Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران در پیامی به مناسبت روز جهانی محیط زیست بر لزوم تغییر نگاه در استفاده پایدار از محیط زیست تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی استانداری تهران: انوشیروان محسنی بندپی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی محیط زیست پیامی صادر کرد و تاکید کرد که در جهان امروز مسائل، مشکلات و تنگناهای محیط زیستی، دیگر به عنوان یک موضوع محلی و یا حتی ملی به شمار نمی آید و هر مسئله محیط زیستی در هر نقطه از کره زمین، موضوعی فراگیر برای کل ساکنان آن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، متن پیام استاندار تهران به شرح زیر است:

"محیط زیست میراث مشترک بشریت بوده و صیانت از آن وظیفه همگانی است؛ افزایش و پیشرفت دانش بشر در حوزه های مختلف و ارتقاء سطح رفاه اجتماعی، نیازهای جدیدی را پیش روی انسان قرار داده که برآورده ساختن آن بدون توجه به فعالیت های توسعه ای امکانپذیر نبوده و نخواهد بود.

از سوی دیگر محیط زیست از ارکان توسعه پایدار بوده و بدون توجه به محیط زیست، منابع طبیعی- ملی و انسانی دچار آسیب می شود و این موضوع پیامدهای ناگواری را بر کره خاکی تحمیل خواهد کرد؛ از اینرو تحقق توسعه پایدار مستلزم مشارکت دو سویه به لحاظ بعد مکانی و زمانی است. در جهان امروز مسائل، مشکلات و تنگناهای محیط زیستی، دیگر به عنوان یک موضوع محلی و یا حتی ملی به شمار نمی آید و با توجه به وابستگی متقابل و غیرقابل تفکیک محیط زیست با ابعاد مختلف زندگی بشر، در واقع وقوع هر مسئله محیط زیستی در هر نقطه از کره زمین، موضوعی فراگیر برای کل ساکنان آن خواهد بود.

روز جهانی محیط زیست تلنگری است برای همگان تا با بازنگری در آن چه که در اثر نگاه یک سویه انسان در بهره برداری غیر اصولی و بی ضابطه، بر طبیعت و محیط زیست وارد شده است به گونه ای تغییر یابد که حقوق نسل های فعلی و آینده در استفاده پایدار از محیط زیست را تضمین کند.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن ۵ ژوئن روز جهانی محیط زیست به همه فعالین و دلسوزان این حوزه، از زحمات و تلاش های همه همکاران در مجموعه اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در صیانت و حفاظت از محیط زیست قدردانی می کنم."

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران استاندار روز جهانی محیط زیست محیط زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس؛ رئیس پژوهشکده مطالعات مکران دانشگاه هرمزگان و دبیر کنفرانس گفت: این کنفرانس با محور‌های تبارشناسی، حفاظت و تنوع زیستی، ژنتیک و زیست فناوری، زیست شناسی، بوم شناسی و جغرافیایی زیستی، تکثیر و پرورش، فیزیولوژی و تغذیه، تکنولوژی صید، مدیریت صید و ارزیابی، توسعه پایدار، اقتصاد دریامحور، فرآوری محصولات شیلاتی، ایمنی غذایی، ماهیان زینتی و بهداشت و بیماری‌ها است.
یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران از صبح امروز آغاز شده است و تا فردا پنج شنبه ششم اردیبهشت ادامه دارد.
ایمان سوری نژاد افزود: در این کنفرانس دو روزه نشست‌های تخصصی پرورش ماهی در قفس، تولید، اشتغال پایدار جوامع محلی، امنیت غذایی، بازمهندسی ساختار استخر‌های پرورش میگو به منظور ارتقای مدیریت بهداشتی مزارع و بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان نیز برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه پژوهشکده مطالعاتی مکران در سیریک راه اندازی می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هماهنگی بین جوامع علمی و دانشگاهی با تولید کنندگان و بهره وران است.
سوری نژاد افزود: در پژوهشکده مکران ظرفیت‌های منطقه برای افزایش و جهش تولید بررسی می‌شود.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران نیز با اشاره به اینکه تنوع زیستی ماهیان در خلیج فارس بین هشتصد تا ۹۰۰ گونه است، گفت: همچنین در دریایی عمان بیش از هزار و ۵۰ نوع تنوع زیستی ماهیان وجود دارد.
سهیل یکدلی با بیان اینکه ۳۰۰ نوع تنوع زیستی ماهیان در آب‌های داخلی ایران وجود دارد، افزود: هرمزگان بعلت همجواری با سواحل سهم قابل توجهی در این تنوع زیستی دارد.
وی گفت: انجمن ماهی شناسی ایران همراستا با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر توسعه دریامحور، این کنفرانس‌ها را برای به حداقل رساندن آسیب‌های محیط زیست برگزار می‌کند.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران با اشاره به اینکه، پرورش ماهی در قفس به حفظ زیست بوم دریایی کمک می‌کند، افزود: صید کوسه ماهی‌ها یک خطر برای این گونه از ماهیان است.
یکدلی گفت: پرورش ماهی تیلاپیلا در هرمزگان موجب انقراض و جایگزین ماهیان بومی هرمزگان می‌شود و به ماهیان زیست بوم استان ضرر‌های غیرقابل جبرانی وارد می‌کند.
نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد و قشم در شورای اسلامی نیز گفت: از ۱۳ شهرستان هرمزگان، ۹ شهرستان ساحلی است که این نشان از ظرفیت‌های بالا در زمینه‌های دریامحور، تجارت و گردشگری دریایی و صیادی این استان دارد.
احمد مرادی با بیان اینکه صید و صیادی تقریبا صد درصد مردمی است، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه به مساله زیست بوم منطقه توجه شده است که به اشتغال و ماندگاری جمعیت در سواحل و جزایر کمک می‌کند.

بیشتربخوانید:ممنوعیت صید برخی آبزیان در آب‌های هرمزگان
وی گفت: تکلیف قانونی دولت در برنامه ششم پرورش ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس است که در بهترین حالت ۲۰ هزار تن تولید شده است.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان هم گفت: دریامحوری یکی از پایه‌های رونق اقتصادی است و بخش خصوصی در زمینه آبزیان فعالیت‌های خوبی داشته است.
محمدرضا صفا افزود: برای حفظ ذخیره گاه آبزیان طرح‌های پرورش ماهی در قفس و ساخت مکان‌های ذخیره سازی و لاروگیری صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان
  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا