Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پرویز اوسطی روز سه‌شنبه در مراسم رونمایی از پوستر اولین جشنواره منابع طبیعی و رسانه اظهار داشت: در حال حاضر منابع طبیعی نه تنها در کردستان که در کل کشور از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.
وی افزود: باید برنامه‌های مطالعاتی را برای انجام کارهای سازه ای و غیر سازه ای آبخیزداری انجام دهیم.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقدامات سازگار با گفتمان محیط زیست از جمله احداث سازه های آبخیز یکی از راه‌های کمک به حفظ آب و خاک به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کردستان سه ابر حوضه را در کشور تغذیه می‌کند افزود: نکته مهم در این زمینه این است که کردستان در دیپلماسی آب در بالادست حوزه قرار دارد و در کنترل آبهای مرزی می‌تواند عملکرد مطلوبی داشته باشد.
اوسطی با بیان اینکه از مجموعه ۹ دشت در کردستان سه دشت ممنوعه قروه، دهگلان و چهاردولی با کسری شدید مخزن آب روبرو هستند اضافه کرد: در دهگلان ۵۲۷ میلیون مترمکعب، قروه ۶۰ میلیون مترمکعب و چهاردولی ۹۰ میلیون مترمکعب کسری منابع آبی داریم و اگر در برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت به داد این سه دشت نرسیم در آینده نه چندان دور شاهد مرگ این دشت‌ها خواهیم بود.
عضو شورای عالی آب کشور یادآورد شد: در حال حاضر سه هزار حلقه چاه کشاورزی در این دشت ها فعال است و سالانه یک میلیون تن تولیدات زراعی روانه بازار مصرف می کند.
عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی کردستان در ادامه به معضل خاک اشاره کرد و گفت:  دشت‌های قروه و دهگلان از سرشاخه های اصلی سفیدرود هستند که حجم رواناب‌های آن  در سال پنج میلیون مترمکعب است و بر اثر فرسایش بیش از ۶ میلیون تنی، سالانه یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های این ۲ شهرستان به صورت مخفیانه تخریب می‌شود و از بین می‌رود. 
اوسطی تاکید کرد: با کنترل این رواناب‌ها می‌توان آب و خاک را نجات داد.
وی با بیان اینکه در حوزه منابع طبیعی، کردستان از اولین استان‌های کشور به شمار می‌رود گفت: حوزه منابع طبیعی در کل کشور مظلوم است و باید کمک کنیم تا کارهای خوبی که انجام شده به ثمر برسد.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مناطق در زمینه حفظ سرزمین در کشور، دچار مشکل است اظهار داشت:  امنیت غذایی به منابع طبیعی گره خورده است و این در حالی است که منابع پایه تولید فدای کشاورزی می‌شود تا امنیت غذایی به خطر نیفتد.
اوسطی افزود: از ۱۶۵ میلیون هکتار مساحت کشور ۱۰۰ میلیون هکتار آن را جنگل و مراتع تشکیل می‌دهند که مراتع ما بسیار ضعیف است.
وی با بیان اینکه تولیدات منابع طبیعی حائز اهمیت است، یادآور شد: در استان کردستان بیش از ۶۰۰ هزار تن تولیدات منابع طبیعی داریم که در این زمینه می‌شود برنامه‌های بسیار خوبی داشت.
اوسطی با بیان این که ذخایر ژنتیکی و رویشی به ویژه در شرایط خشکسالی در خطر کامل به سر می‌برد افزود: با کمک دانشگاه‌ها باید به حفظ این ذخایر کمک کنیم تا تعادل بین نیازهای انسانی و منابع طبیعی ایجاد شود.
وی  به مشارکت خوب مردم کردستان در زمینه حفاظت از منابع طبیعی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر با سه چالش آب خاک و تغییر اقلیم در کشور مواجهیم که یکی از اساسی‌ترین مدیریت ها برای مقابله با ابن چالش‌ها، آبخیزداری است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کردستان منابع طبیعی و آبخیزداری سنندج قروه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کردستان منابع طبیعی و آبخیزداری مجلس شورای اسلامی کردستان منابع طبیعی و آبخیزداری سنندج قروه اخبار کنکور میلیون مترمکعب منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: در راستای حفاظت و صیانت از انفال، با اجرای حکم قضایی، اراضی ملی به مساحت تقریبی ۱۰۲۹۷ مترمربع واقع در مراتع ترکاچال روستای میرافضل شهرستان ساری رفع تصرف شد.

این عملیات با حضور سرجنگلبان و نیرو‌های حفاظتی منابع طبیعی ساری حوزه استحفاظی سعیدآباد و مامور پاسگاه انتظامی تلمادره انجام و اعاده به وضع سابق گردید.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • فوری /بودجه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اعلام شد /تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟