Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۳ عضو اوپک در ماه می‌روزانه ۲۵.۵۲ میلیون بشکه نفت تولید کردند. این رقم ۲۸۰ هزار بشکه نفت در روز از ماه آوریل بیشتر است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، از آنجاییکه سازمان اوپک توافق کردند تا بر اساس توافق با هم پیمانانشان، افزایش تولید داشته باشند، میزان تولید این سازمان در ماه می‌بالا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما کاهش صادرات ایران و کاهش داوطلبانه اعضای آفریقایی این گروه، این افزایش را محدود کرد.

بر اساس بررسی رویترز، ۱۳ عضو اوپک در ماه می‌روزانه ۲۵.۵۲ میلیون بشکه نفت تولید کردند. این رقم ۲۸۰ هزار بشکه نفت در روز از ماه آوریل بیشتر است.

تولید این سازمان از ژوئن ۲۰۲۰ به جز ماه فوریه، هر ماه افزایش یافته است.

با امید به بهبود تقاضا در جهان، اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس تصمیم گرفتند از ابتدای ماه می، افزایش تولید داشته باشند.

این گروه دیروز دیدار کردند و توافق شد تا برنامه افزایش تولید خود را ادامه دهند.

توافق اوپک پلاس به اوپک اجازه می‌داد تا در ماه می‌روزانه ۲۷۷ هزار بشکه در روز به تولید خود بیفزاید بعلاوه عربستان هم متعهد شده بود تا ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز به عنوان بخشی از برنامه افزایشی تدریجی تولید خود و جبران کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه اش در ماه‌های فوریه، مارس و آوریل، افزایش تولید داشته باشد.

اما کاهش تولید کشور‌های دیگر، این اقدامات را جبران کرده و هنوز میزان تولید این گروه کمتر از میزان توافق است.

میزان پایبندی اوپک پلاسی‌ها به توافق کاهش تولید در ماه می ۱۲۲ درصد و در ماه آوریل ۱۲۳ درصد بود.

بیشترین افزایش در ماه می‌متعلق به عربستان با ۳۴۰ هزار بشکه در روز بوده است.

عراق، دومین کشوری است که بیشترین افزایش را به خود اختصاص داده است. این کشور ۷۰ هزار بشکه در روز بیش از سهمیه خود افزایش تولید داشته است.

به نوشته این گزارش، ایران که در نظر دارد علی رغم تحریم‌های آمریکا میزان صادرات خود را افزایش دهد، در ماه می‌به علت تقاضای کمتر در چین، صادرات کمتری داشته است.

به گزارش فارس، اوپک پلاس توافق کردند تا برنامه افزایش تدریجی موجود برای تولید نفت را ادامه دهند، زیرا میان بهبود تقاضا و احتمال افزایش عرضه ایران توازن وجود دارد.

به نوشته رویترز، از آنجایی که پیش بینی می‌شد تقاضا افزایش یابد، کشور‌های عضو اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس در ماه آوریل تصمیم گرفتند تا در بازه ماه می‌تا جولای، ۲.۱ میلیون بشکه در روز به میزان تولید خود بیفزایند.

از زمان این تصمیم، قیمت نفت افزایش یافته و تا این زمان از سال جاری بیش از ۳۰ درصد تقویت شده است. با این حال، احتمال بازگشت نفت ایران روند افزایشی را تاحدی محدود کرد.

دیروز قیمت نفت به بالای ۷۱ دلار در هر بشکه رسید.

لوئیس دیکسون، تحلیلگر بازار نفت در موسسه ریستارد انرژی گفت: «قیمت نفت امروز افزایش یافت، زیرا بازار به میزان زیادی در مورد اینکه تقاضا به انتهای کانال روند بهبود از چین تا آمریکا می‌رسد، مطمئن است.»

به گفته منابع آگاه در اوپک پلاس، کارشناسان این گروه، با توجه به روند بهبود جهان در کنترل همه گیری کرونا، پیش بینی‌های قبلی برای یک جهش قابل توجه ۶ میلیون بشکه‌ای (روزانه) برای تقاضای نفت در سال ۲۰۲۱ را تایید کردند.

اوپک پلاس، سال گذشته با سقوط تقاضا به هنگام شیوع کرونا، میزان تولید خود را روزانه ۹.۷ میلیون بشکه کاهش داد که رکوردی بی‌سابقه محسوب می‌شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اپک صادرات ایران افزایش تولید داشته میلیون بشکه میزان تولید بشکه در روز هزار بشکه تولید خود اوپک پلاس ماه آوریل بشکه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت وارد کانال افزایشی شد

به گزارش تابناک، بهای معاملات آتی هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 5 سنت یا 0.06 درصد افزایش به 88.47 دلار رسید و هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 8 سنت یا 0.1 درصد افزایش 83.44 دلار معامله شده است.

به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 19 آوریل 3.237 میلیون بشکه کاهش یافت. این در حالی است که شش تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش 800000 بشکه ای را داشتند.   معامله گران منتظر داده های رسمی ایالات متحده در مورد ذخایر نفت و محصولات هستند که قرار است امروز چهارشنبه منتشر شود. فعالیت تجاری ایالات متحده در ماه آوریل به پایین‌ترین حد در چهار ماه گذشته رسید و S&P Global روز سه‌شنبه اعلام کرد که شاخص خروجی مرکب PMI آن که بخش‌های تولید و خدمات را دنبال می‌کند، در این ماه از 52.1 در ماه مارس به 50.9 کاهش یافت.   کاهش نرخ بهره ایالات متحده می تواند رشد اقتصادی و به نوبه خود تقاضا برای نفت را در بزرگترین مصرف کننده سوخت در جهان تقویت کند. تحلیلگران همچنان بر آخرین تحولات درگیری ها در خاورمیانه متمرکز بودند، اگرچه تأثیر آن بر عرضه نفت در حال حاضر محدود است.   همچنین کارشناسان ING در یادداشتی می‌گویند: «گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که هم ایران و هم اسرائیل، عملیات‌های کنونی را علیه یکدیگر پایان یافته تلقی کرده اند و معتقدند فعلا نیازی به ادامه درگیری ها نیست.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • افزایش بهای جهانی نفت
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت