Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ملانوری روز دوشنبه در بازدید از پایگاه انتقال خون استان خراسان جنوبی افزود: میانگین اهدای پلاسمای خون در کشور ۲ درصد و در خراسان جنوبی معادل دو نیم برابر این نرخ یعنی پنج درصد است.

وی گفت: انتقال خون مجموعه‌ای ارزشمند است زیرا همانطور که اکسیژن برای ادامه حیات ضروری است، خون و فرآورده‌های خونی نیز برای آحاد جامعه نیاز حیاتی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی از تلاش‌های انتقال خون در شرایط همه‌گیری کرونا قدردانی کرد و افزود: مجموعه نظام سلامت کشور در فضای هم‌افزا و جهادی همچون دوران دفاع مقدس وارد میدان شدند و اگرچه بعضی قسمت‌ها به ظاهر کمتر دیده شدند اما به لحاظ محتوایی همه تلاش کردند و تلاش‌های ۱۶ ماهه مجموعه انتقال خون نیز در راستای مدیریت این بیماری قابل تقدیر است.

وی بحران کرونا را از سایر حوادث غیرمترقبه متمایز دانست و تصریح کرد: بحران‌هایی مانند سیل، زلزله و توفان در مقطعی کوتاه اتفاق می‌افتد و تاثیرات خود را می‌گذارند و پس از آن مدیریت می‌شوند اما این بحران ۱۶ ماه است که همه سیستم مدیریتی دنیا را غافلگیر کرده است.

ملانوری اظهار داشت: در کشور ما با تعامل و همراهی مردم، نظام، دولت، رسانه‌ها، اصناف، بازاریان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی مقاومت بسیج، نیروی انتظامی، ارتش، هلال احمر و سایر دستگاه‌ها و نهادها یکی از پایدارترین و مطلوب‌ترین وضعیت‌های دنیا در مدیریت کرونا رقم خورد.

وی به نیاز همیشگی جامعه به فرآورده‌های خونی اشاره کرد و گفت: براساس آمارهای ارائه شده، از هر سه نفر یک نفر در دوران زندگی خود به خون نیاز پیدا می‌کند و نشان‌دهنده آن است که ما باید همواره خود را نیازمند به خون بدانیم.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: هر واحد خون اهدایی می‌تواند جان سه نفر را نجات دهد که این موضوع براساس آموزه‌های دینی ما از اجر بسیار بالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر پیشتاز بودن مردم استان خراسان جنوبی در کارهای خیر اظهار داشت: مردم استان در همه بزنگاه‌های مهم و حیاتی انقلاب نظیر مشارکت در انتخابات، کمک‌های مؤمنانه و دفاع مقدس همواره در صحنه بوده و خوش درخشیده‌اند که این مهم باید تداوم یابد.

استاندار خراسان جنوبی امروز با هدف خداقوت به مدیرکل و کارکنان پایگاه انتقال خون استان از این مجموعه بازدید کرد و ضمن رصد وضعیت، فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات موجود را نیز جویا شد.

نحوه خدمات‌رسانی به اهداکنندگان خون در شرایط فعلی و با توجه به شیوع کرونا از دیگر موارد مدنظر در این بازدید بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا پلاسما حمید ملانوری خراسان جنوبی سازمان انتقال خون ایران پروندهٔ خبری تحول نظام سلامت در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پلاسما حمید ملانوری ویروس کرونا پلاسما حمید ملانوری خراسان جنوبی سازمان انتقال خون ایران خراسان جنوبی انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی اظهار کرد: طرح‌های آبرسانی خراسان رضوی ویژه محرومیت زدایی در قالب جهاد آبرسانی به ۱۲۱ روستا از دی ماه ۱۴۰۰ با اعتبار پنج هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و جمعیت ۱۰۶ هزار و ۴۵۰ نفر با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اضافه کرد: هم اینک این طرح‌ها از پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصدی برخوردار است و تاکنون ۴۳ روستا از آب پایدار برخوردار شده‌اند.

وی گفت: اجرای خط انتقال به طول ۲۶۶ کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۸۱ کیلومتر، احداث مخازن به حجم ۱۰ هزار و ۳۶۰ متر مکعب و حفر ۳۱ حلقه چاه ماشینی و دستی از اقدامات انجام شده است.

به گفته امامی، راه اندازی سه هزار و ۴۱۴ فقره انشعابات خانگی، احداث حوضچه‌های خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع به تعداد ۴۸۵ باب، ۱۷ مورد حصارکشی و ایجاد ۱۴ باب اتاقک پمپاژ و کلرزنی از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این زمینه است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: امیدواریم روستاهای استان خراسان رضوی با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اقدام رفع تنش، از وضعیت پایدار آبی در سال جدید برخوردار شوند.

وی بیان کرد: برای تأمین پایدار آب شرب در سال جاری نیز پروژه‌هایی نظیر حفر، تجهیز، جابجایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و احداث و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۶۵ درصد در دست اجرا است.

امامی افزود: برای تکمیل این طرح‌ها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد