Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای ریاست جمهوری گفت: امام عزیز ما تمام وجودش خدا بود، اما خدا او را به مردم ارجاع داد چرا که جلب رضای حق در گره گشایی از زندگی مردم و توجه به دغدغه‌ها و مشکلات آن هاست.



به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جمع عزاداران صادق آل محمد (ص) در شام شهادت آن حضرت که در میدان‌امام حسین (ع) برگز‌ار شد گفت: همه مردم باید همت کنند تا با شکل گیری یک دولت مردمی و انقلابی هم معیشت و سفره مردم و کسب و کار‌ها سامان یابد و از زندگی‌ها گره گشایی شود و هم ساختار اجرایی کشور کارآمد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام صادق (ع) مردم را بر اساس روایتی از معصوم (ع) به سه دسته تقسیم کرد.

وی افزود: گروه اول عالمان ربانی و دانشمندان خداترس هستند که وجودشان جلوه خداست و انسان با دیدن سیمای آن‌ها به یاد خدا می‌افتد.

رئیسی ادامه داد: امروز ما در کشورمان و جهان اسلام مفتخر به وجود عالمان ربانی همچون امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و علمای عامل و واصل هستیم که صرفا به مردم نمی‌گویند بیایید بلکه خود پیشتاز جامعه اند و با عمل خود مردم را به حرکت و کار خیر دعوت می‌کنند.

رئیسی ادامه داد: عالمان ربانی پیشگامان جامعه اند و مردم را به اجرای عدالت و حق و گره گشایی از زندگی همدیگر به ویژه دستگیری از نیازمندان و رفع دغدغه‌های آنان و اصلاح معیشت جامعه دعوت می‌کنند.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: امام عزیز ما تمام وجودش خدا بود، اما خدا او را به مردم ارجاع داد چرا که جلب رضای حق در گره گشایی از زندگی مردم و توجه به دغدغه‌ها و مشکلات آن هاست.
وی ادامه داد: اگر کسی رنج و گرفتاری مردم را ببیند و برای رفع آن گام برندارد و دردش نیاید باید در انسانیت خود شک کند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گروه دوم را دانش پژوهان و دانشجویان معرفی کرد که در سایه نور علم و بهره مندی از محضر علما در مسیر حق گام برمی دارند و دسته سوم را کسانی خواند که هر جا باد بوزد به آن سو می‌روند و تحت تاثیر صدا‌هایی قرار می‌گیرند که بلندتر است.
رئیسی افزود: به ما تکلیف شده که بر اساس وظیفه و حس مسئولیت پذیری برای حل مشکلات مردم وارد میدان شویم.
وی با بیان این که حرکت ما باید تکلیف مدارانه باشد ادامه داد: در همه دنیا صندوق رای وجود دارد، اما مهم این است که انسان با احساس مسئولیت و نه تحت تاثیر فضاسازی‌ها عمل کند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: باید راه را خوب بشناسیم و طریق و مسیر درست را تشخیص دهیم و رهرو عالمان ربانی باشیم تا نزد خدا و شهدای عالیقدر سربلند باشیم.
رئیسی ادامه داد: امروز کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد که نیازمند انجام وظیفه خطیر و تصمیم و اراده همه برای تغییر وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب است.
وی گام اول در این راه را اراده و عزم مردم برای اتخاذ تصمیم درست و مشارکت مسئولانه در صحنه انتخابات عنوان کرد و گفت: حضور مردم و انتخاب درست آن‌ها موجب تغییر در وضعیت اجتماعی و اقتصادی می‌شود.
نامزد انتخابات ریایت جمهوری سیزدهم از بیانیه گام دوم که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد به عنوان سند تحول در مدیریت اجرایی کشور یاد کرد و گفت: باید به سویی حرکت کنیم که امام و شهدا می‌خواستند که همانا تحقق عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی، عدالت فرهنگی و عدالت جنسیتی است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در کشور از جمله نیروی انسانی کارآمد و عدالت خواه برای اصلاح و تغییر وضع موجود، حلقه مفقوده در تحقق این مسئله را مدیریت جهادی با اراده مصمم که ظرفیت‌ها را برای رفع دغدغه مردم بسیج کند، عنوان کرد.
رئیسی در عین حال متذکر شد که مدیریت جهادی تنها در شخص رئیس دولت منحصر نمی‌شود بلکه نیازمند یک جریان مدیریتی متعهد و انقلابی و مسئولیت پذیر هستیم که نگاهش به آموزه‌های امام و ایجاد تحول در همه شئون باشد.
وی خاطر نشان کرد: همه مردم باید همت کنند تا این اتفاق مبارک بیفتد که با شکل گیری یک دولت مردمی و انقلابی هم معیشت و سفره مردم و کسب و کار‌ها سامان یابد و از زندگی‌ها گره گشایی شود و هم ساختار اجرایی کشور کارآمد شود.
پیش از سخنان حجت الاسلام رئیسی حاج حسین سازور و سید مهدی میرداماد از مداحان اهل بیت (ع) به ذکر مناقب شیخ الائمه امام صادق (ع) و مصائب آل الله پرداختند.

حاج حسین سازور همچنین در سخنانی کوتاه از جمهوری اسلامی به عنوان حرم یاد کرد و گفت: حفظ این حرم از اوجب واجبات است و امروز دشمن در داخل و خارج و آشکار و پنهان به انتخابات پیش رو چشم طمع دوخته و باید برای خنثی کردن توطئه‌ها هم رای داد و هم از گذشته درس عبرت گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 رئیسی شهادت امام صادق گره گشایی از زندگی ریاست جمهوری عالمان ربانی اجرایی کشور دولت مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!

علی بهادری جهرمی گفت: الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانون در زمینه مقابله با بی حجابی نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

روزنامه کیهان نوشت:

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند