Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا شهیدی» امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با توجه به تعطیلی‌های رسمی طولانی‌مدت فروردین‌ماه، همچنین تعطیلی‌هایی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد، در مجموع تولید قابل ذکری در این ماه حاصل نشد.

وی بیان‌داشت:‌ با این حال با گذشته دو ماه از سال ۱۴۰۰، جمع تولید تلویزیون به بیش از ۱۹۰ هزار دستگاه رسید که در مقایسه با پارسال گویای رشد ۱۵ درصدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام صنفی، وضعیت تولید در سال جاری را خوب توصیف کرد و ادامه‌داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال رشد ۳۰ درصدی تولید را شاهد باشیم.

وی توضیح‌داد: از ابتدای سال تاکنون وضعیت تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه، تجهیزات و غیره بهتر شده، همچنین در تامین مواد اولیه مشکل خاصی وجود ندارد.

شهیدی، درباره تامین ماژول به عنوان یکی از مهمترین تجهیزات مورد استفاده در تولید تلویزیون، گفت: از مجموع بیش از ۳۵۰ شرکت تولیدکننده تلویزیون در جهان، فقط ۶ مورد آنها (پنج شرکت در چین و یک شرکت در تایوان) تولیدکننده ماژول هستند و بقیه شرکت‌ها، ماژول مورد نیازشان را از آنها وارد می‌کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: تحریم‌ها در دو سال گذشته فرصتی به شرکت‌های داخلی داد تا تولید ملی را راه‌اندازی کنند و اکنون برخی شرکت‌های داخلی تولیداتی با کیفیت و با قیمت رقابتی ارائه می‌کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور تصریح‌کرد: در صنعت تولید تلویزیون، امسال برنامه‌هایی برای صادرات محصولات داریم اما هنوز عملیاتی نشده است.

وی اظهار داشت: موفقیت در عرصه صادرات، علاوه بر تولید باکیفیت و با قیمت مناسب و رقابتی، به مناسبات اقتصادی و سیاسی ایران با دیگر کشورها نیز بستگی دارد.

شهیدی گفت: نیاز سالیانه کشور به تلویزیون بین ۲ میلیون تا ۲.۲ میلیون دستگاه است، اما اکنون فقط ۱.۵ میلیون دستگاه آن از داخل تامین و بقیه مربوط به قاچاق است.

وی از بالا بودن آمار تلویزیون قاچاق در کشور انتقاد و عامل اصلی آن را نبود کنترل کافی در مرزها عنوان کرد.

به گفته این مقام صنفی، فراوانی کالای قاچاق در این حوزه در حالی است که شرکت‌های داخلی با پرداخت مالیات، مالیات بر ارزش افزوده، حق بیمه، عوارض گمرکی، سود و حقوق بازرگانی و غیره به‌ناچار باید با تولیدات قاچاق مقابله کنند.

وی تصریح‌کرد: ظرفیت نصب شده تولید تلویزیون در کشور سالیانه چهار میلیون دستگاه است، بنابراین شرکت‌های داخلی به شرط رفع مشکلات و همچنین محدود شدن کالاهای قاچاق، قادر به تامین نیاز داخل خواهند بود.

به گزارش ایرنا،  پارسال بیش از ۱۵ میلیون دستگاه لوازم خانگی در کشور تولید شد که این میزان تولید در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۷۸ درصدی داشته است، این درحالی است که برندهای خارجی از ایران رفته وتولید کنندگان با تکیه بر ظرفیت های داخلی توانستند این جهش را محقق کنند.

برای سال ۱۴۰۰ نیز افزایش تولید در مقایسه با سال ۹۹ و همچنین صادرات محصولات لوازم‌خانگی برنامه‌ریزی شده است.

پیش از این «کیوان گردان» مدیرکل صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: امسال با افزایش تیراژ تولید به دنبال حضور در بازارهای صادراتی هستیم.

وی خاطرنشان‌کرد: صنعت لوازم‌خانگی گردش مالی ۶ میلیارد دلاری دارد، اکنون ۳۰۰ هزار اشتغال مستقیم و یک میلیون نفر اشتغال غیرمستقیم در این صنعت تحقق یافته و ۵۰۰ بنگاه تولیدی نیز مشغول فعالیت هستند.

برچسب‌ها لوازم خانگی داخلی رونق تولید لوازم خانگی خارجی جهش تولید چین تایوان ستاد ملی توسعه ایران لوازم خانگی توسعه اقتصادی قاچاق کالای قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لوازم خانگی داخلی رونق تولید لوازم خانگی خارجی لوازم خانگی داخلی رونق تولید لوازم خانگی خارجی جهش تولید چین تایوان ستاد ملی توسعه ایران لوازم خانگی توسعه اقتصادی قاچاق کالای قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اخبار کنکور تولید تلویزیون شرکت های داخلی میلیون دستگاه لوازم خانگی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف ۶۲۳ میلیارد ریال انواع لوازم یدکی خودرو قاچاق در بازرسی مأموران این پلیس از یک انبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سبحانی فر اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان با اقدامات هوشمندانه پلیسی از نگهداری و دپوی لوازم یدکی خودرو قاچاق در یکی از انبارهای سطح شهر اصفهان مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این خصوص مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام شده از این انبار موفق به کشف ۱۱۰ انواع لوازم یدکی خودروهای سنگین و گاردان قاچاق شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از ۶۲۳ میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی، پرونده تشکیل شد و تحت رسیدگی قرار گرفت.

کد خبر 748552

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند