Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@16:41:07 GMT

تشکل های دانشجویی لایه های میانی عرصه فرهنگ هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۱۸۵۰

تشکل های دانشجویی لایه های میانی عرصه فرهنگ هستند

به گزارش خبرنگار مهر، نشست حکمرانی فرهنگ در دولت آینده، گفتگوی مسئولین بسیج دانشجویی استان تهران با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز سه شنبه ۱۱ خردادماه در دفتر سازمان تبلیغات برگزار شد.

حجت الاسلام قمی در ابتدای این جلسه با قرائت سوره عصر گفت: این جلسه به بررسی‌های فرهنگی با کسانی است که در جریان دانشجویی کشور نقش مؤثری را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴۰ جلسه در سطح کشور با دانشجویان برای شنیدن انتقادات و پیشنهادات و بررسی عملکرد برگزار شده است و تشکل‌های تحت حمایت سازمان از پشتیبانی بهره مند خواهند شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با امید به بهره‌مندی تخصصی و کیفی‌تر مسائل مربوط به تشکل‌های دانشجویی گفت: این جلسات باعث می‌شود رهیافت‌ها و ایده‌هایی برای جلسات با سازمان‌های بالادستی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای آموزش عمومی پیدا شده و از آن استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم دولتی دغدغه مند با توجه بیشتر به موضوع فرهنگ روی کار آید افزود: در این میان توصیف و تحلیل‌های علمی توسط دانشجویان بسیار حائز اهمیت است. گاهی ایده‌ها و رهیافت‌های جذابی وجود از سمت دانشجویان به ما می‌رسد.

حجت الاسلام قمی تصریح کرد: این جلسه می‌توانست به انتخابات ربط داشته باشد اما بیشتر امیدواریم با برخی انتقادها، تشکل‌های دانشجویی از ظرفیت خود برای به میدان آوردن مردم و روشن کردن یک انتخاب درست استفاده کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: تشکل‌ها می‌توانند با معانی عمیق‌تر و متعددی امور انتخابات را رصد کرده و مردم را به سمت و سوی روشن رهنمون سازند.

وی گفت: ما فرهنگ را جدی گرفتیم و به سادگی از آن عبور نخواهیم کرد. تقویت جریان دانشجویی به عنوان صدای جوان دغدغه مند را وظیفه خود می‌دانیم که باید هم اندیشی هایی در این راستا انجام شود و در قبال بررسی و مطالبه گری‌ها در عرصه فرهنگ، خودمان را پشتیبان نیروی جوان انقلابی می‌دانیم.

حجت الاسلام قمی با اشاره به ضرورت تعمیق و تقویت فرهنگ خاطرنشان کرد: این ضرورت چیزی از وظایف ما کم نمی‌کند. بدیهیاتی در این زمینه وجود دارد اما اصل و ضرورت و تحلیل آن از وظایف ما چیزی تغییر نمی‌دهد.

وی با اشاره به برنامه توسعه هفتم گفت: شما نیروهای جوان و دانشجو می‌توانید در نگارش و ایده‌های خلاقانه در این سند مشارکت کنید و از نظر تخصصی نظرات خود را با واسطه ما به مسئولین برسانید.

حجت الاسلام قمی با تاکید به نقش لایه‌های میانی افزود: فرهنگ و مردم سالاری دینی به هم ربط دارد. در حوزه فرهنگ نیز مردم را باید سالار دانست. اگر در اقتصاد و سیاست به مردم سالاری دینی قائل هستیم در حوزه فرهنگ نیز باید به آن معتقد باشیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در حوزه فرهنگ، دولت آینده باید به مردم سالاری دینی بسیار توجه داشته باشد چرا که برایند توجه آن تعالی، هدایت و رشد جامعه است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعات در مردم سالاری دینی، لایه‌های میانی در سر به راه کردن و کمک به مردم است که برای اقامه قسط و عدل از ارکان مهم یک جامعه محسوب می‌شوند.

حجت الاسلام قمی افزود: جریان تشکل‌های دانشجویی یک حلقه میانی است که این حلقه‌های میانی نه تنها در دولت آینده بلکه در تمام عرصه‌ها مبین و مبلغ اسلام ناب هستند. امام خمینی بسیج دانشجویی را ایجاد کرد تا حقایق اسلام ناب را تبیین کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی مهمترین رکن تبلیغ اسلام هستند که دستگاه‌های تبلیغی از این لایه‌های میانی بهره مند خواهند شد. آنها بهترین راه تبلیغ لایه‌های میانی هستند و دستگاه‌ها و نهادها برای حمایت و چگونگی پیشرفت این لایه‌ها ایجاد شده اند.

وی به ضرورت پیشگامی و پرچم داری تشکل‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: ارتقا فهم جامعه برای مسائل پیچده فرهنگ و تمدن اسلام ناب و حمایت از آن از جمله ضرورت‌های پیشرفت و اهمیت به این دانشجویان است. بر همین اساس وظایف مطالبه گری از گردن کسی ساقط نمی‌شود. روشنگری و نحوه به میدان کشیدن مردم یکی از ارکان مهم فعالیت‌های دانشجویی است.

حجت الاسلام قمی به گفتمان سازی اشاره و ادامه داد: وقتی ما در راستای هم افزایی بیشتر؛ باید گفتمان سازی مناسب فرهنگی را به صورت مستقل وظیفه خود بدانیم. کسی که به سمت دولت جوان انقلابی پیش می‌رود باید مسئله‌ای را که شما دانشجویان بر روی میزش قرار می‌دهید پاسخ دهد. سازمان تبلیغات در این مسیر نقش حمایت و رساندن مطالبه‌های شما را به مسئولین بالادستی انجام خواهد داد.

کد خبر 5225864 سمانه نوری زاده قصری

منبع: مهر

کلیدواژه: مردم سالاری دینی شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام محمد قمی مطالبه گری انتخابات 1400 قرآن امام خمینی ره انقلاب اسلامی ایران سازمان تبلیغات اسلامی قرآن کریم فعالیت های قرآنی مشارکت مردم در انتخابات اندیشه دینی سازمان دارالقرآن الکریم مسابقات قرآنی قاسم سلیمانی حوزه علمیه آیت الله خامنه ای رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تشکل های دانشجویی مردم سالاری دینی حجت الاسلام قمی لایه های میانی تشکل ها لایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خورشیدی بعد از ظهر سه شنبه در نشست هم‌اندیشی با جمعی از فعالان و تشکل‌های مردم نهاد استان قزوین اظهار کرد: دولت سیزدهم به حرکت‌های مردمی، اثرگذار و تصمیم ساز نگاه مثبتی دارد و از همان ابتدای کار حمایت و تسهیل اقدامات این مجموعه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته توسعه، توانمندسازی، تخصصی‌سازی و ساماندهی تشکل‌ها اصلی‌ترین مأموریت ما در این حوزه بود که در این راستا ۲۴ جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکل‌های مردم نهاد برگزار و ۱۰۰ درصد مصوبات آن اجرا شده است.

خورشیدی بیان کرد: سال گذشته با ۵۵ درخواست تأسیس، تمدید، تطبیق و ارتقا در استان موافقت شد، همچنین با پیگیری و ۲۹۹ استعلام از دستگاه‌های متولی، ۳۰ اعتبارنامه و پروانه فعالیت صادر شده است، بقیه موارد نیز در سال جدید اجرایی می‌شوند.

وی یادآور شد: سال گذشته ۸ دوره آموزشی با هدف توانمندسازی و تخصصی سازی سمن‌ها و همچنین بیش از ۴۰ همایش، نشست جمعی و تخصصی با اقشار مختلف و تشکل‌های مردمی در استان برگزار شده است.

خورشیدی گفت: در سال ۱۴۰۲ در راستای رفع مشکلات و آشنایی دقیق‌تر و بیشتر با سمن‌ها ۲۱ بازدید حضوری و ۲۲ مورد مکاتبه با دستگاه‌های مربوطه در راستای معرفی و حمایت از تشکل‌ها صورت گرفته است.

کد خبر 6099884

دیگر خبرها

  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی