Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به نخستین مناظره داوطلبان ریاست جمهوری اظهار داشت: بسیاری از حرف‌هایی که در مناظره مطرح شد در شأن داوطلبان ریاست جمهوری نبود که صرفاً به تخریب و اهانت یکدیگر بپردازند و باید با ادله و منطق صحبت شود.

وی افزود: از سویی دیگر مطرح کردن مدارک تحصیلی بین داوطلبان ریاست جمهوری در مناظره مناسب نبود و انتظار می‌رفت که به سوال‌های اقتصادی بدون منحرف شدن از مبحث اصلی پاسخ دهند، زیرا شفافیت و پاسخ‌گویی در آینده مطالبه جدی همه آحاد ملت است و باید در همان ابتدا این موارد در داوطلبان مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اقتصاد مقاومتی مردم را یارانه بگیر نکنیم

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: رقابت باید در کمال احترام به یکدیگر صورت گیرد و وعده‌هایی دهند که شدنی باشد در صورتی که چنین چیزی در سخنان برخی از داوطلبان دیده نشد و چند برابر کردن یارانه نشدنی است و مشخص است که برنامه‌ای برای آن در نظر گرفته نشده است.

وی با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت تولید، بهره‌مندی از توانمندی داخلی و رفع موانع، گفت: به جای اینکه تور ماهی‌گیری بسازیم و ماهی را محدود در اختیار مردم قرار دهیم، ماهی‌گیری را یاد دهیم و برای تحقق شعار سال در بحث اقتصاد مقاومتی، مردم را یارانه بگیر نکنیم و اشتغال ایجاد کنیم.

سلیمی با بیان اینکه داوطلبان ریاست جمهوری برای جلب آرا مردم دست به گریبان وعده‌های نشدنی می‌شوند، گفت: در صورت عملیاتی شدن چند برابری یارانه، خود مردم هزینه آن را باید پرداخت کنند و متحمل هزینه‌های بیشتری می‌شوند و مجبورند اجناس را با هزینه بالا خریداری کنند.

تکنولوژی و فضای مجازی قابل حذف نیست

وی خاطر نشان کرد: نخستین مناظره مناسب نبود اما انتظار داریم در مناظرات دوم و سوم به برنامه‌ها و اهداف خود پردازند و از مسائل حاشیه‌ای دوری کنند.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در خصوص مسائل مطرح شده درباره فضای مجازی گفت: نمایندگان مجلس طرح‌هایی برای ساماندهی فضای مجازی دارند اما به نظر من نمی‌توان تکنولوژی را حذف کرد که بسیاری از دانشجویان، دانش‌آموزان و حتی کاسبان از آن استفاده می‌کنند و راه مقابله با بداخلاقی‌های این فضا بستن فضای مجازی نیست.

وی یادآور شد: باید فرهنگ‌سازی کرد که مردم از این فضا استفاده بهتری داشته باشند و پاک کردن صورت مسئله راه حل مناسبی برای ساماندهی فضای مجازی نیست و تلاش کرد که بستر مفیدی برای مردم در فضای مجازی فراهم شود.

کد خبر 5229110

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 چالش شایستگی چالش شفافیت فضای مجازی مناظره انتخاباتی انتخابات 1400 ویروس کرونا سالروز ارتحال امام خمینی آمار کرونا امام خمینی ره کرمانشاه بوشهر قیام 15 خرداد گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل مشارکت مردم در انتخابات عکس استانها ایلام داوطلبان ریاست جمهوری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • زبان طنز نیشدار است
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس