Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استان های صداوسیما گفت: صدا و سیما در دوره جناب هاشمى رفسنجانى در حد روابط عمومى دولت تنزل یافت. رییس وقت سازمان برادر رییس جمهور و دبیر کمیته سیاسى حزب کارگزاران بود. اصلا نقد عملکرد دولت سازندگى خط قرمز رسانه بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «علی دارابی» معاون استان های سازمان صداوسیما در مطلبی با عنوان «دولت ها، رسانه ملى و مناظره هاى تلویزیونى» تاکید کرد که «مردم پرسشگر رسانه مطالبه گر می خواهد» و در این باره نوشت: در سال ۹۲ در ماه هاى نخست ریاست جمهورى حجت الاسلام حسن روحانى همراه با ریاست سازمان صدا و سیما - مهندس ضرغامى و معاونان سازمان با رئیس جمهور جدید ملاقات داشتیم، من معاون سیما بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت مناظره هاى انتخاباتى ریاست جمهورى و در آستانه انتخاب رییس جمهور جدید محورهاى مطالبى که در آن نشست مطرح کردم را با هدف توجه رییس جمهور جدید را بازخوانى میکنم. به این امید که مقبول افتد.

به جناب روحانى عرض کردم تمنا دارم شما تجربه نادرست روساى جمهور و دولت هاى گذشته را نسبت به صداوسیما تکرار نکنید.

صدا و سیما در دوره جناب هاشمى رفسنجانى در حد روابط عمومى دولت تنزل یافت. رییس وقت سازمان برادر رییس جمهور و دبیر کمیته سیاسى حزب کارگزاران بود. اصلا نقد عملکرد دولت سازندگى خط قرمز رسانه بود.

در دوره جناب خاتمى کار اصلاح طلبان و دولت ایشان با رسانه ملى تا آنجا بالا گرفت که در میتینگ ها شعار سر مى دادند: سیماى لاریجانى خاموش باید گردد و این در حالى بود که اخبار و گزارشات و سخنرانى های رییس جمهور و دولت مرتب از صدا و سیما پخش مى شد.

در دولت جناب احمدى نژاد که صدا و سیما باز تمام سفرهاى استانى، کنفرانس ها و سفرهاى خارجى رییس جمهور و اعضاى دولت را پوشش گسترده مى دادند نتیجه آن شکایت ۵۰۰ صفحه اى رییس جمهور از صدا و سیما به رهبرى شد و اصرار شخص رییس جمهور به تغییر چندتن از معاونان و مدیران رسانه بود.

گفتم جناب آقاى روحانى شما این رویکردها و رویه هاى غلط گذشته را نروید. صداوسیما باید زبان مردم و مطالبه گر آنان از دولت و سایر نهادها باشد.

اما همیشه دولت ها بر روى رسانه فشار مى آورند تا صدا و سیما را تریبون و روابط عمومى خود کنند. اهرم فشار هم دارند؛ بودجه را کم مى کنند و دیگر از طریق محرمانه و طبقه بندى کردن امور به نام امنیت "قدرت ریسک، شجاعت و پرسشگرى صدا و سیما را میگیرند" . شما این کار را نکنید ...

٨ سال گذشت و فشارهاى دولت براى آنکه رسانه را روز بروز محافظه کارتر کند و کم ترین نقدها را بر نتابد بیش از گذشته نمایان شد...

اینک مخاطب این سخن در محضر شما مخاطبان گرامى به ریاست محترم جمهورى آینده است

لطفا شما راه نادرست روساى جمهور گذشته را نروید. از هم اکنون رسانه ملى را مطالبه گر و پرسشگر بخواهید نه روابط عمومى دولت. شرح صدر و انتقاد پذیرى را در میان همکاران دولت بالا ببرید، آنگاه همه مطالبات جمع نمی شود در ۴ سال براى طرح در مناظرات تلویزیونی.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رسانه ملی هاشمی رفسنجانی علی دارابی حسن روحانی رییس جمهور روابط عمومى صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • جلسه تودیع و معارفه رییس بازرسی پلیس راهور فراجا برگزار شد
  • محدودیت‌های دولت رئیسی درباره‌ی انتشار روزنوشت‌های هاشمی رفسنجانی
  • ببینید | ناگفته‌هایی از پرونده مهدی هاشمی به روایت آیت‌الله رفسنجانی
  • عکسی متفاوت از ۳۵ سالگی وزیر اطلاعات دولت هاشمی رفسنجانی
  • هفت وزیر، رئیس جمهور را در سفر به قم همراهی می‌کنند
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • رییس سازمان صدا و سیما وارد ایلام شد
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • (ویدئو) سوال باورنکردنی یک دانشجو از هاشمی رفسنجانی