Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@04:08:07 GMT

گزارش نهایی تأیید واکسن ایرانی ۲۰ خرداد صادر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۴۵۱۱

گزارش نهایی تأیید واکسن ایرانی ۲۰ خرداد صادر می‌شود

رحمانی فضلی گفت: واکسن داخلی مقرر شده تا ۲۰ خرداد گزارش نهایی تاییدیه را وزارت بهداشت بدهند و امیدواریم که بیستم یا بیست و یکم این اتفاق بیفتد و اگر گزارش نهایی مبنی بر تایید واکسن داخلی بود حتما از روزهای بعد از آن واکسیناسیون به صورت عمومی شروع می‌شود، امید ما به تولید داخل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: یکی از دستورات و بحث هایی که امروز در جلسه مطرح شد، پیگیری قرنطینه و نحوه اجرای جرایم برای امر قرنطینه و کسانی که تخلف از این موضوع می کنند، بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه‌داد: نیروی انتظامی با گزارش های که وزارت بهداشت دادند اقدامات مناسبی انجام داده است. من از مردم خوب کشورمان و بخصوص کسانی که مبتلای به این بیماری می شوند خواهش میکنم قرنطینه را رعایت کنند.   رحمانی فضلی بیان داشت: اگر بتوانیم چند درصد مبتلایان را در فضاهای قرنطینه‌ای مانند خانه و بیمارستان نگهداری کنیم قطعاً بقیه مردم می توانند در شرایط بهتری فعالیت داشته باشند.   وزیر کشور تصریح کرد: گزارش بعدی ما در مورد روند این بیماری و فوت شدگان در سراسر کشور بود. الحمدالله در همه استان ها به جز سه استان هرمزگان سیستان و بلوچستان و کرمان رو به بهبود است. این سه استان نیاز به مراقبت های جدی دارند و قرار شد دستوراتی به این استان ها ابلاغ شود. فضای کشور وضعیت خوبی است.   رحمانی فضلی با اشاره به تعطیلات در روزهای گذشته بیان داشت: گزارش خوبی نیروی انتظامی داد که نسبت به گذشته عملکرد خوبی بود. اینجا من از مردم تشکر می کنم که عموماً خود مردم رعایت می کنند و تلاش نیروی انتظامی هم در این زمینه قابل تقدیر است.   وی در مورد واکسن کرونا گفت: طبق برنامه ریزی واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال قرار بوده ظرف یک ماه آینده انجام دهیم علی رغم پیکری ها واردات واکسن دارای یک کندی ها بوده که وزارت بهداشت سخت پیگیری است. با وارد شدن این واکسن ها برنامه ریزی واکسیناسیون قطعا انجام خواهد شد.   وی تاکید کرد: در کنار اینها، واکسن داخلی مقرر شده تا ۲۰ خرداد گزارش نهایی تاییدیه را وزارت بهداشت بدهند و امیدواریم که بیستم یا بیست و یکم این اتفاق بیفتد و اگر گزارش نهایی مبنی بر تایید واکسن داخلی بود حتما از روزهای بعد از آن واکسیناسیون به صورت عمومی شروع می‌شود، امید ما به تولید داخل است. الحمدالله ظرفیت سازی های بسیار خوبی شده و می توانیم ظرف چند ماه واکسیناسیون گروه های پرخطر به ویژه افرادی که بالای ۶۰ سال دارند را به اتمام برسانیم که اگر در این کار موفق شویم حتماً خداوند لطف خواهد کرد و به کمک نیروهای وزارت بهداشت و بقیه دستگاه ها بیش از ۷۵ تا ۷۸ درصد فوتی‌های ما که در این سنین هستند کاهش پیدا کند.   وزیر کشور در مورد انتخابات هم تاکید کرد: ما دستورالعمل ویژه ای در مورد انتخابات برای مردم، مجریان و ناظرین ارسال کردیم. در جلسه امروز گزارشی از وضعیت داده شد. همه دستگاه ها آمادگی کامل را دارند که ایام رای گیری و تبلیغات با نهایت دقت و رعایت حداکثری پروتکل‌ها نگذاریم انتخابات که یک امر بسیار مهم و جشن سیاسی و مشارکت برای مردم است تبدیل به یک مفری برای تسری و گسترش و تقویت این بیماری شود. با اطمینان میگویم همه شرایط برای اینکه یک انتخابات سالم، قانونی و کاملا بهداشتی داشته باشیم فراهم است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وزارت بهداشت رحمانی فضلی واکسن داخلی گزارش نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا