Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سفیر رژیم صهیونیستی در مجارستان در یک مصاحبه ضمن تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌اساس این رژیم علیه ایران، درباره بهبود روابط تل‌آویو با ریاض و استفاده این رژیم از حریم هوایی عربستان سعودی صحبت کرد.

او در مصاحبه با روزنامه مجارستانی «پُرتفُلیو» (portfolio) درباره برنامه هسته‌ای ایران، روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی و روند عادی سازی روابط و مواضع دولت آمریکا در قبال برجام و حمایت واشنگتن از تل‌آویو حرف زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا، در این مصاحبه بارها و بدون ارائه هر گونه سند مدعی شد که ایران در تلاش برای دستیابی به این سلاح است.

روزنامه مجارستانی از او سوال کرد که جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی با مقاومت فلسطین در نوار غزه چه تاثیری بر روابط تل‌آویو با کشورهای عربی خواهد داشت؛ کشورهایی که با این رژیم روابط دیپلماتیک برقرار کردند؟

این رسانه همچنین سوال کرد: «به طور خاص، (جنگ ۱۲ روزه با نوار غزه) چه تاثیری بر روابط با بحرین و امارات متحده عربی دارد و در موضوع روابط اسرائیل و عربستان سعودی چه پیشرفتی حاصل شده است؟»

سفیر رژیم صهیونیستی در مجارستان در پاسخ به این سوال به اتهام‌زنی شدید علیه حماس روی آورد و مقاومت فلسطین را «تروریست» خواند.

به ادعای او، «هدف بسیار حساب شده حماس این است که میان اسرائیل و کشورهای عربی اصطکاک و اختلاف ایجاد کند و حمایت مردم عادی این کشورها را به دست آورد. در این درگیری (جنگ 12 روزه) چیز خارق العاده‌ای حادث نشد اگرچه حماس سعی کرد که راکت‌هایش را در نزدکی مناطق پرجمعیت از قبیل مدارس یا بیمارستان‌ها مستقر کند».

سفیر تل‌آویو در بوداپست گفت: «روابط با این کشورهای عربی برای اسرائیل بسیار مهم است علت اصلی آن هم به دو دلیل است: اول، شما باید بدانید که این روابط از هیچ به دست نیامد و قبلا هم وجود داشت اما محرمانه و زیر میز قرار داشت. از حالا به بعد و با توجه به اعلام علنی نیت اسرائیل و کشورهای عربی خاص برای عادی سازی روابط، دیگر هیچ مانعی وجود ندارد. (دلیل) دوم، برقراری یک رابطه سازنده میان اسرائیل و کشورهای عربی یک سناریوی برد-برد برای همه طرف‌هاست».

وی با تاکید بر «منافع مشترک» رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی مدعی شد: «به نظر من کشورهای عربی دیگر نمی‌خواهند گروگان‌های فلسطینیان باقی بمانند. البته آنها از فلسطینیان حمایت می‌کنند اما مساله بر این است که این حمایت تا چه حد باشد. منافع مشترک منجر به بهبود روابط با کشورهای (عربی حاشیه) خلیج (فارس) شد».

سفیر رژیم صهیونیستی در مجارستان درباره روابط این رژیم با عربستان سعودی هم اظهارنظر کرد.


امضای توافق سازش امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید

 

او گفت: «در رابطه با عربستان سعودی،  من نمی‌دانم که روابط دوجانبه چگونه توسعه خواهد یافت اما می‌توان فرض کرد که ایجاد روابط حسنه اخیر با امارات متحده عربی و بحرین بدون حمایت عربستان سعودی انجام نمی‌شد. البته قطعا این فرایند (بهبود روابط تل‌آویو و ریاض) زمان خواهد برد اما این واقعیت که هواپیماهای اسرائیلی اکنون اجازه پرداز بر فراز سرزمین سعودی را دارند، یک تحول بزرگ است. تقویت همکاری با امارات متحده عربی و بحرین، همچنین در نتیجه یک منفعت مشترک دیگر هم بوده است و آن، تهدیدی است که از ناحیه ایران برای کل منطقه و فراتر از آن وجود دارد».

روزنامه «پُرتفُلیو» سوال کرد: «دولت ترامپ نقشی کلیدی در کمک به سارائیل برای عادی سازی روابطش با برخی کشورهای خاص عربی ایفا کرده است. دونالد ترامپ حالا در کاخ سفید مستقر نیست. شما چه آینده‌ای را برای روابط آمریکا و اسرائیل پیشبینی می‌کنید؟»

یاکوف هداس هندلسمن در پاسخ به این سوال بر تداوم حمایت هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا از رژیم صهیونیستی تاکید کرد و جو بایدن را «دوست واقعی اسرائیل» خواند.

سفیر تل‌آویو در بوداپست گفت: «به نظر من فرایندی که دولت ترامپ کلید زد، یک فرمول پیروزی و برنده بود و من فکر می‌کنم که دولت جدید آمریکا هم به این موضوع آگاه است. برای مثال اگرچه جو بایدن قصد خود را برای بازبینی توافق دولت ترامپ و امارات متحده عربی در رابطه با فروش جت‌های جنگنده اف-35 اعلام کرده بود، اما تغییری در این توافق ایجاد نشد».

وی افزود: «من از این موضوع آگاهی دارم که برخی اغییرات خاص در ایالات متحده در جریان است اما به اعتقاد من، حمایت از و دوستی با اسرائیل، یک موضوع فراحزبی است. اگر شما رئیس‌جمهور بایدن را در نظر بگیرید، او یک دوست واقعی اسرائیل است و این موضوع را در بساری از اوقات طی بیش از 40 سال اخیر نشان داده است. البته که تعداد معدودی از سیاستمداران دموکرات هستند که خواهان تجدیدنظر و ارزایبی مجدد در روابط آمریکا و اسرائیل هستند اما اکثر قانونگذاران در حزب دموکرات از اسرائیل حمایت می‌کنند».

روزنامه مجارستانی در ادامه این مصاحبه از سفیر تل‌آویو در مجارستان که سابقه سفارت در آلمان را هم دارد، درباره مذاکرات در وین برای احیای برجام سوال کرد و نظر او را در این باره جویا شد.

یاکوف هداس هندلسمن مدعی شد: «ما (مقام‌های رژیم صهیونیستی) این نظر را داریم که توافق 2015 (برجام) یک توافق بد است و دلیل اصلی این اعتقاد آن است که این توافق همه ابعاد مرتبط با تولید یکسلاح اتمی را پوشش نمی‌دهد».

سفیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا افزود: «برای مثال آنها فراموش کردند که به موضوع موشک‌ها که سکوی پرتابی برایبمب‌های اتمی هستند، بپردازند. ایران هنوز در حال توسعه موشک‌هایی است که هیچ توجیهی برای آنها به جز برای حمل کردن کلاهک اتمی وجود ندارد».

به ادعای این مقام رژیم صهیونیستی، «توافق (برجام) تنها باعث تاخیر در تولید سلاح اتمی است اما باعث پایان دادن قطعی به این روند نیست».

هندلسمن همچنین گفت: «من می‌توانم به شما بگویم که همه احزاب صهیونیست در اسرائیل فارغ از اینکه جزو طیف سیاسی چپ‌ یا راست‌ باشند، با این توافق (برجام) مخالف هستند چرا که توافق موثری نیست. با این توصیفات، چه ارزشی دارد که احیا شود؟».

سفیر رژیم صهیونیستی در مجارستان سپس ادعای نخ نمای مقام‌های این رژیم علیه ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور را تکرار کرد و در ادعایی گزاف گفت: «مشخص است که ایران به مفاد توافق (برجام) احترام نمی‌گذارد... و عامدانه به بندهای غروب (انقضای برخی تعهدات و محدودیت‌های برجامی) پایبندی نشان نمی‌دهد».

وی همچنین ادعا کرد: «باید این را بفهمید که اگرچه شاید این موضوع برای دیگر کشورها یک بازی ساده دیپلماتیک باشد اما برای ما یک موضوع موجودیتی است برای همین ما شفاف گفته‌ایم که ما به ایران اجازه دستیابی به سلاح اتمی را نخواهیم داد».

سفیر رژیم اشغالگر قدس افزود: «البته ما این را متوجه هستیم که کشورهای غربی از قبیل ایالات متحده و آلمان هم در این باره نگرانی دارند و اهداف ما مشترک است اما روش‌های پیشنهاد شده برای رسیدن به هدف مشترکمان، متفاوت است».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی فلسطین ایران امارات متحده عربی امارات متحده عربی عربستان سعودی برخی کشورهای کشورهای عربی سلاح اتمی تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات

یک هیات شامل نیروهای امنیتی مصر عصر امروز (جمعه) به منظور میانجیگری مذاکراتِ رژیم اسرائیل و حماس بر سر تبادل اسیران، وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، منابع صهیونیستی اعلام کردند که هیات مصری پس از ورود به تل‌آویو دیدارهای خود را با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل در خصوص ابتکار قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه آغاز کرد.

منابع رژیم صهیونیستی افزودند که هیات مصری، یک تیم کاری است و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در آن حضور ندارد.

سفر هیات مصری به تل‌آویو در حالی صورت می‌گیرد که قرار است «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به عربستان سعودی، سه شنبه آینده وارد تل آویو شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری معا، بلینکن در سفر یک روزه خود به تل‌آویو با مقامات رژیم اسرائیل درباره تبادل اسیران صهیونیست در غزه و تحولات جنگ غزه گفت و گو خواهد کرد.

در این پیوند، پایگاه خبری «مصراوی» بامداد امروز (جمعه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات