Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@19:52:49 GMT

واگذاری مدیریت انرژی به خانوار‌ها

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۰۸۰۶

واگذاری مدیریت انرژی به خانوار‌ها

به گزارش جام جم آنلاین، سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه برنامه دست خط در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: طرح وان به این مفهوم است که اولا سهم هر فرد در مصرف انرژی تعریف و به او داده و دوم این که مدیریت آن به خانوار‌ها واگذار شود نه به دولت.

وی تاکید کرد: مردم حق دارند که سهم شان را از مصرف انرژی، خودشان مدیریت کنند که اجرای آن، برکاتی دارد؛ نخستین مزیتش این است که خانوار‌ها اگر بخواهند سهمشان را استفاده می‌کنند و اگر نخواهند به دیگران واگذار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی گفت: بر این مبنا بسیار بیشتر از آن چه که اکنون تحت عنوان یارانه پرداخت می‌شود می‌توانند از سهمشان منتفع شوند.

وی مزیت دوم اجرای این طرح را برخورداری آحاد جامعه از انرژی دانست و افزود: به عنوان نمونه در عرضه بنزین، اکنون نگاه غلطی در این باره وجود دارد که می‌گویند فقط دارندگان خودرو از سهم بنزین بهره‌مند شوند که با این نگاه خانوار‌هایی که ۵ خودرو داشته باشند ۵ برابر دارندگان یک خودرو، بنزین مصرف می‌کنند و افراد فاقد خودرو اصلا بنزین مصرف نمی‌کنند که این حتما خلاف عدالت اجتماعی است.

نامزد ریاست جمهوری گفت: ما می‌گوییم هر کسی سهم خودش را داشته باشد، اگر خواست آن را مصرف کند و اگر نخواست به دیگری واگذار می‌کند که با اجرای این طرح و اصلاح الگوی مصرف، افرادی که بخواهند سهم شان را واگذار کنند از این طریق بسیاری از مشکلات دیگرشان را رفع خواهند کرد.

وی اجرای طرح وان را دارای آثار بسیار خوبی در اقتصاد کلان کشور دانست و افزود: اجرای این طرح هیچ هزینه‌ای را بر دولت تحمیل نخواهد کرد و تمام مراحل اجرای آن فراهم شده است.

جلیلی گفت: برای اجرای این طرح هیچ زیرساخت جدیدی لازم نیست بلکه هر خانوار صرفا باید شماره بانکی داشته باشد که دارند و به گوشی تلفن همراه نیاز است که آن هم می‌تواند غیرهوشمند باشد و از این طریق خواهند توانست سهم شان را از انرژی مدیریت کنند.

وی با تاکید بر این که اجرای این طرح سبب افزایش قیمت انرژی نخواهد شد، افزود: ما این طرح را دو سه سال بررسی کردیم و زمانی که به نتیجه رسیدیم، همان روز به دولت کنونی فرستادیم و بر این مبنا نبود که بگوییم که اگر روزی خودمان مسئول شدیم آن را اجرا کنیم.

نامزد ریاست جمهوری تصریح کرد: چند ماه قبل از طرح بنزینی که در آبان ۹۸ پیش آمد و آن اتفاقات ناگوار روی داد این طرح را به دولت ارائه کردیم که اجرای آن می‌توانست از آن اتفاقات ناگوار جلوگیری کند.

جلیلی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تاثیر اجرای طرح وان بر پیشگیری از قاچاق سوخت گفت: حتما همین طور است وقتی سهم هر خانوار از مصرف انرژی تعیین شود آن‌ها خودشان در قبال سهم شان حساس می‌شوند البته اقدامات دیگری برای مبارزه با قاچاق کالا لازم است که مسیر‌های دیگری دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری طرح وان مصرف انرژی خانوار های ایرانی عدالت اجتماعی قاچاق سوخت اجرای این طرح خانوار ها سهم شان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر
  • اجرای پویش « با انرژی» در غرب مازندران
  • معمای بنزین در ایران
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود