Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:44:26 GMT

کیفیت واکسن «رازی کوو پارس» در دنیا مشابه ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۶۲۴۹

کیفیت واکسن «رازی کوو پارس» در دنیا مشابه ندارد

به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «کاظم خاوازی» در مراسم تجلیل از دانشمندان تولیدکننده  واکسن کووپارس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: نکته دوم پیچیدگی طراحی، فاز استنشاقی این واکسن است که پس از دریافت دز آن، سطح ایمنی بدن نسبت به دز تزریقی این واکسن بسیار بیشتر است و تاجایی که خبر داریم در کشورهای دیگر مشابهی ندارد و کوبا به تازگی به مراحل ابتدایی آن دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که واکسن رازی با واکسن های دیگر تداخل دارویی پیدا نخواهد کرد، اظهارداشت: این واکسن نه تنها با واکسن های تزریق شده کووید - ۱۹ در بدن ترکیب نمی شود بلکه در صورت پیشرفت این بیماری و افزایش انواع آن در دنیا، با یک طراحی کوچک قابلیت مبارزه با نسل جدید این بیماری را خواهد داشت.

وی با بیا این که تزریق این واکسن از افتخارات من بوده است، تصریح کرد: ما به عنوان دست اندرکاران این واکسن وظیفه داشتیم با تزریق آن به خودمان از میزان سلامت و عملکرد این واکسن اطمینان حاصل کنیم.

خاوازی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری برای تیم موسسه رازی خاطرنشان کرد: اگر دلگرمی نامه های مقام معظم رهبری نبود ادامه این کار برای تیم موسسه رازی بسیار دشوار بود و از ایشان بابت عنایات و حمایت هایشان بسیار تشکر می کنم.

در پایان این مراسم، وزیرجهاد کشاورزی از دانشمندان، دست اندرکاران و حامیان مالی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی برای ساخت واکسن «رازی کوو پارس» با اهدای لوح تقدیر قدردانی کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ویروس کرونا کاظم خاوازی واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی وزارت جهاد کشاورزی کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ویروس کرونا کاظم خاوازی واکسن کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان