال آن برگشت.
وی به پیشنهاد استقرار چهار بالگرد در مناطق حادثه خیز کشور اشاره کرد و افزود:  یکی از مناطق پیشنهادی استان کردستان است.
وی در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه تا پایان دولت کار کاداستر اراضی ملی به پایان خواهد رسید، اضافه کرد: طی ۶ ماهه دوم سال به رفع ایرادات و اصلاحات احتمالی کاداستر خواهیم پرداخت.

طی سال گذشته حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری در کشور انجام شد.

برچسب‌ها کردستان قانون معادن سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان قانون معادن سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور کردستان قانون معادن سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور سنندج اخبار کنکور مراتع و آبخیزداری کشور سازمان جنگل ها میلیارد ریال منابع طبیعی سال گذشته بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم حفاظت از زیرساخت‌ها و نیروی انسانی سازمان فنی و حرفه‌ای در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، شامگاه دوشنبه _دهم اردیبهشت_ در دیدار با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سنندج اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای سرمایه‌ای است که به صورت گسترده در حال فعالیت بوده و کارکنان دلسوز و مجربی دارد.

وی بر لزوم حفاظت از زیرساخت‌های این سازمان در استان تاکید کرد و افزود: نگهداری از آن توجه ویژه‌ای را می‌طلبد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطرنشان کرد: بیشتر افراد ماهر در این حرفه در حال بازنشستگی هستند بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چرا که نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به زیرساخت‌های مناسب در دانشگاه فنی و حرفه استان خواستار حمایت مسئولان و رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی آن شد.

وی با اشاره به اینکه در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد، تصریح کرد: تمرکز دشمن همواره بر استان‌های مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است و می‌طلبد که توجه ویژه‌ای به این استان‌ها شود تا شاهد به ثمر نشستن زحمات دولت نیز باشیم.

کد خبر 749190

دیگر خبرها

  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان