Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس خانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: هدف از برگزاری انتخابات گرچه از سال‌های دور در کشور ما ترسیم شده و ملت به عنوان هسته مرکزی این رویداد ملی و سیاسی و اجتماعی شناخته شده‌اند اما لازم است در این برهه حساس که شرایط اقتصادی بسیاری از دهک‌های جامعه در وضعیتی اسفناک قرار دارد، بار دیگر هدف از برگزاری انتخابات را که انتخاب فردی معتمد، صادق و عمل‌گراست یادآوری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر شرایط سخت اقتصادی مردم در طول ۸ سال گذشته افزود: فردی باید در این زمان برای تصاحب منصب ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده و قدم پیش بگذارد که بداند با اقدامات تخصصی و عملی خود بعد از انتخاب خواهد توانست ریشه فقر در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را قطع کند.

دبیر هماهنگی ستادهای مردمی علیرضا زاکانی در استان اردبیل با بیان اینکه این مردم هستند که یک دولت را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: اکنون در شرایط حساس داخلی و خارجی قرار داریم که حضور حداکثری مردم یک نیاز مبرم و حیاتی است و قطعاً مردم ما با آگاهی و شناخت کافی از هر یک از داوطلبان این دوره از ریاست جمهوری در موعد مقرر در پای صندوق‌های رأی حضور خواهند یافت.

خانی اضافه کرد: ریشه کنی فقر و افزایش کرامت و معرفت مردم جامعه یکی از نیازهای اساسی جامعه ایرانی است و فردی که قدم در این عرصه می‌گذارد باید با اشرافیت کامل به این موضوعات نسبت به قبول منصب اقدام نماید.

وی بر حضور عالمانه، آگاهانه و با بصیرت مردم در پای صندوق‌های رأی تاکید و خاطرنشان کرد: مردم باید در جهت تشکیل یک دولت عمل‌گرا و انقلابی و ارزشی خود را برای ۲۸ خرداد ماه آماده و فردی را انتخاب کنند که برنامه‌های خود را بر پایه صداقت با مردم و با شفافیت کامل پیش خواهد برد.

شعارها را کنار بگذارید / ‏مردم دولت صادق می‌خواهند

دبیر هماهنگی ستادهای مردمی علیرضا زاکانی در اردبیل به تبلیغات سو در راستای تشویق مردم برای عدم حضور در انتخابات اشاره کرد و یادآور شد: اگر دولتمردان به این نیاز مردم که روی کار آمدن دولتی پاکدست، صادق و امین است پاسخ مثبت داده و چراغ سبز نشان دهند بی‌شک مردم نیز با رؤیت دغدغه‌مندی رجال سیاسی در صحنه حضور یافته و همانند همیشه برای رقم خوردن سرنوشتی خوب تلاش خواهند کرد.

خانی مشکلات اقتصادی کنونی را برای رفع و برطرف‌سازی حائز فوریت دانست و تصریح کرد: اگر با پربارسازی توانمندی‌های داخلی بتوانیم جهش تولید و رفع موانع تولید را به خوبی عملیاتی کنیم بی‌شک بخش اعظمی از مشکلات اقتصادی کشور برطرف می‌شود.

وی به غرور ملی در برابر کشورهای همسایه نیز اشاره کرد و گفت: اگر ما با تقویت خوداتکایی در راستای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور باشیم هرگز به خودمان اجازه دست‌گشایی در برابر بیگانگان نمی‌دهیم و با حفظ غرور ملی در راستای رفع مشکلات به سمت آینده قدم برمی‌داریم.

دبیر هماهنگی ستادهای مردمی علیرضا زاکانی در اردبیل بر لزوم حضور رئیس جمهور آینده در بین مردم و میدان تاکید و اضافه کرد: با پشت میز نشستن در پایتخت کشور هرگز دردی از مردم دوا نمی‌شود و مردم یک رئیس جمهور جهادی، انقلابی و دغدغه‌مند می‌خواهند و این حق مسلم آنان است.

داوطلب عمل‌گرا نیازی به تبلیغات پرطمطراق ندارد

خانی با اشاره به تبلیغات داوطلبان در دو بستر مجازی و حقیقی اظهار کرد: هم‌اکنون و در این شرایط سخت اقتصادی نیازی به تبلیغات حضوری و میدانی نیست و داوطلبی که از کارنامه و عقبه مدیریت اجرایی خود در بین مردم شناخته شده است می‌تواند در این دوره به بستر فضای مجازی اکتفا کرده در عوض با جلوگیری از ریخت و پاش‌های مالی به فکر حل دغدغه و مشکلات مردم باشد.

وی ادامه داد: گاه یک داوطلب برای همین کاغذبازی‌ها و نصب پوستر و بنر و بروشور معرفی میلیاردها هزینه می‌کنند که این در واقع یک سوءاستفاده از منابع اقتصادی و مالی است.

دبیر هماهنگی ستادهای مردمی علیرضا زاکانی در افزود: مردم در این برهه حساس تنها می‌توانند با اطلاع کافی از سبقه و کارنامه داوطلبان نسبت به داشتن انتخابی شایسته و بر روی کار آمدن فردی اصلح و صادق اقدام کنند به طور دقیق سوابق این داوطلبان را حتماً مورد مطالعه و بررسی قرار دهند تا با فراخ خیال و آسوده در موعد مقرر در پای صندوق رأی حاضر شوند.

خانی هدفمندی برنامه داوطلبان ریاست جمهوری را بار دیگر متذکر شد و گفت: افراد باید با دغدغه وارد این عرصه شده و در کنار آن با احترام کامل به انتخاب مردم و حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در عرصه‌های تبلیغات و اجرایی و مدیریتی حضور یابند.

کد خبر 5228247

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 اردبیل علیرضا زاکانی انتخابات 1400 ویروس کرونا سالروز ارتحال امام خمینی بوشهر امام خمینی ره قیام 15 خرداد کرمانشاه آمار کرونا گرگان اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها اراک سالروز رحلت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی