Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، همایش استانی فرصت ها و چالش های کرونایی و پساکرونایی در 5 محور اصلی دین و معنویت در کرونا و پساکرونا، فرهنگ و تعلیم و تربیت در کرونا و پساکرونا، مسائل روانشناختی، مسائل جامعه شناختی و کسب و کار در کرونا و پساکرونا به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انسیه ماهینی رئیس همایش استانی فرصت ها و چالش های کرونایی و پساکرونایی در خصوص روند اجرایی این همایش گفت: برگزاری این همایش شش ماه قبل در دبیرخانه استانی مصوب و مهلت ارسال آثار تا 25 اردیبهشت تعیین شده بود اما به دلیل شرایط کرونایی کشور و استقبال علاقه مندان تا 1 خرداد 1400 تمدید شد.

ماهینی با اشاره به اینکه آثار این همایش در لوح فشرده و کتابچه توسط حوزه هنری و فصلنامه فرهنگ اداره کل ارشاد چاپ خواهد شد، ادامه داد: بیش از 100 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال که با بررسی آثار ارسالی از سوی هیأت داوران، 27 مقاله پذیرش شد که از این میان 10 مقاله در دو بخش دانشجویی و استادان جهت ارائه منتخب گردید.

رئیس همایش استانی فرصت ها و چالش های کرونایی و پساکرونایی بوشهر اضافه کرد: کمیته علمی و هیأت داوران این همایش از اعضاء هیأت علمی و نخبگان استانی در رشته هایی همچون فلسفه و منطق، علوم قرآن و حدیث، تاریخ، جامعه  شناسی، اقتصاد، مدیریت آموزشی، روانشناسی، حسابداری، فلسفه تربیت، معارف اسلامی، مدیریت کسب و کار، فلسفه و کلام و هنر تعیین شده بودند تا مقالات و موضوعات این همایش از تمامی منظرها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در خصوص برخی از زیرشاخه های محورهای اصلی این همایش خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های نهفته دین در کرونا و پساکرونا، دین و فرهنگ بهداشت فردی و عمومی، چالش دینداری در کرونا، کرونا و امید به آینده، کرونا و آثار مثبت و منفی آن در خانواده، خداباوری و حیات بشر در کرونا در محور اول، تاثیر کرونا بر یادگیری و فعالیت کودکان، چالشهای آموزش در دوران کرونا و پساکرونا، تغییرات آموزشی در پساکرونا، آسیب شناسی آموزش کلاسهای هنری در فضای مجازی، کرونا و سواد رسانه ای، راهکارها و آسیب ها، نقش آموزش و فرهنگ در التزام عملی به قرنطینه در محور دوم، تاب آوری در شرایط بحرانی کرونا، کرونا و سلامت روان، تعارضات خانوادگی در محور سوم، نقش شبکه های اجتماعی در کنترل کرونا، نقش جامعه شناسی پزشکی در نهادینه، کردن بهداشت عمومی، نقش کرونا در تغییر سبک زندگی اجتماعی در جامعه ایران، نقش دانشگاه ها در آماده کردن افراد جامعه و فرهنگ سازی مقابله با کرونا، بررسی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی شیوع کرونا بر جامعه در محور چهارم و تأثیر کرونا بر زندگی طبقات کم‌توان کشور، نتایج اقتصادی کرونا در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، مسئولیت اجتماعی شرکت ها در دوران کرونا و پساکرونا، توسعه هنرهای چندرسانه ای در فضای مجازی، تأثیر کرونا بر مکانهای فرهنگی و هنری در محور پنجم از موضوعاتی بود که بدان پرداخته شد.

وی یادآور شد: افتتاح این همایش با سخنرانی عبدالحسن خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی همراه بود.

ماهینی اذعان کرد: در برگزاری این همایش علاوه بر حضور واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد ایران شناسی، حوزه هنری بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه خلیج فارس، استانداری بوشهر و اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی بوشهر همکاری داشتند.

در پایان به آثار برتر هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1097886 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر کرونا ویروس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر کرونا ویروس دانشگاه آزاد اسلامی کرونا و پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب،  حجت‌ الاسلام و المسلمین علی فرج الله در دیدار با نمایندگان مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در جلسه تقریب اظهار داشت: ما در جلسه ای که در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان برگزار شد به شخصیت شهید ماموستا شیخ الاسلام در آن جلسه اشاره کردیم و اگر موافقت شود همایشی با عنوان شهدا و تقریب در همین راستا و با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه و تقریب برگزار می شود.

وی گفت: در همایش شهدا و تقریب هم ایرانی و هم غیر ایرانی و هم اهل سنت و هم اهل تشیع در آن همایش باید حضور و مشارکت داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین فرج الله تصریح کرد: شهید ماموستا محمد شیخ الاسلام و شهید محمد عبدالرحمان ریگی و شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دکتر محمد رمضان البیوتی و شهید باقر حکیم و شهید عارف حسینی در پاکستان چه ایرانی و چه غیر ایرانی و چه اهل سنت و چه اهل تشیع همه اين‌ها افتخارات ما هستند چرا که اینها عمرشان را برای تقریب گذاشتند و در این راه هم به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • آیت‌الله مطهری الگویی وارسته برای نسل جستجو‌گر عصر ماست
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند