Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی یوسفی نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکل تأمین آب مناطق روستایی استان خوزستان گفت: در جلسه‌ای که هفته گذشته با وزیر نیرو داشتم، بنا شد برخی تعهداتی که تاکنون انجام نشده، دریافت اعتبارات مالی و افزایش منابع تأمین آب آن مناطق پیگیری و حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از مشکلات به تأمین آب و بخشی به تقویت ایستگاه پمپاژ تعلق دارد.

وی اضافه کرد: پروژه هایی در سال ۹۶ نزدیک به ۱۸ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز داشت تا آبرسانی و انتقال آب شرب به روستاها و شهرهای خوزستان انجام شود و البته رخ نداده است.

نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس بیان کرد: مشکل تأمین آب روستایی در کل کشور وجود دارد که متأسفانه ناشی از نبود نگاه متوازن و همچنین بخشی نگری است.

یوسفی تصریح کرد: در برخی استانها از توسعه های زیرساختی فاصله گرفته شده و به سمت توسعه های فرهنگی و اجتماعی رفته اند. در حالی که بسیاری از استان ها مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان و مانند آنها در مسائل زیرساختی چون آب و فاضلاب و آب روستایی و... دچار مشکل هستند. این موارد با زیست و اشتغال مردم سر و کار دارد.

وی با ابراز تأسف از عقب ماندگی استان خوزستان به دلیل سوء مدیریت در حوزه های زیرساختی مانند تأمین آب و... اظهار کرد: این استان ۷۰۲ روستای بدون آب داشت. در بخش غیزانیه مشکل آب پایدار و با کیفیت چندین سال باید پیگیری می‌شد که در روزهای اول مجلس یازدهم، با هم افزایی و پیگیری نمایندگان، برای اولین بار نظارت ها از منطقه غیزانیه و استان خوزستان شروع شد. جای تشکر دارد که ۱۲ نماینده برای نخستین بار به خوزستان آمدند.

نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس بیان کرد: مشکل دیگر خشکسالی است که معضل تأمین آب شرب خوزستان را افزوده است. اگرچه این مشکل کلی در کشور به شمار می رود و چون در خوزستان پروژه‌های انتقال آب رخ نداده، این موضوع نمود بیشتری دارد.

یوسفی گفت: برخی از مسئولان محلی و وزارت نیرو علاقه‌مند بودند که پروژه نیمه تمام را افتتاح کنند. من که از روز اول به سرانجام رسیدن موضوع آب شرب را پیگیری می‌کردم، موقع افتتاحیه پروژه یاد شده، حاضر نشدم و گفتم افتتاحیه یعنی باز کردن شیر آب در روستای سودان و روستاهایی که انتهای مسیر هستند. برای یک پروژه سه بار افتتاحیه نمی‌گذارند. تصریح کردم آن پروژه آماده نیست، که البته برخی از دوستان به هر دلیلی برنامه هایی داشتند و علاقمند بودند و اجرایشان کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از کاربران توییتر در پیامی از مشکل تأمین آب منطقه غیزانیه خبر داده و گفته بود «اهالی روستاهای روزنه، هوره سید یوسف، شریفیه، ابوکبیریه، غدیر حبسه و مدینات از بخش غیزانیه و دهستان مشرحات می‌گویند در هفته چند ساعت بیشتر آب ندارند، آن‌هم آب بی‌کیفیت که برای شستشو و احشام استفاده می‌شود».

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب غیزانیه خوزستان آبرسانی به روستاها آبرسانی به غیزانیه تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود

حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اقدامات مهم مجلس دوازدهم بیان کرد: قطعا سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود و دولت و مجلس باهم باید تصمیمات مهمی بگیرند و در زمینه مسائل اقتصادی خیلی از مشکلات و همچنین درآمدها و هزینه ها مشخص است .باید تصمیمات مهمی گرفته شود تا این بادکنک توروم در کشور هرچه سریعتر بترکد و این سختی ها از مردم برداشته شود . اقدامات خوبی هم در اصلاح بودجه و مدیریت منایع و مصارف دیده شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم این سال برای مردم و مجلس مبارک باشد و در اولین سال خود گام بلندی را در جهت رفع مشکلات اقتصادی و شروع برای رفع مشکلات بردارد.

حاجی بابایی در ارزیابی مجلس یازدهم گفت: همه مجالس ما مملو از اقدامات خوب و همچنین اقدامات بر زمین مانده است مجلس یازدهم ما هماز این امر استثنا نبوده است. اقدامت خوبی نظیر جهش تولید ، رفع موانع تولید و توجه به شرکت های دانش بنیان از اقدامات خوبی بود که انجام شد اما اقداماتی هم بود که میتوانست انجام شود که امیدواریم آن اقداماتی در این مجلس انجام نشد در مجلس آینده انجام شود و این ریل ادامه یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات