Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شاهین هاشمی دوشنبه در نشست بررسی پروژه ها و مشکلات این شهرستان در محل فرمانداری حمیدیه بیان کرد:  طبق دستور استاندار خوزستان مصوب شده است که شرکت آب و فاضلاب استان با وزیر نیرو مکاتباتی با امضای استاندار در این خصوص داشته باشد تا برای تامین اعتبار اقدامات ضروری انجام شود.

وی گفت: همچنین شرکت آب و فاضلاب استان مکلف به تکمیل ۲ کیلومتر پروژه آب روستایی بخش گمبوعه و ایستگاه پمپاژ دهلیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار حمیدیه همچنین با اشاره به نبود نمایندگی از برخی ادارات و سازمان های استان در این شهرستان بیان کرد: متاسفانه با وجود اینکه مدت زیادی از شهرستان شدن حمیدیه می گذرد اما هنوز بسیاری از سازمان ها و ادارات در این شهرستان نمایندگی ندارند.

وی گفت: طبق دستور استاندار خوزستان و برای ارائه خدمات به مردم این منطقه تمامی ادارات و سازمانها فاقد نمایندگی در این شهرستان لیستی را تهیه و جهت اخذ مجوز از سازمانهای اداری و استخدامی کشور به استانداری ارائه دهند.

فرماندار حمیدیه اظهار داشت: اداره کل راهداری استان موظف به تسریع در تکمیل راههای روستایی بخش گمبوعه ، مسیر خسرج و چمیم و رامسه تا پایان آذرماه سالجاری شدند.

هاشمی افزود: باتوجه به گره ترافیکی مسیر حمیدیه  با آرامستان سیدهادی اداره کل راه و شهرسازی استان نیز باید مطالعه و طرح پیشنهادی جهت رفع  این مشکل ارائه دهد.

وی همچنین با اشاره به ساخت یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی در این شهرستان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیگیری لازم را نسبت به تامین اعتبار جهت احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی حمیدیه انجام دهند و اداره کل راه و شهرسازی ظرف یکماه نسبت به واگذاری زمین مورد نیاز به دانشگاه علوم پزشکی اقدام کند و دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص همکاری داشته باشند.

فرماندار حمیدیه ادامه داد: مدارس نیمه تمامی در این شهرستان با توجه به وجود پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصد چند سال است که ساخت آن ها متوقف شده است و از دستگاه های مربوطه تقاضا داریم برای رفاه حال دانش آموزان منطقه این مدارس را تکمیل کنند.

برچسب‌ها حمیدیه پروژه ساختمانی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمیدیه پروژه ساختمانی خوزستان حمیدیه پروژه ساختمانی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت