Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@19:56:29 GMT

آغاز عصر پساکرونا در بریتانیا

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۹۴۱۹

آغاز عصر پساکرونا در بریتانیا

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، درواقع آمار مرگ روزانه مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در سه بخش انگلستان، اسکاتلند و ایرلندشمالی از چهار بخش کشور بریتانیا به صفر رسید. سطح هشدار ویروس کرونا در سراسر بریتانیا نیز از سطح چهار، به سه کاهش پیدا می‌کند. برای اولین‌بار از مارس ۲۰۲۰ به این سو، دولت بریتانیا هیچ مورد جدیدی از مرگ کرونایی را اعلام نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بی‌بی‌سی» و روزنامه «تلگراف» دیروز اعلام کردند که نرخ مرگ‌و‌میر روزانه در بریتانیا از اوجی که در ژانویه داشت فاصله گرفته و روندی نزولی پیدا کرده است. اگرچه این نقطه عطفی در پاندمی کروناست اما ذکر این نکته هم مهم است که نرخ ابتلا در هفته جاری روندی نزولی گرفته است. گزارش‌های رسانه‌های بریتانیایی حاکی از این است که برای نخستین‌بار از اواخر ژوئن سال گذشته تاکنون، آمار مرگ روزانه مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در سه بخش انگلستان، اسکاتلند و ایرلندشمالی از چهار بخش کشور بریتانیا به صفر رسید.

براساس اعلام نهادهای رسمی بهداشت و درمان در انگلستان، روز دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه، هیچ مورد مرگ ناشی ‌از کرونا ثبت نشد. هم‌زمان اعلام شد که سطح هشدار ویروس کرونا در سراسر بریتانیا از سطح چهار به سه کاهش پیدا می‌کند که این به‌معنای کم‌کردن تدریجی محدودیت‌هاست. بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا نیز اعلام کرد که کاهش محدودیت‌های مربوط به کرونا در هفته آینده ادامه خواهد داشت و تعداد افرادی که مجاز به جمع شدن در کنار یکدیگر خواهند بود، به ۳۰ نفر در فضای آزاد و ۶ نفر یا دو خانواده در فضای داخل خانه افزایش خواهد یافت.

به گفته کارشناسان، روند کاهشی مداوم تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ و مرگ‌های ناشی‌از آن در بریتانیا، نتیجه موفقیت اجرای برنامه واکسیناسیون در این کشور، هم‌زمان با برقراری محدودیت‌های مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس بوده است.

در اوج اولین موج همه‌گیری در آوریل سال گذشته، لندن روزانه حدود ۲۳۰ مورد مرگ مرتبط با ویروس کرونا را ثبت کرد و ۱۲ درصد از کلیه موارد مرگ بر اثر کووید در بریتانیا، متعلق به لندن بود. از زمان شروع همه‌گیری، در گواهی مرگ حدود ۱۸ هزار نفر از کسانی که در بیمارستان‌های لندن جان باخته‌اند، علت مرگ ابتلا به ویروس کرونا ذکر شده است.

با این حال، یک پزشک ضمن استقبال از اخبار تسهیل مقررات، درباره امیدواری کاذب به مردم هشدار داد. او به شبکه خبری اسکای گفت: «ما نمی‌توانیم به شکل کاذب به خودمان اطمینان دهیم که همه‌گیری به پایان رسیده است. از قبل از پاییز گذشته در این شرایط بوده‌ایم و شمار موارد ابتلا و مرگ مجددا در زمستان افزایش یافت.» با این همه، این پزشک افزود که واکسن «از بستری شدن مبتلایان در بیمارستان‌ها جلوگیری کرده»‌ و «تاثیر مثبتی گذاشته است.»

اکنون آمار رسمی نشان می‌دهد که ۶۵ میلیون دُز را برای تقریبا ۴۰ میلیون نفر اجرا کرده است که نزدیک به ۷۵ درصد از جمعیت بزرگ‌سال کشور است. بی‌بی‌سی در همین رابطه نوشت: این روزی بزرگ و لحظه‌ای خاص برای اسکاتلند است. وزیر اول اسکاتلند «نیکولا استورجن» قرنطینه‌ای ۹ ماهه برای این شهر وضع کرده بود اما با بهبود اوضاع به‌تدریج از محدودیت‌ها کاسته شده و مردم به زندگی عادی بازمی‌گردند.

صفر شدن آمار کرونا در بریتانیا و روند نزولی ابتلا در حالی است که بوریس جانسون در روزها و ماه‌های اولیه شروع کرونا، این بیماری را نوعی آنفلوآنزا می‌نامید و آن را چندان جدی نمی‌گرفت. اما پس از اینکه خودش به این بیماری دچار و مدتی بستری شد مشی خود را عوض کرد. در روزهای اول بستری شدن جانسون اخباری منتشر شد دال بر اینکه وی به کما رفته و پزشکان از او قطع امید کرده‌اند. فارغ از درستی یا نادرستی این خبر، وی پس از بهبود از این بیماری رویکرد خود را عوض کرد و کرونا را جدی‌تر گرفت. پس از آغاز واکسیناسیون هم او ابتدا به‌کندی و اهمال در این فرایند متهم شد اما در نهایت روند واکسیناسیون چنان سریع پیش رفت که این کشور در میان کشورهای توسعه‌یافته، اولین کشوری شد که مرگ‌و‌میر کرونایی در آن به صفر رسید.

پربیننده ترین نشانه‌ های هشداردهنده نارسایی کبدی آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۳/۱۱) واکسیناسیون هنرمندان پیشکسوت + عکس غذاهایی که ناشتا نباید بخورید نشانه‌ های هشداردهنده نارسایی کبدی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بریتانیا انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ و میر در سال گذشته

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان بود و در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌ است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان ثبت احوال کشور و بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال گذشته ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۱۸هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: میانگین سنی فوت‌شدگان در کشور در سال گذشته برابر با ۶۶.۲ سال بوده که در بین استان‌ها بالاترین میانگین سن مربوط به استان گیلان با ۷۱.۳ سال و کمترین مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۵۰.۷ سال است.

بر اساس گزارش های آماری مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال میزان نرخ خام فوت کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۵.۳ در هزار نفرجمعیت بوده است که استان گیلان با نرخ ۷.۴ در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و استان کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۳.۹ در هزار نفر جمعیت کمترین نرخ فوت را در بین استان‌ها داشته‌اند.

در این گزارش تاکید شده است بیشترین تعداد فوت شدگان مربوط به گروه سنی ۸۹-۸۵ سال است، به طوری که ۹.۹ درصد از کل فوت شدگان مرد و ۱۲.۵ درصد از کل فوت شدگان زن مربوط به این گروه سنی بوده‌اند.

بر اساس قانون، مهلت قانونی ثبت فوت در ثبت احوال ۱۰ روز است و برابر ماده ۲۲ قانون ثبت احوال کشور، وفات هر فرد اعم از ایرانی یا خارجی باید به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور اعلام شود همچنین وفات ایرانیان در خارج از کشور به ماموران کنسولی محل اقامت یا به یکی از ادارات سازمان ثبت احوال کشور اعلام می‌شود.

نزدیکترین خویشاوند متوفی یا هر شخصی که در موقع وفات حاضر بوده با ارائه مدرک شناسائی، ماموران انتظامی متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده است، متصدیان گورستان ها، مقامات قضایی و نظامی و گروه های امدادی، می توانند برای اعلام وفات واخذ گواهی فوت اقدام کنند.

شبکه اعلام وقایع حیاتی در کشور از سال ۱۳۸۵ و با مشارکت بیش از ۳۵ هزار ثبت یار شکل گرفته است و ثبت یاران شامل دهیاران، بهورزان، متصدیان آرامستان ها، اعضای شوراهای اسلامی، شورایاران، مسئولان پایگاه های بسیج و مدیران مدارس هستند.

این مجموعه در ذیل شورای هماهنگی ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به ریاست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ریزی و تلاش مستمر به انجام رسیده، در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد فوت های ثبت شده در فاصله کمتر از یک سال از رخداد، در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت می رسند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد