Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  انواع مدل‌های گوشی هوشمند دارای ویژگی‌هایی هستند که بسیاری از کاربران از آن‌ها اطلاعی ندارند، ولی دانستن این قابلیت‌های ناشناخته می‌تواند تعدادی از نیاز‌های روزانه کاربران را برطرف سازد.

امروزه کاربران گوشی‌های هوشمند تقریباً در تمامی ساعت‌های شبانه‌روز از دستگاه خود استفاده می‌کنند و تلفن همراه جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان مدرن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون دیگر تلفن همراه تنها وسیله‌ای برای برقراری تماس صوتی و ارسال پیامک نیست بلکه گوشی‌های هوشمند خدمات بسیار متنوعی را به صاحبان خود ارائه می‌دهند. این دستگاه‌های کوچک و پرکاربرد الکترونیکی مانند هر دستگاه دیگری برای کار کردن به انرژی نیاز دارند و اتمام شارژ این گوشی‌های هوشمند ممکن است دردسر‌های زیادی را ایجاد کند. در ادامه چند راهکار ساده برای حفظ انرژی گوشی‌های هوشمند را بیان می‌کنیم:

بیشتربخوانید

چرا باتری گوشی شما خیلی سریع خالی می‌شود؟

فعال کردن ویژگی ذخیره‌سازی انرژی باتری (Battery Saver)
کاربران گوشی‌های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید برای حفظ شارژ باتری گوشی خود می‌توانند به قیمت تنظیمات دستگاه رفته و پس از انتخاب گزینه باتری (Battery) ویژگی Battery Saver را فعال کنند. در صورت فعال‌سازی این قابلیت در سیستم عامل اندروید برنامه‌های پرمصرف بسته شده و در برخی از گوشی‌ها نیز اتصال به اینترنت قطع می‌شود. همچنین پس از روشن کردن ویژگی ذخیره‌سازی انرژی باتری نمایشگر گوشی به وضعیت Dark mode تغییر حالت می‌دهد. معمولاً پس از روشن کردن Battery Saver بیش از ۳ ساعت به عمر باتری اضافه شده و کاربر می‌تواند برای مدت طولانی‌تری از گوشی خود استفاده کند.

شناسایی برنامه‌های پرمصرف
در قسمت تنظیمات باتری گوشی تمامی برنامه‌های پرمصرف به تفکیک نمایش داده شده و کاربران در این محل امکان مشاهده برنامه‌ای که بیشترین تأثیر را روی کاهش شارژ باتری دارد را دارند و در صورت لزوم می‌توانند آن را به طور کام ببندند. در این قسمت مصرف انرژی بر حسب میزان تبادل داده از طریق شبکه سیمکارت (اینترنت دیتا) و حجم ارتباط هر اپلیکیشن با پردازنده مرکزی معین شده است. از همین رو امکان حذف برنامه و یا پاک کردن تاریخچه آن وجود دارد. شبکه‌های اجتماعی و مرورگر‌های وب معمولاً بیشترین انرژی از از باتری می‌گیرند. در تعدادی از گوشی‌های موجود در بازار علاوه بر قابلیت ذخیره‌سازی انرژی باتری ویژگی دیگری به نام Ultra battery saver نیز وجود دارد. فعال شدن این ویژگی سبب خاموش شدن بسیاری از امکانات گوشی نظیر برنامه‌های در حال اجرا و اتصال به اینترنت می‌شود. در برخی از دستگاه‌ها کاربر با فعال کردن Ultra battery saver بیشتر از ۴۰ ساعت به عمر باتری خود اضافه می‌کند.

در گوشی‌های هوشمند اندرویدی قابلیت‌های دیگری نظیر Auto Lock و تنظیم هشدار‌ها (نوتیفیکیشن) نیز وجود دارد فعال کردن آن‌ها میزان مصرف انرژی باتری را کاهش می‌دهد.

منبع: آنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باتری گوشی شارژ گوشی گوشی های هوشمند انرژی باتری باتری گوشی گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)