Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالات متحده اعلام کرد، ارائه کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به فلسطینیان به سیاست‌های کشور در اجرای راهکار تشکیل دو کشوری و تضمین برخورداری اسرائیلی‌ها و فلسطینیان از اقدامات امنیتی یکسان و تحقق امنیت، شکوفایی و کرامت مرتبط است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطرنشان کرد، دولت آمریکا از گزارش‌های اخیر مربوط به تشکیل ائتلاف‌های اسرائیلی و همچنین فلسطینی مطلع است و از نزدیک وضعیت ممنوعیت عبور بیماران سرطانی نوار غزه از گذرگاه «ایرز» را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما دلایل و مدارکی برای نگرانی گسترده در کرانه باختری و گزارش حقوق بشر در غزه ارائه دادیم و تمامی طرف‌ها را به همکاری با یکدیگر برای تسهیل بیشتر آزادی عبور و مرور به ویژه با اهداف انسانی تشویق کرده‌ایم. این مسأله قطعاً موضوع گفت‌وگو با همتایان اسرائیلی ما در سفر هیئت آمریکایی به منطقه و نیز محور گفت‌وگوی ما با تشکیلات خودگردان فلسطین بود.

ند پرایس در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود ادعا کرد، هدف آمریکا در بلند مدت، تحقق پیشرفت آشکار در فراهم کردن کمک‌های بشردوستانه و دستیابی به راهکار تشکیل دو کشوری است و با توجه به اینکه این موضوع یک هدف مهم برای رفاه انسانی است، راهکار تشکیل دو کشوری از نظر ما تنها راه حفاظت از آن است و مهمتر از همه، هویت اسرائیل به عنوان "دولتی یهودی و دموکراتیک" است که به ملت فلسطین فرصتی برای تحقق خواسته‌های مشروع خود در تشکیل کشور، امنیت و کرامت را می‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین تصریح کرد، دولت آمریکا به دنبال تضمین ارائه کمک‌های بشردوستانه گسترده به مردم غزه به ویژه ‌پس از اقدامات خشونت‌آمیز اخیر است و از زمان روی کار آمدن دولت جدید آمریکا، واشنگتن در آوریل گذشته از کمک مالی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار برای حمایت از ملت فلسطین خبر داد و فرستاده آمریکا به سازمان ملل نیز اعلام کرد، ۱۵ میلیون دلار به عنوان کمک در زمینه امدادرسانی در خصوص شیوع ویروس کرونا به ملت فلسطین ارائه داده و مجموع کمک‌های آمریکایی به ملت فلسطین به ۳۶۰ میلیون دلار رسیده است.

وی در پاسخ به تغییرات دولت اسرائیل با نشانه‌های تشکیل دولت جدید که شامل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیست، تاکید کرد: با توجه به آنچه اتفاق می‌افتد و با توجه به دولت کنونی، ما پشتیبان قوی اسرائیل باقی خواهیم ماند و با توجه به پایبندی آمریکا در روزهای اخیر به تمدید فعالیت گنبد آهنین در دفاع از اسرائیل که جان تعداد زیادی از اسراییلی‌ها را نجات داد! حتی اگر تغییری در دولت اسرائیل وجود داشته باشد، این مساله تغییر نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در خصوص طرف فلسطینی نیز گفت: بار دیگر، ما از تدابیر مساوی برای امنیت اسرائیلی‌ها و فلسطینیان سخن می‌گوییم و گنبد آهنین عنصری مهم در این معادله به شمار می‌آید.

وی گفت، دولت آمریکا اگر بتواند، فرصت برابر با ایجاد احساس کرامت، امنیت و دموکراسی برای فلسطینیان و اسرائیلی‌ها فراهم می‌کند.

در همین رابطه، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان دیدار با بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر تقویت صلح و امنیت بین فلسطینیان و اسرائیلی‌ها به صورت یکسان تاکید کرد.

بلینکن در جریان دیدار با گانتس بر همکاری بین واشنگتن و تل‌آویو، اهمیت کمک‌های بشردوستانه، تلاش‌های امدادرسانی و نیاز فلسطینیان و اسرائیلی‌ها به برخورداری از اقدامات یکسان در زمینه امنیت، شکوفایی، دموکراسی و کرامت تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلسطين آمريكا راهکار تشکیل دو کشوری وزارت خارجه آمریکا کمک های بشردوستانه اسرائیلی ها ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سالیوان در مصاحبه خود که روز شنبه منتشر شد، پیشنهادات اخیر را مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت بایدن و عربستان بررسی خواهد شد، رد کرد.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، خبرگزاری بلومبرگ از افزایش سرعت مذاکرات میان آمریکا و عربستان سعودی در دوره اخیر و نزدیک بودن دو کشور به دستیابی به یک «توافق امنیتی» خبر داده بود.

طبق گزارش فایننشال‌تایمز، پس از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر (15 مهر ماه) که هفت ماه از آن می‌گذرد، دولت بایدن به دنبال یک توافق سه‌جانبه برای ترغیب ریاض برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل بعنوان بخشی از طرح تضمین صلح پایدار در غرب آسیا بود.

دولت بایدن امیدوار است که از چشم‌انداز عادی‌سازی روابط ریاض و دیگر کشورهای مسلمان با رژیم صهیونیستی برای متقاعد کردن تل‌آویو برای اعطای امتیازاتی به فلسطینیان بهره گیرد.

با این‌حال، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو به طور مکرر هرگونه اقدام به سوی راه‌حل دو کشوری برای درگیری‌های طولانی‌مدت بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها را رد کرده است.

سالیوان در مصاحبه خود تصریح کرد «چشم‌انداز یکپارچه در واقع، تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی (روابط) بین اسرائیل و عربستان سعودی به همراه اقدامات و گام‌های جدی از طرف مردم فلسطین است. همه اینها در کنار همدیگر است...نمی‌توانید یک بخش را از دیگری جدا کنید».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد «انتظار دارم که در ماههای پیش رو، چیزهای زیادی از رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره مسیری که معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه‌ای آرام‌تر به وجود آورد، بشنوید».

سالیوان همچون دیگر مقام‌های آمریکایی به دفاع از مواضع رژیم صهیونیستی پرداخت گفت «تنها کاری که می‌توانیم کنیم این است..که هر تعداد از کشورهای منطقه را که می‌توانیم، وارد کنیم و در نهایت به حاکمیت اسرائیل بستگی دارد و صادقانه، در نهایت این مردم اسرائیل هستند که می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند این مسیر را انتخاب کنند یا خیر».

دولت بایدن و قبل از هفتم اکبر، در آستانه رسیدن به خواسته خود برای برقراری توافق بین ریاض و تل‌آویو بود که در نهایت منجر شد تا واشنگتن با یک توافق امنیتی و دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور در قبال واگذاری یکسری امتیازات از سوی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان موافقت کند.

گرچه پس از جنگ غزه این فرایند متوقف شد اما واشنگتن و ریاض به مذاکرات درباره یک توافق احتمالی بعنوان بخشی از طرح‌های پساجنگی به منظور تضمین صلح در منطقه ادامه دادند.

با اینحال، ریاض به وضوح تصریح کرد که چنین توافقی مستلزم واگذاری امتیازات بیشتری از سوی اسرائیل به فلسطینیان است و تل‌آویو موظف است که گامهای غیرقابل بازگشتی به سوی تشکیل کشور فلسطین بردارد.

وزیر خارجه عربستان شاهزاده فیصل بن فرهان هفته گذشته گفته بود که ریاض و واشنگتن به توافق دوجانبه بسیار نزدیک شده‌اند اما «نیاز است که در حقیقت یک مسیری به سوی کشور فلسطین وجود داشته باشد که معتبر و غیرقابل بازگشت باشد».

کد خبر 849286 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند