Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش‌بینی رتبه مؤسسه‌های آموزش عالی در شاخص‌های جهانی علم، فناوری، و نوآوری در سامانه «نما» امکان‌پذیر است.

به گزارش ایسنا،  پیش­بینی جایگاه آینده مؤسسه‌ها، به سامانه «نما» افزوده شده است.

سامانههای جهانیِ رتبه‌بندی مؤسسه‌ها یکی از پدیده‌های کلیدی آموزش عالی در یکی دو دهه گذشته شده‌اند. از این رو، بسیاری از مؤسسه‌ها دوست دارند جایگاه خود را در این سامان‌ها بدانند و برای دست‌یابی به جایگاه‌های بهتر و بالاتر برنامه‌ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌گمان داشتن سیاست‌های درست و برنامه‌ریزی کارآمدتر در این زمینه، نیازمند آگاهی از روند آینده جایگاه مؤسسه در این سامانه است.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در پاسخ به این نیاز مؤسسه‌های آموزش عالی و پایش و گزارش جایگاه آن‌ها در سامان‌های جهانیِ رتبه‌بندی، ویژگی تازه‌ای را به سامانه «جایگاه علم، فناوری، و نوآوری ایران در جهان (نما)» افزوده است که برآیند پژوهش‌های میان‌رشته و تازه ایرانداک در این زمینه است. این ویژگی، با بهره­‌گیری از علوم رایانه و الگوریتم­‌های هوش مصنوعی، به سامانه «نما» افزوده شده است که پیش‌­بینی جایگاه آینده مؤسسه‌ها را شدنی می‌سازد. سیاست‌گذاران و مدیران می‌توانند جایگاه آینده مؤسسه‌های آموزش عالی را در سامانه های جهانی رتبه‌بندی ببینند و برای پیشرفت در آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

پیش‌بینی جایگاه مؤسسه‌های آموزش عالی بر پایه سری‌های زمانی و جایگاه آن‌ها در سال‌های پیش، در هفت سامانهجهانیِ رتبه‌بندی («مؤسسه آموزش عالی تایمز»، «شانگهای»، «کیو. اس.»، «یورپ»، «تایوان»، «سی. دبلیو. یو. آر.»، و «راوند») در سامانه «نما» شدنی است. افزون بر این، مؤسسه‌ها می‌توانند پیش‌بینی جایگاه یا امتیازشان را در سنجه‌های گوناگون ارزیابیِ هر سامان نیز ببینند. بر پایه بررسی نظام‌مند نوشتگان در زمینه رتبه‌بندی مؤسسه‌های آموزش عالی نیز راهکارهای گوناگونی که برای بهبود جایگاه مؤسسه‌ها یافت شده‌اند؛ فراخور پیش‌بینی‌ها، به مؤسسه‌ها پیشنهاد می‌شود تا راهنمای بهبود جایگاه‌شان باشند.

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران؛ همه کاربران می‌توانند از این خدمت تازه در بخش «رتبه مؤسسه‌ها» در سامانه «نما» در نشانی NEMA.IRANDOC.AC.IR بهره‌برداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایرانداک رتبه بندي مؤسسه های آموزش عالی پیش بینی جایگاه جایگاه مؤسسه رتبه بندی مؤسسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان

به گزارش «تابناک»، علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند
رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
تلاش می‌کنیم بخش‌ زیادی از بازنشستگان را نگه داریم

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

دیگر خبرها

  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان