Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: مردم در هر دوره ای به هر نامزدی که آزادی را برای مردم فریاد زده، اقبال نشان داده اند. لذا؛ مردم باید ببینند که چه کسی می تواند پیشران توسعه جمهوری اسلامی را در جایگاه ریاست جمهوری داشته باشد.

به گزارش برنا، برنامه تلویزیونی «غیرمحرمانه» با موضوع «انتخابات و مردم» با حضورمهدی غضنفری وزیرپیشین صنعت، معدن و تجارت و رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی؛ وحید جلال زاده نماینده مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و داوود گودرزی مدیر کل مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی  ١٤ خردادماه از شبکه دو سیما پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال زاده نماینده مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این برنامه گفت: بسیاری از افرادی که کاندیدا می شوند، درک درستی از مسئله ندارند و بعضی حتی قبول ندارند که دارای مسئله هستیم. بنابراین؛ کاندیدا باید بداند که مسئله و مشکل وجود دارد و برای حل آن قدم بردارد. لذا؛ برنامه و کارنامه یک کاندیدا بسیار مهم است.

جلال زاده با بیان اینکه بانک ها مشکل اساسی در حوزه اقتصادی کشور هستند، عنوان کرد: همه ما می دانیم نفت وبال ما شده و مانند زنجیره تمام نشدنی به پای ماست. بنابراین؛ یک کاندیدا باید در این خصوص برنامه داشته باشد و اینجاست که سابقه افراد به کمک خواهد آمد، کسی که ادعای حل کردن مشکلات بانک ها در مسیر توسعه اقتصادی ایران قرار می دهد باید دید که در مسئولیت های قبلی چه میزان سابقه اجرایی داشته است. بنابراین؛ در جمهوری اسلامی می بایست به افرادی اعتماد کرد که انسان های باسابقه و باکارنامه و مردمی باشند.

وی با بیان اینکه تکیه گاه انقلاب اسلامی مردم هستند، اضافه کرد: مردم در هر دوره ای به هر نامزدی که آزادی را برای مردم فریاد زده، اقبال نشان داده اند. لذا؛ مردم باید ببینند که چه کسی می تواند پیشران توسعه جمهوری اسلامی را در جایگاه ریاست جمهوری داشته باشد.

جلال زاده افزود: هر دولتی آمده در حوزه اقتصاد کاری انجام داده است، اما دلیل حل نشدن مشکل اقتصادی ما این است که فاقد نظریه بوده است. متاسفانه در کشور فاقد مدل توسعه و مدل پیشرفت هستیم.

وی تاکید کرد: امروز مشکل اصلی مردم ما معیشت و اقتصاد است. لیکن این مشکل با نگاه خطی حل نخواهد شد.

وی اضافه کرد:  یکی از چالش هایی که در جمهوری اسلامی جدی شده، این است که مسائل اقتصادی مانند خودرو وقتی اجتماعی می شود، برای حل آن نمی توان از فرمول های اقتصادی استفاده کرد

غضنفری وزیرپیشین صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: مردم در آستانه انتخابات بسیار مهم قرار گرفته اند و مسائل اقتصادی به صورت مشخص دغدغه جدی مردم شده است و مشکلات اقتصادی و معیشت و دامنه این موضوع در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز مشاهده می شود. لذا؛ توجه به حل مشکلات اقتصادی، داشتن یک برنامه کامل برای مسائل اقتصادی از مهمترین شاخصه های است که مردم انتظار دارند کسی که نامزد ریاست جمهوری است، در این خصوص برنامه ریزی روشنی داشته باشد.

وی افزود: طبیعتا شخصیت فرد نامزد می‌بایست قاطع، منعطف و برنامه دار و با مسیر انقلاب اسلامی همگام باشد و این از شاخصه هایی است که مردم در ذهن دارند.

غضنفری خاطرنشان کرد: یکی از شاخص‌های مهم درآمدزایی از جمهوری اسلامی که مغفول واقع شده، مسئله بهره وری است و متاسفانه بسیاری از دارایی های دولتی 2درصد در سال سود می دهند. بنابراین؛ ما دولتی درآمدزا نداریم، اما دولتی هزینه گر داریم.

گودرزی مدیر کل مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی همچنین عنوان کرد: به نظر می رسد که بعد از 42سال باید در رفتارهای سیاسی، اقتصادی از احساسات فاصله گرفته و عقلانی تر رفتار کنیم.

وی افزود: خانواده ایرانی خواستار خوب زندگی کردن هستند، خوب زندگی کردن اولویت هایی فوری پیدا کرده است که بیشتر دارای جنس اقتصادی هستند. بحث اشتغال و درآمدپایدار، مسکن، تامین کالاهای اساسی برای خانواده از جمله اولویت ها و دغدغه مردم می باشد. علاوه بر این یک خانواده ایرانی تربیت، سرگرمی، آموزش نیز دارد. بنابراین؛ هر کس دولت را تحویل بگیرد باید در این خصوص برنامه داشته باشد. یک کاندیدا می بایست حرف ها و اولویت او با نیازهای مردم همخوانی داشته باشد و وعده وعیدهای او شعاری نباشد.

گودرزی با اشاره به نظام حکمرانی و نظارت کشور بیان کرد: براساس نظرسنجی های اخیر دغدغه مردم فساد در کشور است  و بیش از 50درصد عنوان کردند که اگر بدانیم نامزد مورد نظر برنامه ای در خصوص مبارزه با فساد خواهد داشت حتما پای صندوق های رای خواهیم آمد.

گودرزی بیان کرد: ما کسی را می خواهیم که نسبت به مشکلات و مسائل مردم غریبه نباشد و از جنس مردم باشد. اگر کسی کارآمدی و کفایت کشور را داشته باشد حتما برای بسیاری از مشکلات راه حل خواهیم داشت و با کمک مجلس و نخبگان رفع خواهد شد. برای برخی از مشکلات مانند اصلاح ساختارها و رویه ها ریل گذاری مناسبی انجام پذیرد.  

وی افزود: اکثر نخبگان، مسئولین و مردم بر این باورند که مبارزه با فساد در قوه قضائیه است. در حالیکه مبارزه با فساد بواسطه مجلس و دولت شروع می شود و در انتها به قوه قضائیه ختم می شود، برای مقابله با فساد راه حل این است که امکان وقوع فساد را از بین برد.  

گودرزی با تاکید بر امر پاسخگو کردن مدیریت در کشور خاطرنشان کرد: هر مسئولی به وظایف قانونی خود تسلط و اشراف داشته باشد و نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد.

‌‎گفتنی ست؛ «غیرمحرمانه» کاری است از گروه اقتصاد و دانش به تهیه کنندگی و کارگردانی علیرضا عاصم یوسفی و اجرای محمدجعفر خسروی که جمعه‌ها ساعت ١٨:٣ و تکرار آن شنبه ها ساعت ۱۴:۳۰از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: غضنفری معدن و تجارت مدرسه نماینده مجلس شورای کمیسیون امنیت ملی مرکز پژوهش های مجلس مفاسد اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی نفت مشکلات ایران جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی ریاست جمهوری اقتصاد مسائل اقتصادی خودرو معدن تجارت انتخابات مشکلات اقتصادی اجتماعی و فرهنگی انقلاب ذهن بهره وری مرکز پژوهش های مجلس خانواده اشتغال کالاهای اساسی دولت نخبگان قوه قضائیه تلویزیون دولت ریاست جمهوری اقتصادی شبکه دو سیما کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جلال زاده غیرمحرمانه انتخابات و مردم مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی جلال زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است

به گزارش «تابناک» به نقل از وابط عمومی بانک ملی ایران؛ محمد رضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به نقش و جایگاه بورس و بازار سرمایه در تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید با مشارکت مردم» به خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری در انتخاب شعار امسال علاوه بر اهمیت جهش تولید، به مشارکت مردم نیز اشاره داشتند و آنچه که در مشارکت مردم می تواند رقم بخورد بخش اعظمی از آن بازار سرمایه کشور است کما‌اینکه سهام عدالت را از طریق بازار سرمایه کشور با رویکرد مشارکت عمومی تبدیل کردیم.

پور ابراهیمی اذعان کرد: شاید تنها کشوری در منطقه هستیم که این تعداد از توده های مردم در بازار سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارند.

وی با بیان نگرانی‌های مردم بابت سرانجام دارایی های دولت گفت: بعضاً اصطلاحاتی شنیده می‌شود که دارایی‌های دولت را به تاراج برده‌اند و بخش خصوصی آنها را ارزان خریده است؛ اینها دغدغه‌های مردم هست و اگر ما می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم به دلیل شرایطی که در کشور وجود دارد باید این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم ادامه داد: وقتی ما توده‌های مردم را در قالب شرکت سهامی عام یا تعاونی‌های سهامی که می‌توانند در بازار سرمایه پذیرفته شوند شریک می‌کنیم، این دغدغه به تاراج بردن به مراتب کمتر می شود چرا که خیر آن به توده‌ها می‌رسد و هر میزان سهمی که به آنها اختصاص داده شود شفاف و مردمی است و کسی نمی‌تواند مدعی شود که آن را به یک شخص داده‌اید.

نماینده مردم کرمان و راور با بیان اینکه ظرفیت بازار سرمایه اساساً در جهت تجهیز منابع از طریق ورود افراد به صورت سرمایه گذاری خرد است؛ تصریح کرد: هنر این است که این اقدامات منجر به تغییر بزرگ اقتصادی شود. 

وی ماهیت بازار سرمایه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تمام این مسائل ابتدا لازم و ضروری است که ما ذائقه مردم را که در بازار سرمایه مدتهاست تلخ شده، شیرین کنیم. اگر ذائقه شیرین شود مردم به سمت بازار سرمایه خواهند آمد. این بازار از سال 84 دارای قوانینی بوده که در سال‌های بعدی نیز مورد تایید بوده است اما به دلیل عملکردی که خوب نبوده اکنون ما شاهد یک نگاه منفی هستیم که با اقدامات به موقع و موثر دولت می‌توانیم این نگاه را تغییر داده و شاهد افزایش مشارکت مردم از طریق ظرفیت‌های بازار سرمایه باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به واگذاری بیش از 50 درصد سهم پتروشیمی شازند از سوی بانک ملی ایران به شرکت شتران که 70 درصد آن مردمی است و حدود 47 میلیون ایرانی در آن سهم دارند، در راستای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری‌ گفت: این اقدام بانک ملی ایران بسیار ارزشمند است و هر کاری که بتواند تصدی‌گری دولت به طور مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد را کاهش داده و سهم بخش خصوصیِ واقعی و مردم را افزایش دهد قابل تقدیر است.

 پور ابراهیمی تاکید کرد: در واگذاری‌ها باید دقت کنیم، گاهی این اتفاق رقم می خورد اما باز به شرکتی انتقال پیدا می‌کند که دولت در پشت آن دست داشته و با کمترین سهم بیشترین اعمال قدرت را می‌کند، مانند فرآیندی که در خودرو سازی شاهد آن هستیم. واگذاری‌ها باید به این شرط باشد که شرکت‌ها واقعا خصوصی باشند و یا مردم درآن سهم زیادی را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند