Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید سلیمانی مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در چندسال اخیر با توجه به رویکرد نوآوری آموزش مجازی و یادگیری براساس پلتفرم‌ها مورد استقبال قرار گرفته است.

او با بیان اینکه گروه‌های دانش بنیان و مردمی در این حوزه فعال شدند، بیان کرد: ما در بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان امام از این پلتفرم‌ها و زیرساخت‌های نوین با ماموریت دسترسی دادن این ابزار به دانش آموزان مناطق محروم حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی افزود: اخیرا در بحران کرونا در حوزه آموزش آسیب‌هایی را به خصوص در مناطق محروم شاهد بودیم و بسیاری از دانش آموزان به سیستم‌های هوشمند دسترسی نداشتند.

مدیر عامل بنیاد احسان با بیان اینکه با وزارت آموزش و پرورش وارد تعامل شدیم، گفت: تعدادی از کلاس‌های درس شناسایی شدند تا ما با هوشمندسازی کلاس‌های درس امکانی فراهم کنیم که این ابزار همکاری برای معلمان باشد تا محتوای آموزشی مناسبی به دانش آموزان ارائه شود.

او افزود: طرح آباء در آموزش و پرورش پیگیری شد و ما نیز در کنار آموزش و پرورش این تفاهم نامه را امضا کردیم و در فاز اول ۱۰۰ کلاس درس را با همکاری آموزش و پرورش به سیستم‌های هوشمند تجهیز خواهیم کرد.

سلیمانی با بیان اینکه استفاده از پلتفرم‌های محتوا پایه و محتوا محور در دستور کار است، بیان کرد: ممکن است آن چیزی که در مدارس خوب کشور تدریس شود، امکان ارائه آن در مدارس مناطق محروم وجود نداشته باشد.

او ادامه داد: تعدادی از پلتفرم‌های محتوا پایه و واسط شناسایی شدند و آن‌هایی که رویکرد عدالت اجتماعی و کار‌های جهادی داشتند شناسایی شدند.

سلیمانی تصریح کرد: به نظر می‌رسد با تعامل با این رویکرد‌ها می‌توان برخی از این محتوا‌های ارزشمند که در شهر‌ها و مدارس مهم تولید می‌شود را به سمت دانش آموزان مناطق محروم هدایت کنیم.

مدیر عامل بنیاد احسان درباره برگزاری کلاس‌های آمادگی کنکور برای دانش آموزان مناطق محروم گفت: کنکور، یکی از مقاطع  پر فشار دانش آموزان است و اگر در کنار این استرس و اضطراب، عدم امکانات نیز وجود داشته باشد، مشکلات بیشتر خواهد شد.

او با بیان اینکه ما سعی کردیم برخی از این اقشار را با کمک کمیته امداد، سازمان بهزیستی و دیگر نهاد‌های حمایتی شناسایی کنیم و تحت پوشش قرار دهیم، بیان کرد: در حوزه امکانات، کتب کمک درسی و امکانات آنلاین و مجازی دسترسی‌هایی را در اختیار آن‌ها قرار خواهیم داد تا در مقطع خاص کنکور، بخشی از بار روانی این افراد را کم کنیم.

بیشتر بخوانید

مشارکت در آبرسانی به ۱۳۰ روستای محروم سیستان و بلوچستان درخواست رئیس ستاد اجرایی از وزارت بهداشت/ امکان صادرات واکسن را برای مردم منطقه فراهم کنید استقرار بیمارستان سیار ستاد اجرایی در کنار سومین مرکز درمانی کرونای تهران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلاس های کنکور آموزش به دانش آموزان آموزش و پرورش مناطق محروم ستاد اجرایی دانش آموزان بنیاد احسان پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در عرصه تولیدات دستی و کشاورزی در سنندج برپا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌اله موسوی پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: دو برنامه بزرگ در استان کردستان در حال برگزاری است که یکی از آن‌ها، برپایی نمایشگاه طرح خود اتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان کردستان است که عصر امروز در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج افتتاح و به مدت سه روز دایر می‌شود.

وی گفت: دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه، تولیدات کشاورزی و دستی خود مبنی بر محصولات بومی، را در معرض دید بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار داده‌اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم برپا شده است.

وی با بیان اینکه در بحث گرایش به شاخه نظری در استان وضعیت مطلوبی نداریم تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو میز به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها برپا و به سوالات دانش‌آموزان و خانواده‌ها پاسخ داده خواهد شد.

موسوی همچنین به برپایی غرفه هوش مصنوعی و آموزش‌های دیجیتال اشاره و اظهار کرد: این غرفه نیز زمینه توانمندی دانش‌آموزان را در عرصه دیجیتالی به نمایش می‌گذارد و امیدواریم مورد بازدید خانواده‌ها قرار بگیرد.

معاون آموزش و پرورش کردستان از برگزاری همایش کشوری مدیران مدارس شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری در استان خبر داد و اظهار کرد: این همایش به مدت سه روز با حضور مدیرانی از وزارتخانه در سنندج برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت 3 ظهر تا 10 شب در معرض بازید مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • امدادرسانی ارتش به دانش آموزان کنکوری در سیلاب