Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:33:55 GMT

بحث و نظر درباره نامزدهای نهایی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۳۱۶۷

بحث و نظر درباره نامزدهای نهایی

به گزارش گروه داده کاوی ایرنا، فضای مجازی در هفته‌های منتهی به انتخابات به یکی از اصلی‌ترین عرصه‌های فعالیت نامزدها، رسانه‌ها و کاربران برای اعلام نظر در خصوص انتخابات ۱۴۰۰ تبدیل شده است. کاربران در فضای مجازی به اظهار نظر در خصوص مسایلی چون مشارکت در انتخابات می‌پردازند و چهره‌های مختلف جریان‌های سیاسی در شبکه‌هایی نظیر توییتر و کلاب هاوس به صریح‌ترین شکل مورد نقد و تحلیل قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه داده کاوی ایرنا در گزارش‌های مستمر خود و در فاصله ۱۶ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، پربازدیدترین محورهای مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی را مورد رصد قرار می‌دهد. این گزارش بر اساس رصد پست‌های پر بازدید تلگرامی و توییت‌های پرلایک در بازه زمانی ۱۱ صبح  سه شنبه یازدهم خرداد تا ۱۱ صبح چهارشنبه دوازدهم خرداد ماه جمع بندی شده است.

موضوع مذاکرات هسته‌ای و انتخابات در تلگرام

سخنان علی ربیعی سخنگوی دولت در خصوص بی‌ارتباط بودن مذاکرات برجامی با انتخابات بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی پیدا کرد. یک کانال تلگرامی در این باره به نقل از سخنگوی دولت نوشت: هیچ بن‌بستی در مذاکرات وجود ندارد. امیدواریم احیای برجام تا پایان این دولت انجام شود. مذاکرات وین هیچ ربطی به انتخابات ندارد و امیدواریم دیوار تحریم‌ها به زودی برچیده شود. نباید بگذاریم مذاکرات فرسایشی شود و عجله‌ای هم نداریم.

یک کانال تلگرامی اصولگرا به نقل از ایرنا به بازنشر سخنان حجت الاسلام مصباحی مقدم در خصوص «گمانه زنی اصولگرایان درباره انصراف کاندیداهای اصولگرا به نفع ابراهیم رئیسی» پرداخت و به نقل از سخنگوی جامعه روحانیت مبارز آورد: اینکه نامزدهای اصولگرا به نفع نامزد انحصاری شورای وحدت کنار بروند تابع نظر شخصی آنهاست و ممکن است کناره‌گیری نکنند. هدف جامعه روحانیت برای رسیدن به نامزد واحد در انتخابات ریاست جمهوری محقق شد و آیت الله ابراهیم رییسی نامزد شورای وحدت اصولگرایان است.

در پی طرح برخی ادعاها در فضای مجازی در ارتباط با تاثیر عملکرد شورای نگهبان در میزان مشارکت مردم، یک کانال تلگرامی اصلاح طلب به نقل از عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان نوشت: براساس نظرسنجی‌هایی که مؤسسات دولتی داشته‌اند تأثیر آرای شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها بر میزان مشارکت بسیار اندک است. در شورای نگهبان وضعیت افراد برای هر دوره‌ای به صورت مجزا سنجیده می‌شود. در شورای نگهبان هم بعد از بررسی پرونده‌ها، نیاز به حداقل ۷ رأی است.  اگر این ۷ رأی نباشد نمی‌توان اعلام کرد که فلان فرد احراز صلاحیت شده یا احراز صلاحیت نشده است. ملاک نهایی تعداد آرایی است که اعضای شورای نگهبان اعلام می‌کنند.  

یکی از کانال های تلگرامی منتسب به اصولگرایان در پستی با طرح این پرسش که «چرا مستند همتی پخش نشد؟» به نقل از  کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری نوشت: نوبت پخش مستند عبدالناصر همتی به مدت سی دقیقه می‌باشد که این نوبت بر اساس قرعه‌کشی و به نماینده قانونی ایشان ابلاغ شده بود. از آنجا که ستاد ایشان در فرصت قانونی قادر به ارائه مستند نشده است لذا این برنامه پخش نشده است. مستند انتخاباتی همتی که قرار بود ساعت ۲۰ امشب(سه شنبه ۱۱ خرداد) روی آنتن برود پخش نشد.  

عبدالناصر همتی در حساب توییتری خود به پخش نشدن مستند تبلیغاتی خود از صدا و سیما واکنش نشان داد و از احتمال پخش آن در پلتفرم های مجازی خبر داد.

طرح ارائه شده از سوی سیدابراهیم رئیسی در خصوص «ساخت ۴ میلیون مسکن با آورده اولیه صفر و زمین رایگان» مورد توجه برخی کانال های تلگرامی قرار گرفت. یک کانال تلگرامی اصولگرا درباره جزییات این طرح به نقل از افشین پروین‌پور عضو سابق شورای عالی مسکن نوشت:یک تیم تخصصی و پژوهشی در حوزه اقتصاد و مسکن حدود ۷ ماه است روی طرحی کار می‌کند که ارتقا یافته و تقویت شده طرح مسکن مهر است و هم اکنون به عنوان یکی از برنامه های اصلی دولت مردمی آیت الله رئیسی در دستور کار ایشان قرار دارد. در طرح جدید قرار است طی ۴ سال آینده ۴ میلیون واحد مسکونی ساخته شود؛ برای تامین مالی این طرح از منابع بانکی با طراحی یک تیم مالی خیلی قوی اقدام خواهد شد. یکی از مزیت‌های این طرح آن است که متقاضی هیچ آورده اولیه ندارد.  

به نوشته بک کانال تلگرامی، محمود صادقی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گویی در باره گمانه زنی های صورت گرفته در خصوص حمایت جبهه اصلاحات از مهر علیزاده و همتی ابراز داشت: جبهه اصلاحات برای دریافت برنامه مهرعلیزاده هنوز تصمیمی نگرفته است.  تا جایی که من می‌دانم مهرعلیزاده مستقیم به بهزاد نبوی نامه ننوشته و نامه او در فضای عمومی رسانه‌ها منتشر شده است.  نظر بعضی از اعضاء این است که اگر مهرعلیزاده و همتی تمایل دارند، برنامه‌های خود را به جبهه ارائه کنند، ولی اختلاف‌نظر میان اعضا وجود دارد.

«از انتخابات چه خبر؟» عنوان پست پربازدیدی است یک کانال تلگرامی برای بازتاب سخنان نامزدهای ریاست جمهوری به کار برده است. این کانال در بازنشر سخنان کوتاه و گزیده این نامزدها نوشت:

*سعید جلیلی: رییس جمهور نباید با هیچ کسی تعارف داشته باشد.

*رضایی: قیمت ارز را تثبیت می‌کنیم.

*زاکانی: با مذاکره مخالف نیستیم، بلکه با مفت فروشی مخالفیم.

*وعده قاضی زاده هاشمی: دو ماهه کرونا را جمع می کنم.

* مهرعلیزاده: کنکور را حذف خواهم کرد.

سخنان امام جمعه اصفهان درباره انتخابات سوریه بازتاب زیادی در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام و توییتر پیدا کرد. یک کانال تلگرامی منتسب به اصلاح طلبان در این باره به نقل از یوسف طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان نوشت: انتخابات سوریه را الگو قرار دهیم. مشارکت در انتخابات اقدامی ضروری و #اجتماعی است. باید برگزاری انتخابات در سوریه را الگو قرار دهیم زیرا در این کشور مردم علی‌رغم تعدد مذاهب، حضور حداکثری در انتخابات را رقم زدند و بیش از ۹۵ درصد به بشار اسد رأی دادند.  

توییتر و گمانه زنی کاربران درباره نامزدها

بحث و نظرها در خصوص پخش نشدن مستند تبلیغاتی عبدالناصر همتی، واکنش به سخنان امام جمعه اصفهان و تبیین نقاط ضعف و قوت نامزدها از سوی کاربران موافق و مخالف، اهم مضامین مطرح شده در توییتر فارسی در ۲۴ ساعت گذشته را تشکیل می دهد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ داده كاوي انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ داده كاوي انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ داده كاوي انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور یک کانال تلگرامی ریاست جمهوری شورای نگهبان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم

سه نماینده استان زنجان در بهارستان با برگزاری انتخابات یازدهم اسفند مشخص شدند و تعیین تکلیف دو نماینده دیگر در حوزه‌های انتخابیه زنجان- طارم و خدابنده به دور دوم کشیده شد و نبی‌الله محمدی و سیدمحمد اسماعیلی در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، چند روز دیگر بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم نمانده است، در حوزه انتخابیه زنجان و طارم دو کاندید رقابت می‌کنند و فضای رقابتی بین این دو نماینده حکم‌فرماست، در این گزارش بر آن شدیم تا به معرفی نامزدهای راه پیدا کرده به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه بپردازیم.

نبی‌الله محمدی متولد ۱۳۵۷ است، مقطع ابتدایی را در مدرسه اسرافیل گنجی و راهنمایی را در مدرسه حافظ و دبیرستان را در مدرسه قدس زنجان سپری کرد و بعد از گذراندن دوره کارشناسی در ابهر رشته مدیریت دولتی در قزوین را در مقطع ارشد ادامه داد و مقطع دکتری را در دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقیقات تهران در رشته مدیریت دولتی با معدل الف به پایان رساند.

وی تدریس را از سال ۱۳۸۱ به عنوان دبیر در هنرستان‌های کار و دانش هفتم تیر و ابوریحان و خوارزمی شهر خدابنده آغاز کرد و در سوابق کاری‌اش رئیس اداره اداره ورزش و جوانان، رئیس دانشگاه پیام نور دیده می‌شود، سال ۱۳۹۳ از وزارت ورزش و جوانان و دانشگاه پیام نور به دانشگاه آزاد اسلامی منتقل می‌شود و به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه در رشته مدیریت دولتی مشغول امر پژوهش و تدریس است.

ارائه بیش از ۶۰ مقاله علمی در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی با موضوعات مدیریتی و سیاسی و خط مشی‌گذاری و بودجه‌ریزی و تألیف کتاب‌های کارآفرینی سازمانی و مدیریت امور استخدامی با رویکرد راهبردی بخشی از فعالیت‌های علمی وی است، این داوطلب یازدهمین دوره انتخابات حوزه انتخابیه زنجان و طارم در دور اول ۲۶۶۷۰ رأی را کسب کرد.

محمد اسماعیلی، نیز کارشناس علوم سیاسی کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم رئیس مجمع نمایندگان شمال غرب کشور در مجلس نهم و فرمانده گروهان و جانشین گردان (جانشین شهید حمید باکری) در دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود دارد.

وی رئیس ستاد تیپ ٣۶ انصار المهدی استان زنجان، معاون هماهنگ‌کننده سپاه منطقه زنجان، فرمانده ناحیه مقاومت زنجان و جانشین سپاه استان زنجان نیز از دیگر سوابق کاری‌اش است، میزان آرای این کاندید در دور اول ۱۹۱۶۶ بود.

کد خبر 750362

دیگر خبرها

  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • لیست نهایی جامعه اسلامی مهندسین برای انتخابات مشخص شد+ اسامی
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • لیست نهایی «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران+ اسامی
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات اعلام شد
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد