Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در آستانه‌ سی‌ و دومین‌ سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، با حضور در حرم مطهر بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران و قرائت فاتحه، نسبت به مقام شامخ امام راحل، ادای احترام و با آرمان‌های ایشان تجدید بیعت کرد.

وی در بدو ورود به حرم حضرت امام(ره)‌ مورد استقبال حجت‌الاسلام سید حسن‌ خمینی تولیت آستان مطهر امام خمینی (ره) و محمدعلی انصاری از اعضای دفتر امام قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی در حاشیه مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران گفت: خط امام(ره)، خط دلدادگی به خدا و توجه به مردم و رفع دغدغه‌های آنان است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: هرکس در هر جای عالم به امام راحل(ره) مراجعه می‌کرد و از رنج خود سخن می‌گفت، امام(ره) رنجیده‌خاطر می‌شد چرا که رنج مردم، رنج امام (ره) و خوشی مردم، خوشی او بود.

وی با بیان اینکه امام(ره) حقیقتاً مردم را باور داشت، گفت: امروز خیلی‌ها از مردم دم می‌زنند اما نگاه آنها به مردم تشریفاتی است اما تفاوت مکتب امام(ره) با دیگر مکاتب این است که ایشان مردم‌باور بود.

رئیسی افزود: شهدای بزرگوار ما در وصیت‌نامه‌های‌شان که به عنوان سند پیش روی ماست، نوشتند که ما رفتیم شما امام (ره) و خط امام(ره) را تنها نگذارید و ولی فقیه را یاری دهید و به فکر حل مشکلات مردم باشید و این امروز وظیفه همه ماست.

وی راز اثرگذاری کلام امام را ارتباط ایشان با خدا دانست و گفت: هرکس امور خود را با خدا اصلاح کند، امورش با مردم اصلاح می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، از ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی و استبدادگریزی به عنوان دیگرشاخصه خط امام(ره) یاد کرد و گفت: امام(ره) ظلم و فساد را برنمی‌تابیدند.

وی افزود: اگر کسی به امام(ره) می‌گفت که در گوشه‌ای از کشور فسادی هست ایشان سریعاً می‌فرمودند بروید پیگیری و برخورد کنید.

رئیسی ادامه داد: محوری‌ترین شاخصه خط امام(ره)، برافراشتن پرچم تحول‌خواهی و عدالت‌خواهی در کشور بود.

وی گفت: امام(ره) می‌خواست عدالت اقتصادی و عدالت اجتماعی و عدالت فرهنگی در کشور ما اجرا شود و ما به عنوان سربازان نظام و خادمان مردم، باید تلاش کنیم وضع موجود را به وضع مطلوب مورد نظر امام(ره) که اجرای عدالت در جامعه اسلامی بود.

خبرنگاری از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری پرسید امام(ره) خود را خادم ملت می‌دانست، وظیفه دولت آینده در عمل به فرامین امام(ره) برای توجه به مسائل مردم چیست؟ رئیسی پاسخ داد: هر کس می‌خواهد بگوید به امام(ره) نزدیک‌ترم باید بیش از همه به حرف امام توجه کند.

وی افزود: هر کس مسئولیتش در کشور برتر و بالاتر است باید خود را به خط امام(ره) بیش از دیگران مقید بداند و کسی خط امامی‌تر است که در عمل و سلوک با آن حضرت نزدیک‌تر باشد.

رئیسی تصریح کرد: همه خدمتگزاران نظام در کسوت رئیس دولت، وزیر، وکیل و مسئول قضائی، باید خود را موظف بدانند که هم خودش و هم در جامعه و اطرافیانش در انجام وظایف به امام(ره) و خط امام(ره) و سلوک امام(ره) نزدیک‌تر شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رحلت امام خمینی رئیسی کاندیدای انتخابات مرقد امام تجدید میثاق انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رحلت امام خمینی خط امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب

به گزارش «تابناک»، بخشی از اظهارات سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR به شرح زیر است:

* بعد از تأکید رهبر انقلاب بر محور مشارکت آحاد مردم در اقتصاد؛ رئیس‌جمهور تأکید کردند در اولین پیش‌نویس اقتصادی سال ۱۴۰۳ تجدید نظر جدی صورت بگیرد تا بتوانیم مسئله مشارکت مردمی را واقعاً در سیاست‌ها و تدابیر اقتصادی کشور محقق کنیم.

* بخشی از مشارکت‌طلبی مردم؛ در حوزه وظایف نظارتی اقتصاد است. این اتفاقات تا حد خوبی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت. 

* شفافیت در صورت‌های مالی ۲ هزار شرکت دولتی و بخش عمومی که تا پیش از این دولت اساساً شفاف نبودند، همچنین شفافیت در شناسایی ابربدهکاران بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی وامثالهم، زمینه را برای نظارت عامه مردم فراهم کرده است.

* فراتر از حوزه نظارت، مشارکت مردم در حوزه مدیریت و تولید اقتصادی است. حوزه تولید یکی از مهم‌ترین کلیدواژه‌هایی است که می‌توان آن را با درگاه ملی مجوزها به معنای بسترسازی برای مشارکت عامه مترادف دانست.

* در گذشته صاحبان سرمایه و صاحبان ایده‌ها حضور داشتند، اما به دلیل پیچ وخم‌های اجرایی، اجازه حضور مؤثر در امور اقتصادی را نداشتند، با راه‌اندازی و تسهیل درگاه ملی مجوزها این مانع برداشته شد و ما تاکنون بیش از یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار مجوز الکترونیک صادر شده را شاهد بودیم.

* در بخش مدیریتی نیز بعد از تذکر رهبر انقلاب در دیدار فعالان اقتصادی، در اسفندماه رئیس‌جمهور جلسه شورای عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ را برگزار کردند و به تمام وزارتخانه‌هایی که در بنگاه‌های زیرمجموعه خود سهام‌دار بودند دستور داده شد تا از تصدی‌گری و بنگاه‌داری خارج شوند و امکان مدیریت را به عامه مردم واگذار کنند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • تجدید میثاق جامعه کارگری و کارفرمایی گناوه با آرمان های شهدا
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • آئیین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • تجدید میثاق اعضای دوره ششم شورای شهر اصفهان با آرمان‌های شهدا