Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، سعید محمد فرمانده پیشین قرارگاه خاتم (ص) در اجتماع بزرگ انتخاباتی حامیان آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی که در بوستان شهدای آبیک برگزار شد، گفت: دولت آینده با معضلات داخلی و بین‌المللی زیادی دست به گریبان خواهد شد و اگر رئیس‌جمهور آینده با درصد آرای پایین انتخاب شود، هیچ‌وقت نمی‌تواند در مقابل دنیا قد علم و مسائل مهم کشور را حل کند؛ چون پشتوانه مردمی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید محمد افزود: امروز مشکل اصلی کشور نداشتن پول و منابع مالی نیست؛ بلکه مشکل از سوء مدیریت دولت است؛ در حالی که گر مدیریت اجرایی مبتنی بر حل مشکل مردم شکل بگیرد، راهکار برای حل مشکلات اقتصادی خیلی‌زیاد است.

وی اضافه کرد: امروز آقایان دولتی‌ها به ما می‌گویند که تحریم هستیم و نمی‌توانیم کار کنیم؛ در حالی که به اعتقاد من که دستم در کار اجرا و مدیریت پروژه‌های بزرگ بوده، این حرف دولت یک آدرس غلط دادن به مردم است و اگر حتی تحریم‌ها هم برداشته شود، باز هم کشور از این وضعیتی که دارد تکان نمی‌خورد؛ چرا که عامل مشکلات در مدیریت دولت است.

سعید محمد با بیان اینکه «ثابت کردیم در سخت‌ترین شرایط می‌توانیم برای مردم کار کنیم»، ادامه داد: در کشوری که دارای منابع مالی و نقدینگی بسیار زیادی است، چرا باید این نقدینگی به صورت یک تهدید برای مردم درآید؛ در صورتی که می‌توانیم با یک مدیریت علمی و هوشمند این تهدید را به یک فرصت برای مردم و تولید کشور تبدیل کنیم.

رویکرد اقتصادی دولت باید عدالت‌محور شود

فرمانده پیشین قرارگاه خاتم (ص) با تاکید بر لزوم انجام یک عمل جراحی بزرگی در اقتصاد کشور گفت: در این عمل جراحی لازم است که رویکرد اقتصادی کشور از یک اقتصاد غرب‌زده به یک رویکرد عدالت‌محور تبدیل شود.

سعید محمد با اشاره به ناعادلانه بودن نظام مالیاتی و مالیات‌ستانی در کشور افزود: متأسفانه امروز عموم بار مالیاتی ما بر دوش تولیدکننده و افراد حقوق‌بگیر است و اگر همین مالیات‌ستانی را به سمت بازار‌های کاذب، دلال‌ها و واسطه‌هایی که هیچ مالیاتی پرداخت نمی‌کنند، ببریم، خواهید دید که بخش عمده‌ای از نقدینگی موجود در کشور بالاجبار به سمت تولید حرکت خواهد کرد.

وی اضافه کرد: دولت مسئول ساخت سرپناه و مسکن جامعه است و اگر در یک روال عادی ساخت مسکن ادامه پیدا می‌کرد امروز جامعه دچار مشکل نمی‌شد.

فرمانده پیشین قرارگاه خاتم (ص) گفت: بعد از ۸ سال به اندازه یک‌پنجم آمار ۸ سال گذشته پروانه ساخت مسکن صادر شده و دولت سیزدهم مشکلات زیادی پیش رو خواهد داشت، کار بسیار سختی است، اما شدنی است و بر اساس تاکیدات آیت الله رئیسی با یک رویکرد جهادی این مشکلات قابل رفع است.

وی با انتقاد از یکه‌تازی سلطان‌ها، مافیا‌ها و حلقه‌های بسته مدیریتی در فضای اقتصادی کشور ادامه داد: اگر نظام بانکی و پولی که به حالت ربوی درآمده را اصلاح کنیم و منابع مالی را به سمت تولید هدایت کنیم، آن وقت می‌بینید که با همین نقدینگی چقدر شغل می‌توان بای جوانان ایجاد کرد و با افزایش ارزش سرانه تولید ملی تورم را کنترل و مدیریت کرد.

فرصت‌های اقتصادی به نفع آقازاده‌ها شده است

فرمانده سابق قرارگاه خاتم توزیع ناعادلانه فرصت‌های اقتصادی در جامعه و به نفع آقازاده‌ها را انتقاد اصلی مردم در شرایط کنونی دانست و گفت: امروز مردم از تبعیض و بی‌عدالتی در تمام عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی نگران هستند و یکی از مصادیق این تبعیض در نظام آموزش و پرورش ماست که در آن از ابتدا این‌طور دیکته شده که هر کسی پولدار باشد، فرزندش در جای مناسب درس می‌خواند و وقتی پول نداشته باشید، فرزندتان در مدارس دولتی و با کیفیت پایین درس می‌خواند.

سعید محمد با انتقاد جدی از وضعیت بی‌ثباتی در قیمت کالا‌ها و ارزاق عمومی به ویژه کالا‌های اساسی تصریح کرد: امروز مردم از منفعت‌طلبی، اشرافیت خانوادگی و جابه‌جا شدن رانت‌های بی‌حد و حساب در دست عده‌ای نگران هستند. ضمن اینکه بی‌عدالتی در درآمد‌ها انتقاد اصلی مردم است که چرا یک نفر باید حداقل حقوق را بگیرد و نفر دیگری حقوق نجومی دریافت کند و تازه هیچ نظارتی هم روی آن نباشد؛ به طوری که با وقاحت تمام این حقوق‌های نجومی در سال جاری هم افزایش پیدا کند.

وی اضافه کرد: در نهایت اعتقادمان این است که اگر رویکرد دولت به سمت شکوفا کردن همین ظرفیت‌های داخلی حرکت کند، قطعاً آینده پیش روی کشور بسیار خوب است و طی ۴ سال خواهیم توانست کشور را در تراز معقولی قرار دهیم. البته حل این مشکلات راهکار ۱۰۰ روزه ندارد و با وجود یک صبر و تحمل انقلابی در دولت سیزدهم محقق خواهد شد.

سعید محمد راهکار حل مشکلات یادشده را روی کار آمدن یک دولت انقلابی دانست و ادامه داد: در صورت اعتماد مردم این دولت انقلابی مشکلات را مبتنی بر عدالت و خواست مردم و با اصلاح ساختارها، مقرررات و روش‌ها حل خواهد کردد و انشاءالله با اتکای به نیرو‌های جوان و تحول‌خواه مشکلات را یکی پس از دیگری از پیش پای ملت برخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شوراها قرارگاه خاتم سعید محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند

رئیس‌جمهوری اعلام کرد که ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه اقتصادی سریلانکا مشارکت کند.

به گزارش شانا، سیدابراهیم رئیسی امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه پس از انقلاب، روابط خوبی بین ایران و سریلانکا برقرار شد، اظهار کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس‌جمهوری این کشور و همکاران وی داشتیم قرار شد همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی، فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تأکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم. بی‌شک می‌توانیم در توسعه اقتصادی سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و پیشرفت ادامه داشته است. ایرانِ امروز را می‌توان کشوری پیشرفته و فناور نامید.

رئیسی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و گفت: مقرر کردیم با پیگیری وزیران خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هرچه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری، اقتصادی، کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیم‌ها سریع اجرایی شود.

رانیل ویکرمسینگه نیز در این نشست خبری تصریح کرد: امروز پروژه چندجانبه سد گشایش یافت که ۱۲۰ مگاوات برق را تأمین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد قدردانی می‌کنم.

وی با تأکید بر اینکه توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره‌برداری کنیم بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آنها به‌دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می‌گویم. انتقال آب و تولید برق از مهم‌ترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس‌جمهوری سریلانکا حمایت ایران را سبب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و گفت: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان قدردانی می‌کنم، این حمایت‌ها سبب ثبات اقتصادی در کشورمان شد.

ویکرمسینگه با اشاره به امضای پنج سند همکاری با ایران، افزود: در طول گفت‌وگوهای امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، تجاری و ... مطرح شد و دو دولت به پنج توافق‌نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی، علمی و فناوری ... امضا کردن  تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میاد مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند؛ گفت‌وگوهای بسیار خوبی هم درباره چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوع‌ها توافق کردیم.

گفتنی است که وزیران نفت، نیرو، امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس‌جمهوری را در این سفر همراهی می‌کنند. در این سفر مگاپروژه‌های برق‌آبی که به همت مهندسان ایران و با هزینه‌کرد کامل دولت سریلانکا احداث شده، با حضور رؤسای جمهوری دو کشور به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت