Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش شمار قربانیان کرونا در هند بر ابعاد گسترده بحران بهداشتی در این کشور افزوده است. خبرگزاری میزان – اجساد نیمه سوخته در سواحل رودخانه هند، به محلی برای هجوم و تغذیه سگ‌های ولگرد مبدل شده‎اند.   به گزارش «دیلی میل»، موج دوم مرگبار «کرونا» سبب شده تا مشکل دفع اجساد به چالشی جدی برای دولت و مردم این کشور مبدل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  سوزاندن اجساد در هند به دلیل تعدد بالای اجساد به مشکل خورده و وجود اجساد نیمه سوخته، سگ‌های ولگرد را به سمت خود جذب می‌کند.       مردم هند از دولت‌های محلی خواستند به موضوع انبوه اجساد ناشی از شیوع گسترده کرونا رسیدگی کنند.   آن‌ها می‌گویند با توجه به اینکه ممکن است اجساد مذکور متعلق به قربانیان کرونا باشد، احتمال انتقال این ویروس از طریق آب یا سگ‌های ولگرد وجود دارد.     حاشیه رودخانه‌ها در هند که به شکل سنتی محل مرده سوزی هستند، در حال حاضر با اشباع محل سوزاندن اجساد مواجه شده‎اند.   ضمن اینکه گورستان‌ها در هند نیز با مشکل جا مواجه شده‎اند. بیشتر بخوانید: شیوع قارچ سیاه؛ خطری نوظهور و فراگیر در هند بحران کرونا در هند دلیل رها شدن اجساد یا اجساد نیمه سوخته در هند، نبود فضا برای سوزاندن قربانیان یا عدم توانایی پرداخت هزینه مراسم است.   هند در پی فروکش کردن تقریبی موج دوم شیوع کرونا، روزانه ۱۲۷ هزار مورد ابتلا و ۳ هزار و ۵۰۰ مورد تلفات کرونایی را ثبت می‌کند.     تاکنون بیش از ۳۳۵ هزار نفر در هند بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و بیش از ۲۸ میلیون و ۳۰۷ هزار نفر نیز به این بیماری مبتلا شدند.   پیش بینی می‌شود شمار تلفات کرونایی در بدترین حالت به رقم ۴.۲ میلیون از جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری این کشور برسد.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا در هند کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هند حوادث بین الملل کرونا در هند کرونا سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! (+عکس)

در شهر سن برناردو پدیده‌ای موجب شگفتی کارشناسان و مردم آن منطقه شده‌است؛ اجسادی که فرایند تجزیه آن‌ها مختل شده‌است.

به گزارش خبرآنلاین، در تصویری که در ادامه آمده است، کلووینسریس بجارانو را می‌بینید، زنی که مقابل یک جعبه شیشه‌ای زانو زده است تا جسد سنگ‌شده مادرش که ۳۰ سال پیش مرده است را ببیند.

زنی که ساتورنینا تورس د بجارانو نام داشته است، با همان لباس طرح رز و پیراهن پشمی سبزی که در آن دفن شده بود و یک گل میخک قرمز مصنوعی در دستانش در زمان خشک شده است.

بجارانو ۶۳ ساله در آخرین محل استراحت مادرش در موزه‌ای که جسد او و ۱۳ تن دیگر از شهر سن برناردو را به نمایش گذاشته بود، به خبرگزاری فرانسه گفت: «او هنوز صورت کوچک قهوه‌ای گرد و موهایش را دارد و به طور مرموزی پس از مرگ مومیایی شده است.»

این تنها مورد نبود؛ ده‌ها جسد مومیایی شده از سال ۱۹۶۳ تا به امروز، به این شکل یافت شده‌اند. روسیو ورگارا، راهنمای موزه، می‌گوید: «وقتی این اتفاقات رخ داد، برای مردم کمی غیرقابل باور به نظر می‌رسید؛ آن‌ها فکر می‌کردند که این‌ها رویداد‌هایی ماوراء‌الطبیعه هستند.»

او به خبرگزاری فرانسه گفت: «با گذشت زمان، یافتن اجساد در این وضعیت بیشتر و بیشتر شد. حتی برخی از آن‌ها هنوز چشمان خود را داشتند، عضوی که معمولاً سریع تجزیه می‌شود.»

در اواخر دهه ۱۹۸۰، هر سال حدود ۵۰ مومیایی در مقبره پیدا می‌شد، اما این میزان به تعداد انگشت شماری در سال کاهش یافته است.

پاداش پس از مرگ؟

به گفته ورگارا، با وجود تلاش‌های متعدد کارشناسان برای توضیح این پدیده، که در کشور‌هایی مانند مکزیک و ایتالیا نیز مشاهده شده است، دلیل مومیایی‌سازی خود به خود در سن برناردو هرگز مشخص نشده است.

ورگارا گفت: «برخی از مردم محلی «بر این باورند که این فرآیند (مومیایی کردن) به این دلیل است که فرد خیلی خوب بوده است و این یک پاداش پس از مرگ است. دیگرانی هستند که این را یک مجازات می‌دانند.»

تعدادی از مردم نیز بر این باورند که این اتفاق به دلیل رژیم غذایی سالم ساکنان سان برناردو و شیوه زندگی فعال و کشاورزی آن‌ها است. اما این گفته در خصوص تمام اجساد صدق نمی‌کند؛ یکی از مومیایی‌ها متعلق به خورخه آرماندو کروز است که بیشتر عمر خود را در شهر بزرگ بوگوتا گذراند و برای مرگ به زادگاهش بازگشت.

هیچ الگوی مشخصی برای مومیایی‌سازی‌ها وجود ندارد؛ کسانی که درگیر این فرایند هستند، در سنین مختلف بوده‌اند و هیچ جنسیت یا نوع بدن خاصی غالب نیست. ورگارا گفت هیچ بخش خاصی از این گورستان وجود ندارد که مومیایی‌های بیشتری نسبت به بقیه داشته باشد. بسیاری معتقدند که پاسخ باید در خزانه‌های دفن باشد.

اولین مومیایی‌ها در سن برناردو تنها پس از افتتاح این گورستان که هیچ گور زیرزمینی ندارد، پیدا شد. ورگارا گفت، قبل از دهه ۱۹۶۰، این شهر دارای دو محل دفن بود که حتی یک مورد مومیایی شناخته شده نداشت. او افزود که آب و هوای این منطقه مرطوب است که معمولاً به تجزیه کمک می‌کند نه اینکه مانع آن شود.

دانیلا بتانکور، انسان شناس از دانشگاه ملی کلمبیا، گفت که این پدیده می‌تواند به دلیل قرار گرفتن این گورستان در یک شیب تند کوه باشد.

بتانکور به خبرگزاری فرانسه گفت که این فرضیه هنوز نیاز به آزمایش دارد. مطالعه‌ای درباره آنچه اتفاق می‌افتد و شرایط خاصی که باعث می‌شود مردم مومیایی شوند، وجود ندارد. بستگان اجساد مومیایی شده باید اجازه نمایش آن‌ها را در موزه بدهند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند!
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! (+عکس)
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد