Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با برآورد‌های صورت گرفته برای تامین کامل نیاز استان در گوشت سفید افزون‌بر ۴۲۰ واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای لازم است.

او در نشست پیگیری نحوه صدور مجوز‌های جدید واحد‌های مزغداری اظهارداشت: پنج واحد زنجیره کامل مرغداری از قبیل واحد مرغ مادر، تولید جوجه یک روزه، مرغداری گوشتی، کشتارگاه، قطعه‌بندی و بسته‌بندی در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه اقتصادی سیستان و بلوچستان به دنبال فراهم کردن شرایط صدور مجوز‌های بی‌نام به منظور تسهیل در امر سرمایه‌گذاری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با پیگیری‌های مکرر صورت گرفته و رفع مشکل تامین آب مورد نیاز واحد‌های مرغداری جدید، شرایط برای ورود سرمایه‌گذاران جدید به این حوزه فراهم شد و با توجه به اینکه تنها ۳۰ درصد از نیاز مرغ استان از واحد‌های تولیدی منطقه تامین می‌شود ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرغداری قیمت مرغ کمبود مرغ سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۵۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان