Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@01:17:23 GMT

چه افرادی از مصرف ترشی منع می شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۰۳۰۶

چه افرادی از مصرف ترشی منع می شوند؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی، متخصص طب سنتی، با اشاره به اینکه ترشی‌ها از مواد مختلفی تهیه می‌شوند و مزاج آنها سرد و خشک است، گفت: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و یا در سنی هستند که کیفیت سردی و خشکی بر آن‌ها غلبه دارد و همچنین بیمارانی که دچار بیماری با پایه سردی و خشکی هستند باید در مصرف ترشی‌ها احتیاط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مصرف ترشی‌ها برای بیماران مبتلا به درد مفاصل مزمن، دیابت مزمن، فشار خون با سابقه که داروی فشار خون مصرف می‌کنند همچنین بیماری‌های عروقی خاص با مصرف دارو منع می‌شود، زیرا مصرف ترشی این بیماری‌ها را تشدید می‌کند.

امتیازی ادامه داد: افراد سالمند نیز به دلیل غلبه کیفیت سردی و خشکی در بدن آنها باید در استفاده از ترشی‌ها احتیاط کنند.

او تصریح کرد: مصرف ترشی‌ها گاهی موجب تداخل در مصرف دارو می شود و نیاز به تغییر دارو و افزایش دارو را به وجود می‌آورد.

متخصص طب سنتی با بیان اینکه اساس طب ایرانی، کیفیت است، تصریح کرد: چنانچه یک بیماری که کیفیت سردی و خشکی دارد تشدید شود باید دارو یا دوز آن را تغییر داد.

او افزود: بهترین فصل برای مصرف ترشی‌ها فصل بهار و زمستان است.

امتیازی بیان کرد: بهترین ترشی برای مصرف همراه با ماهی نارنج است، زیرا باعث هضم آسان و بهترین استفاده از ماهی می‌شود.

متخصص طب سنتی گفت: یکی از بی خطرترین ترشی‌ها برای بیماران نارنج است، اما ترشی نارنج نیز در بیماران دارای سوء مزاج سردی و خشکی گاهی باعث ایجاد مشکل و ضرر می‌شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طب سنتی مصرف ترشی مصرف ترشی ها سردی و خشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه خیار تلخ، در پاکستان و هند و در برخی از کشور‌های آسیایی به همین نام خوانده می‌شود. البته کشور‌های انگلیسی زبان کارلا را با نام‌های؛ کدوی تلخ و یا خربزه تلخ نیز می‌شناسند.

از آن‌جایی که میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا می‌تواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.

دانه‌های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می‌شود

مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. همچنین، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحت‌تر می‌تواند بیماری‌های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آن‌ها را نابود کند.

از سویی مصرف میوه کارلا می‌تواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می‌تواند زخم‌های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟