Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شروین شکوهی متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: دوران نقاهت بعد از بیماری کرونا دورانی است که افراد وضعیت رو به بهبودی را پیدا می‌کنند و باید بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

او با اشاره به اینکه بیماران کرونایی بعد از مرخص شدن از بیمارستان نیاز به مراقبت دارند، ادامه داد: این افراد تا دو هفته عامل انتقال بیماری هستند، همچنین احتمال بازگشت بیماری در این افراد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی افزود: استفاده از دستگاه بخور در فضای اتاق بیمار امری لازم و ضروری است، باید ورزش و فعالیت‌های بدنی متناسب با وضعیت جسمی بعد از دوران نقاهت انجام شود، همچنین این عده باید از نور آفتاب و فضای آزاد بهره بگیرند، فرد بهبود یافته از کرونا باید دارو‌های خود را به موقع مصرف کند و استراحت کافی داشته باشد.

این متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: بررسی منظم وضعیت جسمی بیمار امری لازم و ضروری است، فرد بیمار باید از سرویس بهداشتی و یا حمام به صورت جداگانه استفاده کند. در دوران نقاهت شستشوی دست با آب و صابون به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه ضروری است. همچنین ضدعفونی کردن وسایل شخصی بیمار و سطوح حائز اهمیت است.

او بیان کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعیت آمریکا واکسن تزریق کرده اند، اما هر فردی که واکسن تزریق کرده باید مانند سایر افراد شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کند و از تجمع، دورهمی و مسافرت پرهیز کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه تزریق واکسن کرونا بهتر از نزدن آن است، گفت: اگر جمعیت زیادی از جامعه واکسن بزنند زنجیره انتقال بیماری کمتر می‌شود لذا باید هر واکسنی که در دسترس بود را تزریق کرد، اما باید بدانیم که واکسن‌زدن به معنای بازگشت به زندگی دو سال قبل و شرایط عادی نیست، همچنان باید دستورالعمل‌های بهداشتی را برای قطع زنجیره بیماری رعایت کنیم.

شکوهی افزود: اشتباهات ویروس در سارس و مرس به نفع ما تمام شد، ولی در ویروس کرونا اشتباهات ویروس به ضرر ما و به نفع خودش تمام می‌شود، ویروس کرونا قابلیت انتقال بالایی دارد و این قابلیت انتقال سبب بروز پیک‌های زیاد شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس دوران نقاهت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • توضیح گلر جوان پرسپولیس درباره شوت عبدالکریم!
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی