Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعد حریری از دولت لبنان خواست تا سهم خود از حقوق و مطالبات مالی مربوط به دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده ترور رفیق حریری را پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، این دادگاه در سال ۲۰۰۵ شکل گرفت و اگر مساله حمایت مالی از آن حل و فصل نشود، ممکن است فعالیت آن متوقف گردد. این دادگاه ۵۱ درصد از تامین مالی خود را از کمک‌های داوطلبانه و ۴۹ درصد را از دولت لبنان دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از سازمان ملل و جامعه جهانی نیز خواست به مسئولیت‌های خود در این باره عمل کنند.

دفتر سعد حریری، نخست وزیر مامور به تشکیل دولت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد، بسته شدن این دادگاه ممکن است فعالیت آن را متوقف سازد، در حالی که فعالیت این دادگاه برای پایان دادن به ترورهای سیاسی در لبنان تعیین کننده است.

قاضیان این دادگاهِ وابسته به سازمان ملل روز پنجشنبه محاکمه جدید یک مرد محکوم به ترور رفیق حریری را لغو کردند، چراکه آنها پیش بینی کردند که پول‌های این دادگاه تمام شود و دادگاه مجبور گردد قبل از تکمیل ماموریتش، بسته شود.

در این بیانیه آمده است: مایه اندوه است که قطار عدالت متوقف شود، آن هم در زمانی که ما بیشترین نیاز را به آن داریم و دردناک است که این امر به دلیل مسائل مالی باشد.

این دادگاه سال گذشته سلیم جمیل عیاش، از اعضای حزب الله را به صورت غیابی در انفجاری که به کشته شدن رفیق حریری و ۲۱ تن دیگر انجامید، محاکمه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سعد حریری دادگاه ویژه لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، «اداره کنترل دارایی‌های خارجی» (اوفک) در تارنمای وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد، عدنان محمود یوسف، مازن حسن الزین، آندریا سمیر مشنتف، بشیر ابراهیم منصور و فیراس حسن مکلد به دلیل کمک به «حسن مکلد» مالک صرافی CTEX برای «دور زدن تحریم‌ها و تسهیل اقدامات غیرقانونی در حمایت از حزب‌الله» تحریم شده‌اند.

پیشتر حسن کلد و صرافی CTEX در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته بودند.

اوفک افزود: این افراد از جمله ۲ موسس صرافی CTEX و ۲ پسر مکلد ۲ شرکت را در لبنان و امارات اداره می‌کند که آنها نیز بطور همزمان تحریم شده‌اند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: حزب‌الله همچنان به سرمایه‌گذار‌های تجاری ظاهرا مشروع و تسهیل‌کنندگان کلیدی برای تامین مالی عملیات گروه از جمله حملات بی‌ثبات‌کننده در امتداد مرز‌های شمالی اسرائیل متکی است.

وی افزود: آمریکا به ردیابی منابع درآمدی کلیدی حزب‌الله و محدود کردن قابلیت آن برای بی‌ثبات کردن منطقه ادامه می‌دهد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا ۷ فروردین نیز در تداوم سیاست‌های تحریمی خود اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه شبکه تسهیل‌کننده حواله‌های مالی برای حوثی‌ها (انصارالله یمن)، حزب‌الله لبنان و نیروی قدس سپاه پاسداران ایران اعمال کرد. این تحریم‌ها شامل ۶ نهاد، یک فرد و دو نفتکش می‌شود.

دیگر خبرها

  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • کابینه رژیم صهیونیستی به تعطیلی شبکه الجزیره رأی داد
  • کابینه رژیم صهیونیستی با اجماع رای به تعطیلی الجزیره داد
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور داریم/ فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور/فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • هشدار نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • هشدار هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و آبگرفتگی معابر
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد