Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: از صداقت آقای همتی خوشم آمد که در مناظره امروز گفتند خیلی از مواردی که نامزد‌های دیگر می‌گویند، امکان‌پذیر نیست و نمی‌شود. بر همین مبنا من از ایشان درخواست کردم در محضر مردم مناظره کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، شامگاه شنبه (۱۵ خرداد) پس از نخستین مناظره نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با تلویزیونی اینترنتی خود با عنوان جهاد و جهش، نکاتی را مطرح کرد که محور‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید:

- از اینکه آقای همتی صادقانه گفتند نمی‌شود، متشکرم

- من از صداقت آقای همتی خوشم آمد؛ ایشان گفتند خیلی از مواردی که نامزد‌های دیگر میگویند، امکان‌پذیر نیست و نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین مبنا من از ایشان درخواست کردم در محضر مردم مناظره کنیم. چون ما مدعی هستیم می‌شود و ایشان می‌گویند نمی‌شود.

- ایشان دکترای اقتصاد دارد و صاحب‌نظر است؛ با احترام از ایشان می‌خواهیم درباره مسائل اقتصادی بیایند تا گفتگو کنیم؛ چرا که طبق کار کارشناسی و میدانی ما به نتیجه رسیدیم و حاضریم از مواضع خود دفاع کنیم و با نظرات مخالف، مناظره کنیم.

- اجرای برنامه، اراده مبارزه با فساد می‌خواهد والا اکثر نظرات یکی است

-در مباحث اقتصادی باید به دو تا موضوع توجه بیشتری داشت؛ در برخی موارد اختلاف نظر وجود دارد و باید مبنای اختلاف فهم شود، اما در برخی موضوعات علی‌رغم تفاوت سیاسی، اشتراک نظر وجود دارد.

- در اکثر موارد اختلافی، مبنا سلیقه یا قوت و ضعف اجرایی نیست؛ یک نگاه می‌گوید فقط کشور را اداره کنیم، اما یک نگاه می‌گوید با توجه به شرایط کشور، می‌توانیم کشور را جهش بدهیم.

- در موارد مشترک، همه می‌خواهند تورم را کنترل کنند و مشکلات معیشتی را حل کنند. سوال مردم دقیقا همین است که اگر نظرات کاندیدا‌ها یکی است، چرا اجرا نمی‌شود؟ ما میگوییم بخاطر آفت‌ها و آسیب‌هایی است که در عرصه اجرا به سراغ دولت‌ها می‌آید.

- مشکل دیگر کار نمایشی است و دیگری تعارف رئیس جمهور با کسانی است که با برنامه‌های دولت تعارض منافع دارند.

- برخی تعارفات سیاسی، یک کشور را معطل می‌کند. همه می‌گویند نباید ابربدهکاران بانکی وجود داشته باشد، پس چرا هست؟ بخاطر آنکه تعارف و ضعف در مدیریت وجود دارد.

- منافع عده‌ای اقتضاء می‌کند که کشور پیشرفت نکند تا آن‌ها پیشرفت کنند؛ فساد و اختلاس و .. یعنی همین. در کنار این قضیه، اگر با این افراد تعارف بشود هم فساد است.

- ما می‌گوییم بانک مرکزی باید مدیریت سیاست‌گذاری بانک‌ها را به عهده داشته باشد. عده‌ای مدیرعامل بانک بودند و به بانک مرکزی آمدند و پس از آن دوباره به بانک برمیگردند.

- کسی که مدیرعامل بوده، معاون نظارت بانک مرکزی می‌شود و مجددا به بانک برمی‌گردد. این در‌های گردان فساد است.

- خود بانک‌ها باید مدعی باشند که پیگیر معوقات بانکی باشند. نود هزار میلیارد تومان در دست یازده نفر پول کمی است؟

- من نمی‌گویم که این مشکل فقط در همین دولت بوده است؛ اصلا به عنوان دبیر شورایعالی امنیت ملی ما پیگیر این معوقات در دولت دهم هم بودیم.

- وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی، وزیر اطلاعات وقت و بسیاری از مسئولان قضایی و امنیتی را دعوت کردیم تا برای بازپس گیری معوقات بانکی به مدیران عامل بانک‌ها کمک کنند. همان زمان احساس کردم که اراده‌ای وجود ندارد و دولت هم عوض شد. بعد از مسئولیت ما، به آقای اژه‌ای گفتم آیا مدیران عامل شکایت کردند و پیگیر معوقات شدند؟ ایشان گفتند نه.

- در عرصه‌های مختلف نظیر نظام سلامت، صنعت، معدن، کشاورزی اگر به جمع‌بندی رسیدیم، واقعا حاصل سال‌ها مطالعه است.

- برای مثال در کارگروه کشاورزی دولت سایه، اساتید برجسته رشته‌های مرتبط در این کارگروه فعال می‌کنند. چند سال پیش بحث محصولات تراریخته حدود ده نفر از اساتید و مدیران باسابقه وزارت جهاد جمع‌بندی داشتند و وقتی منتشر شد، جمع دیگری از اساتید و کارشناسان به ما اعلام کردند که ما نظر مخالف با این کارشناسان داریم و درخواست مناظره دادند.

- من به آن‌ها گفتم که جلسه مناظره را تشکیل میدهیم. سیزده نفر از کارشناسان موافق تراریخته با موافقان مناظره کردند.

-به عنوان یک ناظر بیرونی نسبت به این بحث کارشناسی دیدم که نظرات هر دو گروه علمی و دارای ادله و استدلال است. جلسات گفتگو پیرامون این موضوع تا دو سال به طول انجامید و هر دو هفته، نمایندگان دو گروه با یکدیگر مباحثه می‌کردند.

-کشور باید تصمیم بگیرد و این تصمیم باید کارشناسی و دقیق باشد. نقش رئیس جمهور در موضوعات مختلف اینگونه مشخص می‌شود که بتواند در موضوعات عدیده و اساسی، تصمیم درست اتخاذ کند.

- حاصل این مباحثات، تبیین نقاط اشتراک و اختلاف شد. سندی نوشته شد و به عنوان یک کار جدی در زمینه تراریخته که موضوع امنیت غذایی و سلامت مردم در آن دخیل است، ارائه شد.

- حرف من این است که ما این کار‌های جدی و کارشناسی را در زمینه‌های مختلف انجام دادیم و به همین دلیل است که از آن دفاع می‌کنیم و نظرات مخالف را به مناظره دعوت می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناظره جلیلی 1400 انتخابات 1400 بانک مرکزی آقای همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • افشاگری ترسناک همتی از نرخ تورم بانک مرکزی در فروردین ۱۴۰۲!
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است