Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:42:43 GMT

انتخاب دیگری نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۳۳۱۹

انتخاب دیگری نیست

اغلب رسانه‌های جهان امروز از وجود بحران‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در برخی از کشورهای دنیا همانند مالی و میانمار خبر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز (۱۲ خردادماه) روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

_«گاردین» در گزارشی با عنوان «انتخاب دیگری نیست» نوشته است: اکنون گروه‌های مسلح در میانمار به صحنه می‌آیند و این هراس بر پا شدن یک جنگ داخلی را شعله‌ور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آدم‌های بسیار با ریشه‌های حضور در نیروهای نظامی، ممکن است سبب درگیری خشونت‌آمیز نظامی در میانمار بشوند. تحلیل‌گران سیاسی معتقدند که میانمار در آغاز یک جنگ داخلی است. ساسا، دولتمرد میانماری می‌گوید چاره‌ای برای مردم میانمار نمانده است.

_ همچنین روزنامه فرانسوی «لوموند» نیز بر این باور است که 
برای مالی هم، راه حلی نمانده است. این روزنامه نوشته است: یا شورش یا به هرز رفتن. در طول ۱۰ سال گذشته، این سومین کودتا در مالی است. سومین، «کلنل گویتا» را بر قدرت نشاند. آنچه که سبب تضعیف عملیات ضدتروریستی فرانسه، در آن کشور شد. به نظر می‌آید این نماد فروپاشی یک کشور باشد. از سوی دیگر خبر ناگواری برای متحدان مالی است، یعنی خبر بد برای آفریقایی‌ها، سازمان ملل و اروپایی‌ها. تجربه دو کودتا در یک سال، حادثه دلهره‌آوری بود.

_ عکس اعضای خانواده‌ای در مرز آمریکا ـ مکزیک که چمدان به دست و در حال فرار از مرز هستند، نشان می‌دهد که کوبایی‌ها به هر قیمتی، دست به مهاجرت و فرار از کشور می‌زنند. همه‌گیری ویروس کرونا، پشت کردن آمریکا به پیمان باراک اوباما، اقتصاد کوبا را با بحران رو در رو کرده است. بحرانی که بیشتر دامنگیر هاوانا است. می‌گویند برای این بچه‌های انقلاب چاره‌ای جز سیر کردن خانواده یا ترک کشور نمانده است.

_ «لوفیگارو» نیز در گزارشی درباره روسیه نوشته است: روسیه ارتباط هوایی خود با انگلیس و چند کشور اروپایی را برقرار کرد.

_ در جنگ داخلی در سوریه در طول یک دهه، پانصد هزار تن کشته شدند.

_ «لوفیگارو» همچنین نوشته است، امانویل مکرون، هنوز محبوب است. عملکرد او در قیاس با روسای جمهوری‌ پیشین، فرانسوا اولاند و نیکلا سارکوزی، بهتر است. با وجود بحران‌های دامنگیر فرانسه، هنوز چهل درصد فرانسویان نظر خوب درباره مکرون دارند.

* از حاشیه خبرها:

در شناسایی شخصیت آدم‌ها، پیش از این موسسه‌هایی چون آی.بی.ام  مایکروسافت و آمازون، از فناوری شناخت احساس مشتریان خود به چهره‌نگاری و تحلیل چهره‌های آنها می‌پرداختند. شبکه‌های اجتماعی نیز چون اینستاگرام، به چنین فناوری رو آورده است. با این همه مخاطبان می‌توانند این اقدام آنها را فیلتر کنند. ویدیوهایی که می‌گویند: آیا آنها شادند؛ شگفت زده‌، غمگین، ترسیده، خشمگین یا بی‌تفاوت و طبیعی و عادی اند. دانشگاه باستون،  با تحلیل حالت چهره رای دهندگان، و حرکت چشم هایشان از واکنش آن ها، نسبت به نامزدهای انتخاباتی، باخبر می‌شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار جهان آلبرت کوچویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا.  شقایق حق جوی جوانمرد، در افتتاحیه رویداد «فبین‌فود یا هم‌رسانی نیاز‌ها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع»، گفت: دانشگاه‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی رشد بسیاری کرده اند و افراد بسیاری نیز از آن فارغ‌التحصیل شده اند که این افراد باید در صنایع کشور مشغول به کار شوند.

حق‌جوی جوانمرد افزود: از سوی دیگر صنعت نیز کار‌های زیاد بر زمین مانده دارد که به سختی اداره می‌شوند و به همین دلیل نوآوری در آن کم دیده می‌شود و این معاونت مسوول اشاعه و ترویج فناوری است.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با بیان اینکه صنایع به سختی به موضوع تحقیق و توسعه توجه دارند، گفت: این رویداد هم رسانی لازم را ایجاد می‌کند تا در کنار نیاز‌های صنایع، نقدینگی موجود در کشور و البته حضور نخبگان، حرکتی در کشور ایجاد شود تا ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) برای نوآوری در صنعت غذا فراهم شود.

حق جوی جوانمرد اضافه کرد: چشم انداز ما این است که این رویداد در سال‌های آینده بین المللی شود، زیرا غذا یکی از نمایشگر‌های قدرت و فرهیختگی کشور‌ها به شمار می‌رود.  این در حالی است که کشور ما با وجود غذا‌های فاخر متشکل از هزاران ترکیب شگفت انگیز نتوانسته غذا‌های خود را در کنار میراث و فرهنگ مان به جهان معرفی و صادر کند.

امنیت غذایی در کشور در گروی ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری است

شادی بلوریان، دبیر رویداد ملی فبین‌فود نیز با بیان این که این رویداد در سه کلیدواژه نوآوری، غذا و fablab (آزمایشگاه ساخت سریع) دنبال می‌شود، گفت: زمانی می‌توان از امنیت غذایی سخن گفت، که تمام مردم کشور به غذا در هر زمانی دسترسی داشته باشند و این رویداد سعی در هم‌افزایی بیشتر در این زمینه دارد، زیرا کشور‌های قدرتمند با تحدید غذا سعی در استعمار سایر کشور‌ها دارند.

وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توانند رسیدن به امنیت غذایی را با ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری تقویت و تسهیل کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم به نوآوری دست پیدا کنیم، فب لب‌ها نقش کلیدی در رسیدن آسان و ارزان به محصولات دارند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ساخت سریع بر مبنای سه محور ساخت و تولید نمونه‌های اولیه، خدمات تخصصی و کنترل کیفی، شرایط ارزیابی و ارائه محصول به بازار را فراهم می‌کند.

بلوریان گفت: پژوهش برای پژوهش مورد نیاز ما نیست، بلکه به دنبال تولید محصولی هستیم تا طرح‌های ارزشمند ارائه شده بتواند مشکلات مسیر حرکتی صنایع را تسهیل کند؛ بر همین اساس فب‌لب‌ها درصورتی موفق هستند که بتوانند نیازی از جامعه را برطرف سازند.

وی افزود: در این مسیر فناورانه، وقتی نیازی از سوی صنعت شناسایی و دریافت شد به محققان و نوآوران ارجاع می‌شود و جهاد دانشگاهی نیز می‌تواند زیرساخت‌های لازم برای این هم افزایی را فراهم کند.

بلوریان در خصوص رویداد فبین فود هم گفت: بعد از رونمایی از پوستر رویداد ملی فبین‌فود توسط معاونت علمی ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی پیش‌رویداد‌هایی با هدف معرفی فب‌لب یا آزمایشگاه ساخت سریع برگزار شد.

وی ادامه داد: اولین پیش‌رویداد آن با حضور صنایع مختلف، دومین پیش‌رویداد با حضور صنایع، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و سومین پیش‌رویداد نیز با حضور نمایندگان صنایع، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شد.

بلوریان افزود: بعد از برگزاری پیش‌رویداد‌ها ۱۰۰ نیاز از صنایع دریافت شد و بعد از غربالگری‌ها ۶۰ نیاز انتخاب شده و به اطلاع فناوران و نوآوران رسید، در این مراسم طرح‌های برگزیده معرفی می‌شوند.

در پایان رویداد ملی فبین فود، ۹ تفاهم نامه بین صنایع و افراد نخبه به امضا رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • تشییع پیکر هنرمند چهره پرداز اردبیلی «رحیم پرواسی»