Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، زهرا شیخی رئیس ستاد انتخاباتی امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر امروز (چهارشنبه 12 خرداد) طی سخنانی به برخی برنامه های این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد که برخی محورهای آن به شرح زیر است:

- امیدوارم زنان کشور ما در ساختارهایی که تعیین‌کننده است، نقش‌آفرین باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- زنان آسیب‌دیده‌ای داریم که وارد بحران‌هایی همچون طلاق، حاشیه‌نشینی و آسیب‌های اجتماعی شده‌اند. دخترانی داریم  که می‌خواهند زنان آینده کشور باشند، باید برای همه‌ی این عزیزان برنامه داشت.

- در چند سال اخیر به‌دلیل تحریم دچار مشکل شدیم. در ساختار داخل موانعی وجود دارد که نمی‌گذارد باور به داخل شکل بگیرد.

- ما نیاز به روابط درست و تعریف‌شده با همسایگان و کسانی که ثابت شده‌اند، داریم.

- نقش خانواده در مستند پررنگ شده و اینکه آقای قاضی‌زاده رئیس‌جمهور نشود، دلیل بر عاقبت به‌خیر نشدن او نیست؛ دعای مادران پشتوانه اصلی همه ماست و رأی نیاوردن آقای قاضی‌زاده خدشه‌ای به او وارد نمی‌کند.


- من شنیده‌ام که آقای قاضی‌زاده دیداری با آقای رئیسی داشتند اما اطلاعی از جزئیات آن ندارم.

- در جبهه انقلاب، خانم‌های بسیاری داریم که حرف برای گفتن دارند آنچه که بارها و بارها از ایشان شنیدم این است که شایستگی مهم است و در این‌رابطه بین زن و مردم تفاوتی قائل نیستند؛ حتی اگر تمام کابینه را زنان تشکیل دهند.

- اگر آقای قاضی‌زاده انتخاب نشود، برنامه‌هایشان را به منتخب و فرد مورد اعتماد مردم قرار می‌دهد.

- نکاتی که در مورد برجام وجود دارد، نکات ساده‌ای نیست بحث‌های گفتمانی دقیقی را می‌طلبید؛ آن‌چه که مهم است صلاح و مصلحت مردم ایران است.

- نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رئیس‌جمهور آینده باید به این موضوع توجه داشته باشد دولت آینده باید موضوع را به‌گونه‌ای رقم بزند که منافع ملی و عزت ملی حفظ بشود.

- ما پزشکان مسائل را با نگاه سلامت‌محور می‌بینیم؛ آقای دکتر نیز به‌دنبال سلامت جامعه است.

- موضوع معیشت سلامت انسان‌ها و روان‌ها آن‌ها را به‌هم ریخته است. دردهایی در جامعه داریم که دوای آن با مسکّن امکان‌‌پذیر نیست و نیاز به جراحی دارد.

- آیا آن‌چه نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت توسط مسئولان گفته می‌شود با آن‌چه خانواده‌های شهدا می‌گویند، یکی است؟ 

- فرهنگ ایثار و شهادت وقتی می‌تواند جامه عمل بپوشاند که فرزندان این سرزمین بیایند و خودشان را نشان دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زهرا شیخی آقای قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران