Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمد دهقان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این قرارگاه به منظور هماهنگی و هم‌اندیشی در خصوص  همکاری در امر برگزاری هرچه باشکوهتر انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستاها تشکیل شد.

 وی ادامه داد: تشویق به مشارکت حماسی و حداکثری در انتخابات، تبیین شاخص‌ها و انتخاب فرد اصلح و ایجاد زمینه برای گفتمان‌سازی هرچه بهتر موضوع به خصوص بر اساس توصیه‌های مقام معظم رهبری محور اقدام و عمل این قرارگاه تا زمان برگزاری این رخداد  مهم است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول فعال رسانه‌ای اظهار کرد: حضور گسترده و آگاهانه اقشار مختلف مردم در انتخابات موضوعی مهم و سرنوشت ساز و یک تکلیف ملی، دینی و انقلابی به خصوص با توجه به هجمه دشمنان علیه نظام و انقلاب اسلامی در شرایط کنونی محسوب می‌شود.

دهقان بیان کرد: حوزویان در تمامی بخش‌ها همگام و همسو با اقشار مختلف مردم با حضور گسترده در انتخابات امسال بار دیگر بر خلاف میل دشمنان نظام و انقلاب، شکوه و همبستگی خود را در منظر جهانیان و دشمنان قسم خورده این کشور اسلامی نشان می‌دهند.

به گفته وی، استفاده نکردن از امکانات حوزوی بر له یا علیه  نامزدهای خاص، پرهیز از فعالیت‌های ضد تبلیغ و استفاده از ظرفیت خانه‌های عالم در روستاها و مناطق مختلف استان از جمله مسایل مهمی است که با دفت و نظارت توسط قرارگاه انتخاباتی حوزویان اعمال می‌شود.

هم اکنون در ۲۲ حوزه علمیه خواهران یزد سه هزار و ۲۰۰ طلبه در حال تحصیل هستند و تعداد برادران طلبه هم  در ۱۴ حوزه علمیه استان هزار و ۵۰۰ نفر اعلام شد. 

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان، ۲۸ خردادماه جاری در کشور برگزار می‌شود.

در استان یزد  ۲۴ شورای اسلامی شهر و ۳۹۷ شورای روستایی وجود دارد که ۲۳ شورای آن پنج عضو دارد و در هریک از ۳۷۴ شورا هم سه  نفر عضو هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ حوزه علميه شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی یزد مشارکت های مردمی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ حوزه علميه شورای شهر انتخابات ۱۴۰۰ حوزه علميه شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی یزد مشارکت های مردمی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور انتخابات ریاست جمهوری دوره انتخابات اسلامی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شد
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فعالیت ۶۲ شعبه سیار در دومین مرحله انتخابات گنبد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی