Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خوشدل در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد تهران اظهار کرد: بر اساس جدیدترین و آخرین آمار حدود ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی، کادر پرستاری و پزشکی که از نظام پزشکی واکسینه نشدند، واکسن را دریافت کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران افزود: با احتساب ۲۰۰-۳۰۰ نفر از کادر پزشکی که از نظام پزشکی واکسینه شدند، حدود ۶ هزار نفر در واحد واکسن دریافت کردند که از این تعداد اغلبشان کادر پزشکی و پرستاری ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۹ درصد انترن ها و ۸۵ درصد دانشجویان پرستاری واکسن را دریافت کرده اند. آن دسته از افرادی که در این گروه قرار داشتند اما واکسن نزده اند، بنا به درخواست خودشان بود.

خوشدل ادامه داد: حدود ۳۰ نفر از دانشجویان پرستاری تغییر مقطع داشتند و در حال حاضر وارد جدول واکسن شدند. دانشجویان دندانپزشکی نیز با توجه به اینکه آن ها از ترم اول به کلینیک می روند و در برخورد مستقیم با آلودگی هستند، همه واکسینه شدند تعداد کمی مانده که سه شنبه هفته آتی واکسینه خواهند شد.

وی با بیان این مطلب که تاکنون تنها ۵۰ نفر از دانشجویان داروسازی ما واکسن دریافت کرده اند، گفت: در گروه داروسازی، حدود ۳۰۰ نفر که در محیط داروخانه قرار دارند، باید واکسینه شوند. منتها این گروه از دانشجویان در اولویت واکسیناسیون قرار نداشتند که در این رابطه درخواست بازنگری دادیم و وزارت بهداشت این گروه را در لیست اولویت ها قرار دادند و منتظریم دانشگاه علوم پزشکی تهران سهمیه ها را بدهند.

خوشدل با تاکید بر این که تاکنون هیچ یک از دانشجویان رشته های غیر پزشکی واکسینه نشده اند گفت: کارکنان ستادی و اداری هم هنوز واکسن دریافت نکرده اند که طبق اولویت سنی باید منتظر بمانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: تعدادی از کارآموزان پزشکی باقی مانده اند که البته کارآموزان فعال در بیمارستان واکسن را دریافت کردند اما آن هایی که به صورت مجازی بودند، باقی مانده اند.

وی افزود: باید به این‌ نکته توجه داشت که تعداد دانشجویان ما اصلا قابل مقایسه با سایر واحدها نیست؛ ما ۲۵ هزار دانشجو داریم و روند واکسیناسیون زمانبر خواهد بود. خوشدل در پایان اعلام کرد: با مساعدت رئیس سازمان غذا و دارو درخواست ۱۰ هزار دز واکسن کرده بودیم تا انشالله در مهرماه کلاس ها بازگشایی شود. خوشبختانه با درخواست ما موافقت کردند و منتظر هستیم سهمیه ها واگذار شود.

کد خبر 5227441 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران علیرضا خوشدل سازمان غذا و دارو واکسیناسیون دانشجویان ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران انتخابات 1400 دانشگاه آزاد اسلامی سازمان امور دانشجویان دانشگاه ها دانشجویان حوزه علمیه خواهران دانشگاه صنعتی امیرکبیر محمد مهدی طهرانچی افزایش حقوق سالروز ارتحال امام خمینی مصاحبه دکتری کرسی های آزاد اندیشی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان