Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «اسد قیصر» روز سه‌شنبه طی سخنرانی در نشست افتتاحیه دومین اجلاس عمومی روسای مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در اسلام‌آباد افزود: ما علاوه بر توسعه سطح مشارکت در سازمان اکو باید به فکر گام‌های عملی در مسیر تقویت تجارت، ارتباطات منطقه‌ای و تاسیس نظام مشترک بانکی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اعضای سازمان اکو مشتاق دسترسی آسان به آسیای میانه و اروپا هستند و ما برای این هدف استفاده از ظرفیت‌های جاده‌ای ایران از جمله مسیر این کشور به سمت ترکیه و اروپا را مهم می‌دانیم.

اسد قیصر تاکید کرد: ارتباط ریلی میان بنادر چابهار و گوادر باعث توسعه اقتصادی منطقه‌ای و افزایش ارتباطات میان کشورهای حوزه اکو خواهد شد.

وی برقراری صلح و ثبات پایدار در منطقه از جمله حل مسئله افغانستان، رسیدگی به اختلافات در شبه قاره و اقدامات جهان اسلام برای کمک به مردم فلسطین را حائز اهمیت دانست و افزود: جامعه جهانی باید به مشکلات و رنج ملت فلسطین رسیدگی کرده و جلوی تهاجم رژیم اشغالگر صهیونیستی را بگیرد.

رئیس مجلس ملی پاکستان گفت: ما برای تقویت ساختار سازمان اکو بر اقدام مشترک کشورهای عضو برای غلبه بر بحران سلامت مانند پاندمی کرونا، ترویج تجارت مشترک، انعقاد پیمان تجارت ترانزیت، توسعه علوم و فن آوری برای تقویت معیشت و افزایش سرمایه گذاری تاکید می‌کنیم.

رئیس جمهوری پاکستان نیز به عنوان مهمان ویژه نشست افتتاحیه اجلاس روسای مجالس سازمان اکو گفت: کشورهای مسلمان با تقویت جوامع و معیشت خود قادر به کسب جایگاه شایسته در میان جامعه جهانی خواهند بود.

«عارف علوی» با انتقاد از نگاه دوگانه جامعه جهانی نسبت به کشورهای درحال توسعه به ویژه رویکرد مغرضانه غرب علیه مسلمانان، افزود: ما خواستار تقویت بیش از پیش مناسبات تجاری و همکاری‌های اقتصادی میان کشورهای حوزه اکو هستیم.

براساس این گزارش، روسای مجالس پاکستان، افغانستان، ترکیه، ازبکستان، جمهوری آذربایجان و تاجیکستان در نشست افتتاحیه سخنرانی کردند.

علاوه برحضور مجازی رئیس مجلس شورای اسلامی در اجلاس اسلام‌آباد، هیات جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس به ریاست «سید محمدعلی حسینی» سفیر کشورمان در پاکستان شرکت کرد.

برچسب‌ها پاکستان محمد باقر قالیباف پارلمان سازمان اکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان محمد باقر قالیباف پارلمان پاکستان محمد باقر قالیباف پارلمان سازمان اکو اخبار کنکور سازمان اکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از برقراری ارتباطات مالی شبه سوئیفت با برخی کشورها خبر داد و گفت: با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم.

به گزارش تسنیم، مهدی ضیغمی؛ رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اظهار کرد: ۱۰۳ کشور برای حضور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. همچنین بیش از ۳۵۰۰ شرکت‌کننده درخواست حضور داشتند که با توجه به محدودیت‌های زیرساختی تنها توانستیم ۲۵۰۰ نفر را پذیرش کنیم.

وی افزود: امیدواریم با افزایش زیرساخت‌ها بتوانیم در سال‌های آینده ۵ هزار نفر بازدیدکننده تجاری را از این نمایشگاه پذیرا باشیم و مشکلات موجود رفع شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در این نمایشگاه ایران توانمندی‌های صادراتی خود را در حوزه‌های مختلفی از جمله فولاد، خدمات، فنی مهندسی، ساختمان، پتروشیمی، ماشین‌آلات، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، دانش‌بنیان و… در معرض دید بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار می‌دهد.

ضیغمی در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است.

وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم، اما به دلیل محرمانگی درباره آن‌ها تبلیغات نمی‌کنیم.

ضیغمی گفت: با دستور رئیس جمهور مشوق‌های صادراتی به تجار پرداخت خواهد شد و از طرفی خطوط مستقیم دریایی و هوایی با کشورهای هدف راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه تلاش شده که تمرکز نمایش فعالیت‌های ایران در حوزه‌های صنایع غذایی دانش‌بنیان، ساختمان، تجهیزات پزشکی و حوزه‌های غیرپزشکی باشد، زیرا ظرفیت‌های مناسبی برای صادرات این محصولات به دیگر کشورها داریم.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره گردش مالی شبه سوئیفت گفت: امکان ارائه اطلاعات آن را نداریم.

ضیغمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم، گفت: قراردادهای مختلفی توسط بخش خصوصی در این نمایشگاه منعقد می‌شود که امیدواریم فضای مذاکره دوجانبه با فعالین اقتصادی کشورهای مختلف فراهم شود.

وی افزود: بسیاری از شرکت‌هایی که در سال‌های گذشته با ایران قرارداد بستند امسال برای توسعه روابط به ایران می‌آیند؛ جزئیات قراردادهای منعقد شده در روز آخر به طور کامل منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد