Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران کردی، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:  طبق اعلام بیمارستان و شبکه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه  علوم پزشکی ۱۳ مورد مثبت جدید سرخک شناسایی که بیشترین موارد کشف شده مربوط به شهرستان چابهار بوده است.

او  افزود: نقشه‌های اپیدمیولوژیک بیماری سرخک نشان میدهد که شیوع این بیماری در کشور‌های همسایه مرزی شامل افغانستان و پاکستان به شدت بالا است و طبق بررسی‌های انجام شده توسط کارشناسان حوزه دانشگاه منشاء اصلی بیماری از این کشور‌ها میباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  تصریح کرد: تردد‌های مرزی و تبادل جمعیتی با این کشور‌ها از عوامل افزایش خطربروز این بیماری جنوب استان است و مسئولین مربوطه باید برای جلوگیری راه حلی داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: متاسفانه شیوع بیماری کرونا در کنار عدم مراجعه خانوار‌ها جهت انجام واکسیناسیون و توجه نکردن به اهمیت ایمن سازی بدن باعث کاهش سطح ایمنی کودکان در منطقه شده است.

او اظهار کرد: جهت کنترل این بیماری و جلوگیری از بروز موارد جدید کلیه مناطق پر خطر شناسایی و واکسیناسیون افراد سنین بالای ۶ ماه به صورت کامل صورت می‌گیرد.

او خاطر نشان کرد: در حال حاضر به صورت روتین انجام واکسن MMR در دو نوبت جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های سرخک، سرخجه و اوریون در کلیه پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه در حال انجام میباشد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیماری سرخک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان