Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: امروز مدیریت منابع باید به نفع تولید باشد و محدودیت‌ها نباید به چرخه تولید کشور آسیب وارد کند چراکه حیات کشور وابسته به تولید و رونق تولید است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۲ خرداد در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گفت: احیای آرمان‌های اسلامی به برکت تفکر حضرت امام (ره) ایجاد شد و امروز همه بر سر سفره با برکت حضرت امام (ره) هستیم که موجب سربلندی و عزت ملت ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه اراک ادامه داد: تحقق استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی آرمان بزرگ حضرت امام (ره) بود که در کنار این آرمان‌ها امام (ره) ما می‌توانیم را برای ما معنا کرد و جمهوریت را به معنای واقعی کلمه معنا بخشید، قانون اساسی جمهوری اسلامی کامل‌ترین و جامع‌ترین قوانین برای پیشرفت و تعالی ملت دارد که باید عزم ملی و همت پولادین برای اجرای کامل آن پای‌کار بیاید.

امروز مدیریت منابع باید به نفع تولید باشد/ مدیریت در مصرف برق و صرفه‌جویی از اهمیت زیادی برخوردار است

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: مدیریت بهینه اموال و کار علمی مبتنی بر واقعیت‌ها لازمه امروز استفاده از بیت‌المال و کار در دستگاه‌های اداری است و امروز مدیریت منابع باید به نفع تولید باشد و محدودیت‌ها نباید به چرخه تولید کشور آسیب وارد کند چراکه حیات کشور وابسته به تولید و رونق تولید است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: مصرف برق استان مرکزی که بیش از ۱ هزار و ۱۰۰ مگاوات است نیاز به مدیریت مصرف دارد چراکه استان کمتر از ۸۵۰ مگاوات در اختیار دارد و لذا مدیریت در مصرف و صرفه‌جویی از اهمیت زیادی برخوردار است و نیاز است که همه در این کار مشارکت داشته باشند تا از این مقطع پیک مصرفی عبور کنیم.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: مدیران متخصص و کارآمد سرمایه‌های ارزشمند نظام هستند و نباید به دلیل برخی از فرهنگ‌های غلط همچون اسراف مدیران دلسوز کشور متهم شوند و به آن‌ها بی‌احترامی شود.

اقتصاد سالم و پویا می‌تواند موجب پیشرفت و تعالی ملت شود/ خصوصی‌سازی‌های غلط آسیب‌ زیادی به تولید کشور وارد کرده است

امام‌جمعه اراک افزود: یکی از مؤلفه‌های اصلی قدرت در کشور اقتصاد است که اگر ریل‌گذاری صحیحی نداشته باشد همه‌چیز آسیب می‌بیند چراکه اقتصاد اساس حرکت جامعه اسلامی است، اقتصاد سالم و پویا می‌تواند موجب پیشرفت و تعالی ملت شود ولی اقتصاد وابسته و بدون استقلال همچون فرد بیماری است که توان حرکت و شکوفایی ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: لازمه حرکت جهشی اقتصاد به‌کارگیری مدیران دلسوز، کارآمد و انقلابی است و لذا باید برنامه‌ریزی صحیحی و ریل گداری صحیحی انجام شود.

وی تصریح کرد: متأسفانه خصوصی‌سازی‌های غلط در گذشته علاوه بر اینکه آسیب‌های زیادی به تولید کشور وارد کرده جلوی احیای تولید را گرفته است و برخی از خصوصی‌سازی‌های گذشته کاملاً بی‌برنامه بوده و امروز تنها بدهی و ضرر برای  کشور باقی گذاشته است.

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه اصل ۴۴ اگر به‌درستی انجام می‌شد می‌توانست انقلابی بزرگ در حوزه اقتصاد کشور ایجاد کند گفت: محوریت این اصل شرکت‌های دانش‌بنیان با مشارکت‌های بین‌المللی بود که متأسفانه مغفول واقع شد.

نقدینگی یکی از مهم‌ترین مشکلات اقتصاد کشور است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امروز نقدینگی یکی از مهم‌ترین مشکلات اقتصاد کشور است که کاندیدا هم برای مدیریت آن باید برنامه داشته باشند، ایران اسلامی سرشار از منابع سرشار و ظرفیت‌های فراوان است که اگر عزم و اراده ملی برای استفاده از این منابع به‌کارگیری شود قطعاً ایران به یک قدرت اقتصادی تبدیل خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: متأسفانه در مصرف برخی از کالاها دچار اسراف و مصرف بیش‌ازاندازه هستیم و این موجب کمبود می‌شود که نارضایتی و مشکلاتی ایجاد می‌کند و لذا تحقق فرهنگ مدیریت مصرف و صرفه‌جویی یک الزام مهم است که همه باید برای آن تلاش کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی دری نجف آبادی تولید کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • شهر و حیات مدنی
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است