Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال سیاسی لامرد و مُهر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در لامرد، اظهار داشت: میزان مشارکت حداکثری از سوی مردم فارغ از هر نتیجه ای که در بر خواهد داشت و اینکه چه فردی پیروز خواهد شد در عرصه بین المللی و منطقه ای می تواند پیامدهای مثبت و منفی برای ما در بر داشته باشد.

علی محمدی افزود: حضور قوی مردم در عرصه انتخابات منجر به مشارکت گسترده و رسیدن به نرم بین المللی مشارکت، خواهد شد و باید در مردم انگیزه ایجاد کرد تا شاهد انتخاباتی پرشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: امروز رویه ها و سلایق نسل جوان فرق کرده و اگر می خواهیم جوانان حضوری فعال در انتخابات داشته باشند باید مکانیسمی طراحی شود که پاسخگوی سوالات و دغدغه های آنان بوده و اگر صحبت از امید و تدبیر می شود نباید صرفا در ایام انتخابات باشد بلکه باید عملی شود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه کاهش مشارکت مردمی در انتخابات خواسته اصلی مخالفان نظام است بیان داشت: بهترین مکانیزیم در انتخابات حاکم است که از آرای مردم صیانت می کنند زیرا خود اقشار انتخابات را برگزار می کنند و از اقشار مختلف در شعب انتخاباتی حضور دارند که خود آنان از بدنه مردم هستند.

محمدی در خصوص فعالیت احزاب سیاسی در انتخابات نیز خاطرنشان کرد: از بدو انقلاب تاکنون احزاب سیاسی موفق نبودند و نتوانستد به خوبی در میان مردم جا باز کنند زیرا فقط در آستانه انتخابات خودشان را به مردم معرفی می کنند در حالی که بنده اعتقاد دارم حزب مانند یک نهاد است که در طول سال باید با مردم و هوادارنش ارتباط داشته باشد.

وی اضافه کرد: اگر نامزد مورد نظر یک حزب در انتخابات رای آورد اما به برنامه هایش عمل نکرد، باید مورد بازخواست قرار گیرد.

انتهای پیام/ن

 

منبع: فارس

کلیدواژه: احزاب سیاسی مشارکت لامرد فعال سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب

.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (۳) و تبصره (۳) ماده (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه ۱۴۰۳/۱/۲۸ کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب مبنی بر انتخاب هیئت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی و استانی جهت شرکت در انتخابات دعوت می‌شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می‌توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ با مراجعه به سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشوربرای نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیئت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ تا روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ انجام و اسامی نامزد‌ها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیئت نظارت ۲ روز فرصت دارند تا از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ تا روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت ۴۸ ساعت از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ تا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیئت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ (انتخابات احزاب ملی راس ساعت ۰۹:۰۰ صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت ۱۴:۰۰ بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیئت نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد