Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، سرماخوردگی و سارس تحت خانواده ای معروف به ویروس کرونا قرار می گیرند که باعث بیماری های دستگاه تنفسی فوقانی می شوند.

با این حال اعتقاد بر این بود که آنتی بادی هایی که به انواع ویروس های کرونا از جمله سرماخوردگی واکنش نشان می دهند در برابر ویروسی که منجر به کووید می شود کار نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون تحقیقات دانشمندان حاکی از چیز دیگری است. در نمونه های خون بهبودیافتگان کرونایی، محققان سطح بالایی از سلول های ایمنی تولید شده در طی دوره بیماری سرماخوردگی را یافتند.

نماینده این تیم ، از موسسه تحقیقاتی «اسکریپس» در لا ژولای کالیفرنیا  اظهار داشت: این یافته ها می تواند به دانشمندان در ساخت واکسن جدید یا درمان مبتنی آنتی بادی کمک کند.

تیم تحقیقاتی دریافتند که آنتی بادی توسط نوعی سلول سیستم ایمنی بدن تولید می شود که به عنوان سلول B حافظه شناخته می شود.

سلول های حافظه B بر روی سطح پاتوژن های مهاجم قفل می شوند و آنها را برای تخریب توسط سلول های ایمنی دیگر مشخص می کنند. این سلول ها همچنین می توانند سالها - حتی دهه ها - در جریان خون گردش کنند و در صورت وجود عفونت دیگر ، سیستم ایمنی بدن می تواند آنها را فراخوانی کند.

برای این مطالعه ، که در مجله Nature Communications منتشر شده است این تیم نمونه های خون شرکت کنندگان را قبل از همه گیری و در طی همه گیری بررسی کرده است.

نویسنده ارشد این تحقیق یعنی آندرابی که یک محقق در بخش ایمنی شناسی و میکروبیولوژی است گفت: با بررسی نمونه های خون جمع آوری شده قبل از همه گیری و مقایسه افراد با نمونه هایی از بیماران مبتلا به کرونا ما قادر به تعیین انواع آنتی بادی هایی بودیم که با ویروس های خوش خیم واکنش نشان می دهند.

نتایج نشان داد که سطح آنتی بادی های سلول B حافظه در نمونه های خون افرادی که به کووید19 آلوده شده اند بیشتر از کسانی است که هرگز آلوده نشده بودند.

تیم تحقیقاتی می گوید این نشان می دهد قرار گرفتن در معرض ویروس سرماخوردگی می تواند تولید آنتی بادی ها را در صورت آلوده شدن با ویروس کرونا به صورت جدی تری تحریک کند.

آزمایش ها نشان داد که آنتی بادی ناشی از سرماخوردگی حتی ممکن است ویروس سارس را هم غیرفعال کند.

آنها همچنین دریافتند که آنتی بادی سرماخوردگی به پایه پروتئین سنبله (پروتئین S) موجود در ویروس های کرونا متصل می شود  که از آن برای ورود به سلول ها و آلوده کردن آنها استفاده می شود.

این کشف برای درک چگونگی محافظت در برابر ویروس های کرونا مهم است.

در بخشی از گزارش این تیم تحقیقاتی نوشته شده: ویروس کرونای کشنده دیگری احتمالاً در آینده دوباره ظهور خواهد کرد و هنگامی که چنین شد ، ما می خواهیم آمادگی بهتری داشته باشیم. شناسایی آنتی بادی یک بیماری مثل سرماخوردگی پیشرفت امیدوارکننده ای در راه ساخت واکسن یا درمان موثرتر در برابر بیماری خطرناکی مثل کروناست.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ویروس سرماخوردگی نمونه های خون آنتی بادی ها آنتی بادی سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) لحظه منفجر شدن سربازان روسی هنگام خنثی کردن مین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی منبع: جماران

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پرسپولیسی‌ها سکو را با اراکی‌ها شریک شدند
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم
  • (ویدیو) لحظه منفجر شدن سربازان روسی هنگام خنثی کردن مین