Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@06:28:15 GMT

هند برای خرید سامانه اس-400 مصمم است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۳۱۴۵

« سرگئی لاوروف » وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت که هند در تعهد خود برای خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه مصمم است.

وی که پس از نشست وزیران کشورهای بریکس صحبت می‌کرد، در کنفرانس خبری گفت: «من مایل هستم که به اجرای قرارداد تامین سامانه اس-۴۰۰ به هند اشاره کنم. ما شاهد تغییری نبوده و هند تعهد خود در این قرارداد را تایید کرده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اکتبر 2018، مسکو و دهلی نو،‌ توافقنامه تامین 5 سامانه دفاع موشکی اس-400 به هند را امضا کردند. انتقال بخش پایانی این سامانه به هند برای نیمه نخست سال 2025 برنامه ریزی شده است.

لاوروف در ادامه سخنانش گفت که همکاری با هند در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، صنایع دفاعی و بهداشت و درمان به پیش می‌رود.

وزیر دفاع روسیه گفت: «به معنای واقعی کلمه، ما امروز محموله دیگری از واکسن اسپوتنیک V‌را برای دوستان هندی ارسال کردیم که این اقدام علاوه بر گام‌هایی بود که پیشتر اتخاذ شده بود.

علاوه بر دریافت واکسن از روسیه،‌ شرکت «فارما گلند» هند قراردادی را با صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه برای تولید واکسن اسپوتنیک V‌امضا کرده است.

این نگرانی وجود دارد که اقدام هند برای خرید سامانه دفاع موشکی اس-400 سبب شود تا این کشور بر اساس قانون کاتسا و به دلیل نقض قانون مبارزه با دشمنان آمریکا، تحت تحریم قرار بگیرد.

ترکیه که یکی از متحدان آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به شمار می‌آید به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس-400 از روسیه تحت تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.

این در حالی است که «وندی شرمن» معاون وزارت خارجه ایالات متحده گفته، آمریکا گزینه‌های دیگری را به ترکیه برای لغو تحریم‌های اعمال شده علیه این کشور به دلیل دستیابی به سامانه موشکی «اس -400» از روسیه ارائه داده است.

شرمن در مصاحبه با شبکه خبری «سی.ان.ان ترک» گفت: «ما گزینه‌های دیگری به ترکیه ارائه داده‌ایم، آنها دقیقاً می‌دانند که اگر بخواهند از زیر این تحریم‌ها خارج شوند چه باید بکنند. ما در مورد راه‌های برداشتن گام‌های لازم صحبت کرده‌ایم و تصمیم گیری از سوی ترکیه خواهد بود. امیدوارم که بتوانیم راهی پیش رو پیدا کنیم.»

شرمن در روزهای گذشته از آنکارا بازدید کرده بود و این اولین سفر یک مقام دولت بایدن به ترکیه محسوب می‌شود.

این منبع خبری نوشت، حدس و گمان‌هایی وجود داشت که ترکیه می‌تواند اس-400 را به جمهوری آذربایجان یا قطر منتقل کند، اما تاکنون چنین پیشنهادی از طرف آنکارا ارائه نشده است. واشنگتن در دسامبر سال 2020 مطابق قانون آمریکا، مقام‌های ترکیه را بابت خرید اس-400 از روسیه تحریم کرد. به دنبال این مسئله S-400 ترکیه از پروژه ساخت جنگنده اف-35 نیز حذف شد.

«جیمز جفری» فرستاده پیشین آمریکا در سوریه اخیرا از ترکیه خواسته بود که از خرید سامانه روسی اس-۴۰۰ صرف نظر کند. جفری گفت که این مسئله، «یکی از مهمترین موضوعاتی است که طی سالهای اخیر، روابط بین دو کشور را تیره کرده است».

چند مقام ترکیه‌ای در گذشته گفته‌اند که آنکارا به فکر عدم استفاده از اس-400 نبوده و این قراردادی است که انجام شده و راه بازگشتی ندارد. اگر چه ترکیه با هدف جلوگیری از تشدید تنش با واشنگتن، هنوز سامانه اس-400 را به طور کامل فعال نکرده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سرگئی لاوروف سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه سرگئی لاوروف سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ سامانه دفاع موشکی اس خرید سامانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، «رضا امیری مقدم» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان درباره دستاوردهای مهم اولین سفر رسمی «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان گفت: به پیشنهاد نخست وزیر پاکستان، اسلام آباد و تهران با تاکید بر عزم مشترک خود برای توسعه روابط دوجانبه توافق کردند هر شش ماه در یک کمیته عالی مشترک پیشرفت ها و پیگیری مربوط به توافقات و یادداشت های دوجانبه امضا شده در جریان سفر آقای رئیسی به اسلام آباد را مورد بررسی قرار دهند.
دکتر امیری مقدم افزود: با توجه به عزم مقامات دو کشور برای اجرایی کردن توافقات صورت گرفته امیدواریم مهمترین هدف این سفر که رساندن حجم تجارت دوجانبه به ۱۰ میلیارد دلار در سال است محقق گردد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


سفیر کشورمان در ادامه توافقات و یادداشت های همکاری دوجانبه به امضا رسیده میان ایران و پاکستان را به شرح ذیل اعلام کرد:
۱) موافقتنامه همکاری های امنیتی
۲) موافقتنامه همکاری قضایی در امور مدنی و تجاری
۳) موافقتنامه همکاری در امور دامپزشکی و بهداشت دامی
۴) یادداشت تفاهم همکاری برای ایجاد مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی
۵) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با وزارت پاکستانی های مقیم خارج و توسعه منابع انسانی پاکستان
۶) یادداشت تفاهم‌نامه برای تبادل فیلم های سینمایی میان سازمان امور سینمایی و سمعی بصری ایران با وزارت اطلاعات و رسانه‌های گروهی پاکستان
۷) یادداشت تفاهم نامه شناسایی متقابل استاندارد میان سازمان استاندارد جمهوری اسلامی ایران با سازمان استاندارد و کنترل کیفیت پاکستان
۸) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری قضایی میان وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران با وزارت قانون و دادگستری پاکستان.

دیگر خبرها

  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و آلومینیوم آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است