Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان پروژه‌های توسعه‌ای فرودگاه بین المللی سردارجنگل رشت با هزینه ۴۹۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

پروژه‌های توسعه‌ای فرودگاه بین المللی سردارجنگل رشت عصر امروز با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه و استاندار گیلان و با هزینه ۴۹۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

در جریان سفر محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه به گیلان، پروژه نصب و راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری ILS/DME فرودگاه بین‌المللی سردارجنگل رشت با هزینه ۳۵۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پروژه‌های توسعه‌ای از جمله احداث و تجهیز ساختمان پست برق، روشنایی و پوشش تصویری جاده حفاظتی، بهسازی نمای ترمینال خارجی، ساختمان اداری و محصور کردن ۱۰ هکتار از اراضی نیز با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال با حضور معاون رئیس جمهور افتتاح شد.

سید محسن میرحسینی، مدیرکل فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت در این باره، اظهار کرد: شش طرح فرودگاهی با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به افتتاح این طرح‌های فرودگاهی به ارزش ۴۹۰ میلیارد ریال، تصریح کرد: نصب و راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری (ILS/DME) به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مهمترین طرحی است که امروز در گیلان افتتاح شد.

مدیرکل فرودگاه بین المللی سردارجنگل رشت افزود: با بهره برداری از این سامانه، دید افقی این فرودگاه از ۱۲۰۰ متر به ۵۵۰ متر بهبود خواهد یافت که ضمن ارتقای ضریب ایمنی فرودگاه، تاخیرات و ابطالی پروازها کاهش می‌یابد.

میرحسینی اضافه کرد: سیستم ILS در فرودگاه سردار جنگل رشت از سال ۱۳۸۰ فعال است، اما با گذشت زمان مستهلک شد که بر این اساس عملیات نصب این سیستم جدید و پیشرفته از تیر پارسال آغاز شد و با انجام وارسی پروازی اکنون آماده افتتاح است.

به گزارش ایسنا، در زمان حاضر ۹۶ سورتی پرواز در هفته از فرودگاه گیلان به ۱۰ مقصد اهواز، تهران، عسلویه، اصفهان، بندرعباس، تبریز، کیش، مشهد، بوشهر و شیراز توسط ۹ شرکت هواپیمایی انجام می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران محمدباقر نوبخت المللی سردارجنگل رشت پروژه های توسعه ای سردار جنگل رشت میلیارد ریال المللی سردار فرودگاه بین افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی

فرودگاه بین المللی «آل مکتوم» دبی با ترمینال‌های جدید و ظرفیت پذیرایی از ۲۶۰ میلیون مسافر در سال به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل خواهد شد. طرح‌ها شامل ۴۰۰ گیت هواپیما، پنج باند و ارتباطات حمل و نقل عمومی بهبود یافته برای کاهش آثار آلایندگی کربن است.

به گزارش روزیاتو، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی، به‌تازگی (۲۸ آوریل ۲۰۲۴) به طراحی نهایی پایانه‌های مسافربری جدید در فرودگاه بین المللی آل مکتوم چراغ سبز نشان داد.

کشور امارات در حال آماده‌سازی زمینه برای رشد هرچه بیشتر بخش هوانوردی دبی در ۴۰ سال آینده است.

طرح ۲.۵ میلیارد دلاری اولین استادیوم زیر آب جهان با سقف شیشه‌ای در دبی

فرودگاهی با بیشترین گنجایش در جهان

بیشتر مسافرینی که به دبی سفر می‌کنند به فرودگاه بین‌المللی دبی (DXB) وارد می‌شوند. این فرودگاه در سال ۲۰۲۳ تعداد ۸۶.۹ میلیون مسافر را به خود دید.

با این حال، دبی ورلد سنترال (DWC) که با نام فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم نیز شناخته می‌شود، به سرعت در حال رشد به‌عنوان یک مرکز مهم مسافری و باری است. با تایید طرح‌های نهایی و ساخت و ساز در حال انجام، وضعیت فرودگاه DWC رفته رفته تکامل خواهد یافت.

حاکم دبی فاش کرد که پنج ترمینال مسافربری که برای ساخت آن‌ها بودجه ۱۲۸ میلیارد درهمی (۳۵ میلیارد دلاری) در نظر گرفته شده است، در نهایت ظرفیت مسافری فرودگاه را به ۲۶۰ میلیون نفر در سال افزایش می‌دهد که درنهایت عنوان «بزرگترین گنجایش جهان» را برایش به ارمغان خواهد آورد.

او همچنین اشاره کرد که فرودگاه DWC پنج برابر بزرگتر از فرودگاه بین المللی فعلی دبی خواهد بود و قرار است طی ۱۰ سال به تدریج تمام فعالیت‌ها از DXB به تاسیسات جدید انتقال یابد.

بر اساس این اطلاعیه، فاز اولیه این پروژه قرار است در همین بازه زمانی تکمیل شود و ظرفیت پذیرش ۱۵۰ میلیون مسافر در سال را دارد.

۴۰۰ گیت هواپیما

دبی چشم‌انداز‌های بلندپروازانه‌ای برای فرودگاه DWC خود دارد. با برنامه‌ریزی برای ساخت ۴۰۰ گیت هواپیما، پنج باند موازی، یک سیستم جابجایی خودکار برای مسافران، و یک مرکز حمل و نقل یکپارچه، این فرودگاه آماده است تا شاهد توسعه چشمگیری باشد.

پیش‌بینی می‌شود که این فرودگاه در مجموع ۷۰ کیلومتر مربع مساحت داشته باشد و سالانه ظرفیت حمل ۱۲ میلیون تن بار را خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود