Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا رزم حسینی امروز در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران گفت: وضعیت صنعت در سال گذشته نسبتاً خوب بود و با وجود تحریم‌ و کرونا 8 درصد رشد صنعتی اتفاق افتاد. در حوزه تجارت نیز علی‌رغم همه مشکلات صادرکنندگان توانستند نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز کشور اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که تجارت ایران به رقمی بالغ بر 74 میلیارد دلار رسید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در خصوص رونق حوزه معدن 6 هزار پهنه معدنی در دستور کار 31 استان قرار گرفته که از طریق مزایده عمومی در معرض فعالان حوزه معدن و سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همچنین کلیه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در حوزه تأمین نهاده‌های دامی و محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت و وزارت صمت برای تأمین نهاده‌ها کمک کننده خواهد بود.

رزمحسینی بیان داشت:‌ در فروردین‌ماه 1400 نسبت به مدت مشابه سال قبل در 27 رشته صنعتی بالغ بر 50 درصد رشد تولید داشتیم و این یکی از افتخارات ما به شمار می‌رود.

وی افزود: همچنین در فروردین 1400 نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاخص صدور جواز تأسیس 62درصد رشد کرده و 74 درصد در صدور پروانه بهره‌برداری افزایش داشته‌ایم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از مشکلات اصلی واحدهای صنعتی به خصوص فولاد و آلومینیوم تأمین برق است که تصمیم گرفته‌ایم تا واحدهای صنعتی در این زمینه نیز اقدام به تولید برق کنند، لذا برنامه‌ریزی شده تا طی 2-3 سال آینده این واحدهای صنعتی هشت هزار مگاوات برق خود را تأمین کنند.

رزم حسینی عنوان کرد: بسته مانع‌ زدایی از تولید تهیه شده که فردا در دستور کار ستاد اقتصادی دولت قرار خواهد گرفت.

وی در بیان اینکه در جهت مانع‌ زدایی از تولید امضاهای طلایی را فسخ کرده‌ایم و تیک‌های صادراتی جمع شده است، گفت: مصوبه 214 و 177 دولت باعث شد که پرونده قضایی صادرکنندگان جمع شود و اکنون هیچ صادرکننده‌ای پرونده قضایی ندارد.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تحریم کرونا برق امضاهای طلایی واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است